KFL Odesláno 29. srpna Nahlásit Odesláno 29. srpna Jak to poznám? Jsou prostě "stříbrný" a předpokládám, že budou nerez. Odpo jedu pro trhač, nemám nervy čekat do pondělka. A koupim rovnou nějaký mazivo, abych měl jistotu, že se to nekousne znova.
klobadysek Odesláno 29. srpna Nahlásit Odesláno 29. srpna V práci na spoje nerez x nerez používáme tohle
Xenomorfus Odesláno 29. srpna Nahlásit Odesláno 29. srpna Vy s tim pokladanim motorek nadelate.... V kempu ve Spanelsku sem si Jendu polozil, udelal servis a bylo ;-). Pulhodinka i s "pokecem" s okolojdoucima....;-). 2 1
Juraj11 Odesláno 29. srpna Nahlásit Odesláno 29. srpna Zaptám se, jak to máte na klasický / retro motorce s helmou, co nosíte? Mám příležitost koupit 3/4 jetku originál MG v barvách mého stroje. Doposud v jetce teď jezdím takový couračky do 30km. ALE říkám si esli by nebylo fakt lepší najít si nějakou retro fullface. Říká se "helmets save lives, fulface save face". Co vy? Mám tuto. Kolem komína dobré,na delší trasy asi ne. Je docela hlučná a trochu podfukujeJeště mám starou HJC vyklápěcí,co mi zůstala po Tranďálovi,ale k tomuto moto se nehodí Sent from my iPhone using Tapatalk
Bukoowsky Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna před 23 minutami, Horhe napsal: Někdo na PHD? Yes, na jedenáctou...ale jedeme tam jako banda kukaček z konkurenční stáje
organic Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna V 27. 8. 2025 v 13:32, klobadysek napsal: Tohle opravdu ne Pro představu k čemu to pasuji: K tý zelený Guzzině bych se poohlédl po Biltwell Gringo
KFL Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna Pokračování příběhu o dvou kouslejch maticích... tl;dr> Mám nejspíš nejdražší padáky na světě a navíc ani na motorce nejsou nasazený! A nyní pro zájemce delší verze . Včerejšek jsme strávili s prckem sháněním věcí. Koupili jsme přímou aku frézu od Makity a k ní dva úzký brusný kotoučky na železo. Pro jistotu jsme koupili ještě malou dremelku (tady se tomu říká fortuna nebo krtek). Po návratu domů jsem nebyl do frézy schopnej zasunout nástavec kotouče. Návod jsem prostudoval.. nešlo to. Takže znova do auta a do Telče, kde jsem vpadl do prodejny se slovy "Jsem nejspíš jen úplnej debil...", což vzápětí potvrdil prodavač tím, že nástavec do frézy za 3 vteřiny dostal. Nechápu, proč v návodu není napsáno, že se svornej prvek, do kterýho se osička zasouvá, dá a hlavně má z frézy vytáhnout kleštěma... První kotouč se rozletěl po minutě práce a podotýkám, že jsem na něj fakt netlačil! Druhej držel, ale po cca 5 minutách práce došla baterka. Dali jsme ji nabíjet a zapojili jsme malýho krtka na šňůře, kterej, jak nás i varoval prodavač, výkonem nestačil vůbec na nic, kromě toho, že vyráběl spoustu jisker. Cyklickým opakováním broušení a nabíjení jsme po cca dvou hodinách práce nedosáhli vůbec ničeho. Můj psychický stav by se dal označit jako vztekle zoufalej. V místě šroubů je strašně málo místa, nástroje dlouhý, bojovali jsme o každej milimetr. Mno... Obvolával jsem po obědě krámy v okolí, protože sice byl objednanej trhač matek, ale dorazí až v pondělí a já neměl nervy na něj čekat. V Jihlavě je prodejna Milwaukee, kde byl strašně příjemnej prodavač a ten řekl, že má jeden kus trháku a počká na nás i po skončení prodejní doby. Když jsme ho odpoledne vyzvedávali, bylo mi na 80 % jasný, že se nástroj kolem matky nevejde díky omezenýmu prostoru. Prodavač řekl, ať ho kdyžtak dovezeme zpátky, pokud to nepůjde. V podvečer vypuklo nový kolečko zápolení. Byl jsem ve stavu poloviční nepříčetnosti, zoufalství a odevzdanosti a hlavou mi běžely myšlenky, co budu s motorkou dělat, když se to nepovede. Komu ji odvezu, kdo by to mohl udělat apod. Trhák se samozřejmě nevešel. Díky ohlodanosti matky ale šel tak nějak nasadit, takže jsme ho i tak zkusili. Bez šance. Na to, jak kvalitní tool to měl být, mě překvapily vrypy na špičce hrotu po prvním pokusu o utažení proti rovné plošce matky. Takže vrátit už taky nepůjde. V rámci testování všech možný variant jsme ještě zkusili matku i šroub odvrtat, aby se navzájem oddělily. To se zčásti povedlo, ale k ničemu to nebylo. Po této dávce snahy mi cákly nervy a odjel jsem do Jihlavy do OBI, kde jsem koupil flexu. Byl jsem odhodlanej prostě šrouby přeřezat i za cenu toho, že zničím převlečný distanční válečky od padáků. Koupil jsem nejmenší možnou variantu, k tomu svorky, aby se mi válečky neprotáčely, pro jistotu ještě malou ruční pilku na železo a jel domů. To už bylo osum večer. První šroub jsme nakonec přeřezali pilkou, protože mezi válečkem a samotným padákem byly cca 3 mm místa. Trvalo to půl hodiny. Radost z toho, že se nám povedlo šroub říznout, zkazil jen fakt, že díky nasazený matce a stísněnýmu prostoru za ní nešel šroub vytáhnout z díry ven. V tuhle chvíli už jsem měl chuť zapálit jak padáky, tak i motorku a nakonec sám sebe. Flexou jsem šroub ještě o něco zkrátil, ale nebylo to k ničemu. Opět, omezenej pracovní prostor znemožňoval se dostat blíž k rámu bez rizika říznutí do něčeho důležitýho. Nevzdal jsem to a šel s flexou na druhej šroub. Tady už zafungovala únava a nedostatek jasné hlavy - volně otočnej distanční váleček, kterej svorky ne úplně dobře podržely, se mi protočil pod flexou, kousnul kotouč a ten se tak nějak roztrhal na kusy. Nikomu a ničemu se naštěstí nic nestalo. Naznal jsem, že už toho bylo dost a jdeme spát. Ráno jsem s odhodláním zase začal brousit matku, protože už zbývala naprosto minimální část držící ji pohromadě. V tu chvíli to vzdal druhej brusnej kotouč. V pláči mi zabránila jen přítomnost prcka, kterej se zrovna zjevil ve dveřích garáže v pyžamu s otázkou, jak to jde... Znova do Telče, kde jsme se sáhodlouze radili s prodavačem, jak na věc. Nakonec nám prodal širší brusný kotouče se slovy, ať matku prostě zbrousíme namísto přeřezání. K tomu jsem vzal větší baterku do Makity, abych nemusel co pět minut nabíjet. Matku na uřízlým šroubu jsme po prvotním nabití (50 minut) ohlodali za 10 minut do takový míry, že se šroub nakonec protáhnul kolem hrbolu na motoru. Zalila nás lehká vlna euroforie, ale čekal nás ještě jeden. Nasunuli jsme do uvolněný díry tovární šroub a nasadili matku. Druhej odolával o něco víc. Celý situaci nepomáhal fakt, že broušením se samozřejmě kov zahřívá a matka tak ještě více přilínala ke šroubu. Ve finále, na konci kapacity druhý baterky, tj. cca 13 minutách práce, jsme matku zredukovali na 50 % obvodu a pak přišlo na řadu brunátné násilí, kdy jsem do zbylýho závitu vrazil starej šroubovák a s kladívkem zařídil odloupnutí zbytku kovu a plastu ze šroubu. Vyklepnutí šroubu ven už byla otázka pár vteřin. Pak jen uklidit, nasunout původní tovární šrouby, vyfoukat špony a kovovej prach a vrátit všechno do původního stavu. Při utahování origo šroubů jsme byli naprosto panicky pomalí, což je asi pochopitelný. Cvaknutí momenťáku na 105 Nm. znělo jako nejlepší zvonkohra na světě. Vrátit svody, spasovat vejfuk, nový těsnění, utahovací sekvence podle servisního manuálu... a je hotovo. Když nepočítám 2,5 dne práce, tak jsem v tom od čtvrtka za 14 tisíc v toolech a k tomu 6,5 za samotný trubky. Nejdražší padáky na světě... a ani na tý motorce nejsou . Itala jsem poprosil o nový spacery a až někdy seberu odvahu, zkusím je nasadit znova. Se šroubama, který jsem koupil tady. Anebo to nechám na servisu... Poučení? Ve stísněným prostoru se dělá úplně nahov*o. A než řezat, tak radši brousit. Příště už budu vědět. Ale spíš budu doufat, že žádný takovýhle příště nebude. Teď jen chovám naději, že montáž dalšího přísluška (blinkry, tail tidy apod.) proběhne bez problémů . btw: nepotřebujete někdo přímou aku frézu? Dvě baterky... použitá cca 1,5 hodiny. Anebo 115ku flexu Bosch? 5 3
gun4 Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna (upraveno) Vzdy tyto pribehy me utvrdi v tom,ze nemam se poustet do vyzev tohoto druhuObdivuji nejen zrucnost a snahu ale predevsim,ze Ti zustala nekde hluboko uvnitr NADEJE,ze priste uz to vse dopadne Upraveno 30. srpna uživatelem gun4 2
Prochy68 Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna ....a takovej byl vytrvalej, že se mohl stát ministrem 4
YPO Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna Kadel je spíš skrz softvér a hrabe se do hardvéru. Na starý kolena. Vocas.
Bukoowsky Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna před 4 hodinami, KFL napsal: Pokračování příběhu o dvou kouslejch maticích... tl;dr> Mám nejspíš nejdražší padáky na světě a navíc ani na motorce nejsou nasazený! A nyní pro zájemce delší verze . Včerejšek jsme strávili s prckem sháněním věcí. Koupili jsme přímou aku frézu od Makity a k ní dva úzký brusný kotoučky na železo. Pro jistotu jsme koupili ještě malou dremelku (tady se tomu říká fortuna nebo krtek). Po návratu domů jsem nebyl do frézy schopnej zasunout nástavec kotouče. Návod jsem prostudoval.. nešlo to. Takže znova do auta a do Telče, kde jsem vpadl do prodejny se slovy "Jsem nejspíš jen úplnej debil...", což vzápětí potvrdil prodavač tím, že nástavec do frézy za 3 vteřiny dostal. Nechápu, proč v návodu není napsáno, že se svornej prvek, do kterýho se osička zasouvá, dá a hlavně má z frézy vytáhnout kleštěma... První kotouč se rozletěl po minutě práce a podotýkám, že jsem na něj fakt netlačil! Druhej držel, ale po cca 5 minutách práce došla baterka. Dali jsme ji nabíjet a zapojili jsme malýho krtka na šňůře, kterej, jak nás i varoval prodavač, výkonem nestačil vůbec na nic, kromě toho, že vyráběl spoustu jisker. Cyklickým opakováním broušení a nabíjení jsme po cca dvou hodinách práce nedosáhli vůbec ničeho. Můj psychický stav by se dal označit jako vztekle zoufalej. V místě šroubů je strašně málo místa, nástroje dlouhý, bojovali jsme o každej milimetr. Mno... Obvolával jsem po obědě krámy v okolí, protože sice byl objednanej trhač matek, ale dorazí až v pondělí a já neměl nervy na něj čekat. V Jihlavě je prodejna Milwaukee, kde byl strašně příjemnej prodavač a ten řekl, že má jeden kus trháku a počká na nás i po skončení prodejní doby. Když jsme ho odpoledne vyzvedávali, bylo mi na 80 % jasný, že se nástroj kolem matky nevejde díky omezenýmu prostoru. Prodavač řekl, ať ho kdyžtak dovezeme zpátky, pokud to nepůjde. V podvečer vypuklo nový kolečko zápolení. Byl jsem ve stavu poloviční nepříčetnosti, zoufalství a odevzdanosti a hlavou mi běžely myšlenky, co budu s motorkou dělat, když se to nepovede. Komu ji odvezu, kdo by to mohl udělat apod. Trhák se samozřejmě nevešel. Díky ohlodanosti matky ale šel tak nějak nasadit, takže jsme ho i tak zkusili. Bez šance. Na to, jak kvalitní tool to měl být, mě překvapily vrypy na špičce hrotu po prvním pokusu o utažení proti rovné plošce matky. Takže vrátit už taky nepůjde. V rámci testování všech možný variant jsme ještě zkusili matku i šroub odvrtat, aby se navzájem oddělily. To se zčásti povedlo, ale k ničemu to nebylo. Po této dávce snahy mi cákly nervy a odjel jsem do Jihlavy do OBI, kde jsem koupil flexu. Byl jsem odhodlanej prostě šrouby přeřezat i za cenu toho, že zničím převlečný distanční válečky od padáků. Koupil jsem nejmenší možnou variantu, k tomu svorky, aby se mi válečky neprotáčely, pro jistotu ještě malou ruční pilku na železo a jel domů. To už bylo osum večer. První šroub jsme nakonec přeřezali pilkou, protože mezi válečkem a samotným padákem byly cca 3 mm místa. Trvalo to půl hodiny. Radost z toho, že se nám povedlo šroub říznout, zkazil jen fakt, že díky nasazený matce a stísněnýmu prostoru za ní nešel šroub vytáhnout z díry ven. V tuhle chvíli už jsem měl chuť zapálit jak padáky, tak i motorku a nakonec sám sebe. Flexou jsem šroub ještě o něco zkrátil, ale nebylo to k ničemu. Opět, omezenej pracovní prostor znemožňoval se dostat blíž k rámu bez rizika říznutí do něčeho důležitýho. Nevzdal jsem to a šel s flexou na druhej šroub. Tady už zafungovala únava a nedostatek jasné hlavy - volně otočnej distanční váleček, kterej svorky ne úplně dobře podržely, se mi protočil pod flexou, kousnul kotouč a ten se tak nějak roztrhal na kusy. Nikomu a ničemu se naštěstí nic nestalo. Naznal jsem, že už toho bylo dost a jdeme spát. Ráno jsem s odhodláním zase začal brousit matku, protože už zbývala naprosto minimální část držící ji pohromadě. V tu chvíli to vzdal druhej brusnej kotouč. V pláči mi zabránila jen přítomnost prcka, kterej se zrovna zjevil ve dveřích garáže v pyžamu s otázkou, jak to jde... Znova do Telče, kde jsme se sáhodlouze radili s prodavačem, jak na věc. Nakonec nám prodal širší brusný kotouče se slovy, ať matku prostě zbrousíme namísto přeřezání. K tomu jsem vzal větší baterku do Makity, abych nemusel co pět minut nabíjet. Matku na uřízlým šroubu jsme po prvotním nabití (50 minut) ohlodali za 10 minut do takový míry, že se šroub nakonec protáhnul kolem hrbolu na motoru. Zalila nás lehká vlna euroforie, ale čekal nás ještě jeden. Nasunuli jsme do uvolněný díry tovární šroub a nasadili matku. Druhej odolával o něco víc. Celý situaci nepomáhal fakt, že broušením se samozřejmě kov zahřívá a matka tak ještě více přilínala ke šroubu. Ve finále, na konci kapacity druhý baterky, tj. cca 13 minutách práce, jsme matku zredukovali na 50 % obvodu a pak přišlo na řadu brunátné násilí, kdy jsem do zbylýho závitu vrazil starej šroubovák a s kladívkem zařídil odloupnutí zbytku kovu a plastu ze šroubu. Vyklepnutí šroubu ven už byla otázka pár vteřin. Pak jen uklidit, nasunout původní tovární šrouby, vyfoukat špony a kovovej prach a vrátit všechno do původního stavu. Při utahování origo šroubů jsme byli naprosto panicky pomalí, což je asi pochopitelný. Cvaknutí momenťáku na 105 Nm. znělo jako nejlepší zvonkohra na světě. Vrátit svody, spasovat vejfuk, nový těsnění, utahovací sekvence podle servisního manuálu... a je hotovo. Když nepočítám 2,5 dne práce, tak jsem v tom od čtvrtka za 14 tisíc v toolech a k tomu 6,5 za samotný trubky. Nejdražší padáky na světě... a ani na tý motorce nejsou . Itala jsem poprosil o nový spacery a až někdy seberu odvahu, zkusím je nasadit znova. Se šroubama, který jsem koupil tady. Anebo to nechám na servisu... Poučení? Ve stísněným prostoru se dělá úplně nahov*o. A než řezat, tak radši brousit. Příště už budu vědět. Ale spíš budu doufat, že žádný takovýhle příště nebude. Teď jen chovám naději, že montáž dalšího přísluška (blinkry, tail tidy apod.) proběhne bez problémů . btw: nepotřebujete někdo přímou aku frézu? Dvě baterky... použitá cca 1,5 hodiny. Anebo 115ku flexu Bosch? Chtěl jsem večer načít nějaký nový seriál...a rum. Neudělám to, resp. - naliju si jen ten rum a večer strávím tím, že si budu tenhle příběh číst stále dokola...naprosto dokonalý scénář! 2
Xenomorfus Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna KFL-o, Tyzje buh Story uzasna. No, kdybys bydlel pobliz mne, vedel bys to, co vaichni moji kamosi, ze se nepousteji do vetsich akci a prijedou rovnou ke mne 1 3 1
instant Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna @KFL: ked uz kutis sam odporucam Loctite LB 8009 do kazdeho doleziteho spoja okrem toho co musi byt lepeny (tam ide tzv modry alebo cerveny Loctite). ak je skrutka nerezova, to ze sa kusne bez maziva je sanca tak 50:50 ak nie aj vacsia. 1
KFL Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna Ano, o nerez spojich uz jsem to slysel.. bohuzel pozde . 1
Juraj11 Odesláno neděle v 18:43 Nahlásit Odesláno neděle v 18:43 Pokračování příběhu o dvou kouslejch maticích... tl;dr> Mám nejspíš nejdražší padáky na světě a navíc ani na motorce nejsou nasazený! A nyní pro zájemce delší verze . Včerejšek jsme strávili s prckem sháněním věcí. Koupili jsme přímou aku frézu od Makity a k ní dva úzký brusný kotoučky na železo. Pro jistotu jsme koupili ještě malou dremelku (tady se tomu říká fortuna nebo krtek). Po návratu domů jsem nebyl do frézy schopnej zasunout nástavec kotouče. Návod jsem prostudoval.. nešlo to. Takže znova do auta a do Telče, kde jsem vpadl do prodejny se slovy "Jsem nejspíš jen úplnej debil...", což vzápětí potvrdil prodavač tím, že nástavec do frézy za 3 vteřiny dostal. Nechápu, proč v návodu není napsáno, že se svornej prvek, do kterýho se osička zasouvá, dá a hlavně má z frézy vytáhnout kleštěma... První kotouč se rozletěl po minutě práce a podotýkám, že jsem na něj fakt netlačil! Druhej držel, ale po cca 5 minutách práce došla baterka. Dali jsme ji nabíjet a zapojili jsme malýho krtka na šňůře, kterej, jak nás i varoval prodavač, výkonem nestačil vůbec na nic, kromě toho, že vyráběl spoustu jisker. Cyklickým opakováním broušení a nabíjení jsme po cca dvou hodinách práce nedosáhli vůbec ničeho. Můj psychický stav by se dal označit jako vztekle zoufalej. V místě šroubů je strašně málo místa, nástroje dlouhý, bojovali jsme o každej milimetr. Mno... Obvolával jsem po obědě krámy v okolí, protože sice byl objednanej trhač matek, ale dorazí až v pondělí a já neměl nervy na něj čekat. V Jihlavě je prodejna Milwaukee, kde byl strašně příjemnej prodavač a ten řekl, že má jeden kus trháku a počká na nás i po skončení prodejní doby. Když jsme ho odpoledne vyzvedávali, bylo mi na 80 % jasný, že se nástroj kolem matky nevejde díky omezenýmu prostoru. Prodavač řekl, ať ho kdyžtak dovezeme zpátky, pokud to nepůjde. V podvečer vypuklo nový kolečko zápolení. Byl jsem ve stavu poloviční nepříčetnosti, zoufalství a odevzdanosti a hlavou mi běžely myšlenky, co budu s motorkou dělat, když se to nepovede. Komu ji odvezu, kdo by to mohl udělat apod. Trhák se samozřejmě nevešel. Díky ohlodanosti matky ale šel tak nějak nasadit, takže jsme ho i tak zkusili. Bez šance. Na to, jak kvalitní tool to měl být, mě překvapily vrypy na špičce hrotu po prvním pokusu o utažení proti rovné plošce matky. Takže vrátit už taky nepůjde. V rámci testování všech možný variant jsme ještě zkusili matku i šroub odvrtat, aby se navzájem oddělily. To se zčásti povedlo, ale k ničemu to nebylo. Po této dávce snahy mi cákly nervy a odjel jsem do Jihlavy do OBI, kde jsem koupil flexu. Byl jsem odhodlanej prostě šrouby přeřezat i za cenu toho, že zničím převlečný distanční válečky od padáků. Koupil jsem nejmenší možnou variantu, k tomu svorky, aby se mi válečky neprotáčely, pro jistotu ještě malou ruční pilku na železo a jel domů. To už bylo osum večer. První šroub jsme nakonec přeřezali pilkou, protože mezi válečkem a samotným padákem byly cca 3 mm místa. Trvalo to půl hodiny. Radost z toho, že se nám povedlo šroub říznout, zkazil jen fakt, že díky nasazený matce a stísněnýmu prostoru za ní nešel šroub vytáhnout z díry ven. V tuhle chvíli už jsem měl chuť zapálit jak padáky, tak i motorku a nakonec sám sebe. Flexou jsem šroub ještě o něco zkrátil, ale nebylo to k ničemu. Opět, omezenej pracovní prostor znemožňoval se dostat blíž k rámu bez rizika říznutí do něčeho důležitýho. Nevzdal jsem to a šel s flexou na druhej šroub. Tady už zafungovala únava a nedostatek jasné hlavy - volně otočnej distanční váleček, kterej svorky ne úplně dobře podržely, se mi protočil pod flexou, kousnul kotouč a ten se tak nějak roztrhal na kusy. Nikomu a ničemu se naštěstí nic nestalo. Naznal jsem, že už toho bylo dost a jdeme spát. Ráno jsem s odhodláním zase začal brousit matku, protože už zbývala naprosto minimální část držící ji pohromadě. V tu chvíli to vzdal druhej brusnej kotouč. V pláči mi zabránila jen přítomnost prcka, kterej se zrovna zjevil ve dveřích garáže v pyžamu s otázkou, jak to jde... Znova do Telče, kde jsme se sáhodlouze radili s prodavačem, jak na věc. Nakonec nám prodal širší brusný kotouče se slovy, ať matku prostě zbrousíme namísto přeřezání. K tomu jsem vzal větší baterku do Makity, abych nemusel co pět minut nabíjet. Matku na uřízlým šroubu jsme po prvotním nabití (50 minut) ohlodali za 10 minut do takový míry, že se šroub nakonec protáhnul kolem hrbolu na motoru. Zalila nás lehká vlna euroforie, ale čekal nás ještě jeden. Nasunuli jsme do uvolněný díry tovární šroub a nasadili matku. Druhej odolával o něco víc. Celý situaci nepomáhal fakt, že broušením se samozřejmě kov zahřívá a matka tak ještě více přilínala ke šroubu. Ve finále, na konci kapacity druhý baterky, tj. cca 13 minutách práce, jsme matku zredukovali na 50 % obvodu a pak přišlo na řadu brunátné násilí, kdy jsem do zbylýho závitu vrazil starej šroubovák a s kladívkem zařídil odloupnutí zbytku kovu a plastu ze šroubu. Vyklepnutí šroubu ven už byla otázka pár vteřin. Pak jen uklidit, nasunout původní tovární šrouby, vyfoukat špony a kovovej prach a vrátit všechno do původního stavu. Při utahování origo šroubů jsme byli naprosto panicky pomalí, což je asi pochopitelný. Cvaknutí momenťáku na 105 Nm. znělo jako nejlepší zvonkohra na světě. Vrátit svody, spasovat vejfuk, nový těsnění, utahovací sekvence podle servisního manuálu... a je hotovo. Když nepočítám 2,5 dne práce, tak jsem v tom od čtvrtka za 14 tisíc v toolech a k tomu 6,5 za samotný trubky. Nejdražší padáky na světě... a ani na tý motorce nejsou . Itala jsem poprosil o nový spacery a až někdy seberu odvahu, zkusím je nasadit znova. Se šroubama, který jsem koupil tady. Anebo to nechám na servisu... Poučení? Ve stísněným prostoru se dělá úplně nahov*o. A než řezat, tak radši brousit. Příště už budu vědět. Ale spíš budu doufat, že žádný takovýhle příště nebude. Teď jen chovám naději, že montáž dalšího přísluška (blinkry, tail tidy apod.) proběhne bez problémů . btw: nepotřebujete někdo přímou aku frézu? Dvě baterky... použitá cca 1,5 hodiny. Anebo 115ku flexu Bosch? Tvl já to nějak nechápu Proč sis nepořídil tzv trhací ořechy Jinak story slušná https://www.aretacni-pripravky.cz/specialni-nastrcne-hlavice/bgs-20210--sada-nastrcnych-hlavic-se-spiralovym-profilem-sroubovak-10-mm--3-8---vnejsi-sestihran-9-19-mm-10dilna/Sent from my iPhone using Tapatalk
KFL Odesláno neděle v 18:45 Nahlásit Odesláno neděle v 18:45 1 minute ago, Juraj11 said: Tvl já to nějak nechápu Proč sis nepořídil tzv trhací ořechy Jinak story slušná https://www.aretacni-pripravky.cz/specialni-nastrcne-hlavice/bgs-20210--sada-nastrcnych-hlavic-se-spiralovym-profilem-sroubovak-10-mm--3-8---vnejsi-sestihran-9-19-mm-10dilna/ Sent from my iPhone using Tapatalk Protože to neznám, to je jednoduchý. A dle popisu nevím, zda to funguje jen na poškozený matice/šrouby anebo i na zadřený. Každopádně ani člověk v železářství, ani frajer v Milwaukee nic takovýho coby možnost nezmiňovali, čili jsem netušil.
Juraj11 Odesláno neděle v 18:50 Nahlásit Odesláno neděle v 18:50 Protože to neznám, to je jednoduchý. A dle popisu nevím, zda to funguje jen na poškozený matice/šrouby anebo i na zadřený. Každopádně ani člověk v železářství, ani frajer v Milwaukee nic takovýho coby možnost nezmiňovali, čili jsem netušil.Jasný,to chápu. Ale docela mě překvapuje,že to to nikdo nenabídl. Jako povolíš s tím skoro vše,už jsem viděl i že se tím celej šroub urval . Kdybych si tvůj příspěvek přečetl dříve,určitě bych ti to na zkoušku doporučil .Tak příště ti to třeba pomůže Sent from my iPhone using Tapatalk 1
KFL Odesláno neděle v 18:52 Nahlásit Odesláno neděle v 18:52 1 minute ago, Juraj11 said: Jasný,to chápu. Ale docela mě překvapuje,že to to nikdo nenabídl. Jako povolíš s tím skoro vše,už jsem viděl i že se tím celej šroub urval . Kdybych si tvůj příspěvek přečetl dříve,určitě bych ti to na zkoušku doporučil . Tak příště ti to třeba pomůže Sent from my iPhone using Tapatalk A jen ze zvědavosti - je na to potřeba rázovej utahovák? Anebo se to dá servat i dlouhou ráčnou? Až zase budu padáky dělat znova, tak kdyby náhodou.. . Díky!
Juraj11 Odesláno neděle v 18:54 Nahlásit Odesláno neděle v 18:54 Většinou na to používají razovej utahovak,ale když není po ruce,stačí i dlouhá ráčna,jen jej tam musíš pořádně naklepnoutSent from my iPhone using Tapatalk 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se