Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 14,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 51 minutami, Bert napsal:

Jakube, pokud máš na mysli ty píčoviny, které tady šířili borečci od HA, tak to bych fakt nebral vážně. Už nejsou to, co byli v devadesátkách. Ve zkratce: založit si jakýkoli klub bez právní subjektivity je o tom, domluvit se. Klub s právní subjektivitou se pak dle NOZ jmenuje zapsaný spolek, a je to práce na pár hodin. Pak zkrátka máš své barvy a jezdíš. Jestliže se najde vypatlanej dement, kterej Tě chce z barev vysvlíct, je to pak záležitost vás dvou. Situace v ČR je v současné době taková, že to nikdo neudělá. Věř mi, vím, o čem mluvím.

OK, díky za upřesnění současného stavu. Já jsem trošku asociál, ta pravidla, kdy co můžeš a musíš... Tak jsem se o to přestal zajímat. Je dobře, že je dnes vše jinak, má to bejt koníček pro radost.

• Dát hlas 1
Odesláno
před 11 hodinami, Bert napsal:

Borci, trochu s úsměvem, ale i trochu vážně. Nechceme vlastní barvy? Třeba ....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Díky za Vaše reakce.

Za mě fajn nápad, pokud nebudou zbytečně nesmyslný pravidla, dress code, typ mašiny atd….

Odesláno

Borci, prosím, zítra mi držte palce. Jedu (samozřejmě na mašině) jednat o jednom dárci orgánů pro HD stavbu málo vídaných tvarů a výkonu 🙂

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Teď jsem to posílal Kofolovi, a uvědomil jsem si, že sice zítra asi rozšířím sbírku HD rarit, ale stejně největší radost mi dělá tohle. Esterce už bylo dvanáct, takže holky poprvé legálně jedou na zmrzlinu .....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 4
Odesláno
před 22 hodinami, Filip eM napsal:

Za mě fajn nápad, pokud nebudou zbytečně nesmyslný pravidla, dress code, typ mašiny atd….

Ne, opravdu nebudou 🙂

Typ mašiny libovolný, bereme i trojkolky a skůtry. 

Dress code dle vlastního uvážení. Pokud se mezi námi objeví skůtristka na Vespě s krátkou sukní, tím lépe.

No, a pravidlo snad jediný: cesta je cíl.

• Like 4
Odesláno
před 10 minutami, Bert napsal:

Ne, opravdu nebudou 🙂

Typ mašiny libovolný, bereme i trojkolky a skůtry. 

Dress code dle vlastního uvážení. Pokud se mezi námi objeví skůtristka na Vespě s krátkou sukní, tím lépe.

No, a pravidlo snad jediný: cesta je cíl.

“Asi jinej gang co?”

perfekt, pokud by se dělaly nášivky, nálepky atp, jsem pro všemi 10 

Odesláno
před 2 minutami, Filip eM napsal:

“Asi jinej gang co?”

perfekt, pokud by se dělaly nášivky, nálepky atp, jsem pro všemi 10 

No ještě, že jsi mi to Filipe připomněl. Budeme muset s sebou vozit vlastního tydýta  .... :cheers:

• Haha 1
Odesláno

@Bert tos potesil a popravde i lehce prekavapil 👍. Zrovna pred chvili jsem chtel napsat dotaz ohledne skutru (ne ze bych zrovna nakyho mel, ackoli Honda s DCT k tomu nema daleko), ale po pravde jsem cekal, ze me s tim posles do …nekam. Takze diky, super idea 🍻

• Like 1
Odesláno

Seznamovani probiha zatim dobre.. timhle tempem ho budu muset nejdyl v utery odstavit, pac prvni servis mam az za 9 dni .

btw: uz jsem vcera namontoval nejaky prislusko a zatim bez jakykoli komplikace; poznatky z lonskejch lapalii jsou stale zivy

d05edbbfb42101b47b094a8cbc9601c9.jpeg

• Like 6
Odesláno

@warann díky, ale já si fakt setrvale myslím, že cesta je cíl. Takže i když jsem HD redneck, jsem rád za každého dalšího parťáka.

• Díky 1
Odesláno
Před hodinou, warann napsal:

@Bert tos potesil a popravde i lehce prekavapil 👍. Zrovna pred chvili jsem chtel napsat dotaz ohledne skutru (ne ze bych zrovna nakyho mel, ackoli Honda s DCT k tomu nema daleko), ale po pravde jsem cekal, ze me s tim posles do …nekam. Takze diky, super idea 🍻

neboj, kamarade, je v dobrych rukou, jen ma za tech par tydnu o 1800 km na tachaku vic 🙃😜

• Dát hlas 2
Odesláno
před 11 minutami, KFL napsal:

Seznamovani probiha zatim dobre.. timhle tempem ho budu muset nejdyl v utery odstavit, pac prvni servis mam az za 9 dni

.

btw: uz jsem vcera namontoval nejaky prislusko a zatim bez jakykoli komplikace; poznatky z lonskejch lapalii jsou stale zivy

Co jsi přidal?

Já sem k tomu chtěl zatím jen bradavice, padáky a dostal sem k tomu SC project grátis... jinak sem k tomu nic nepřidával, těžko říct, jestli bych poznal rozdíl, leda jsem uvažoval nějaké zrcátka dát na konce řídítek, aby zasahovaly více do stran a já měl lepší výhled... to je tak jediné co mě napadlo 😕

jinak já od úterka 750km nájezd, víc než jsem původně čekal... a jelikož prej mají na měsíc dopředu zapráskáno... nevím jak to vymyslím :D 

Odesláno
Co jsi přidal?

Veci od Evotechu (padaky, chranic chladice, Quadlock mount na srouby riditek) a USB zasuvku pod sedlo (origo dil).

Mam ve fronte jeste tail tidy kit, vyhrivany gripy a bar end zrcatka. A cekam jeste vejfuk od Zardu. Nic vic.

Tail tidy zatim jeste nerealizuju, je to desna stavebnice a uplne se do toho nezenu .
Odesláno
Právě teď, KFL napsal:

Veci od Evotechu (padaky, chranic chladice, Quadlock mount na srouby riditek) a USB zasuvku pod sedlo (origo dil).

Mam ve fronte jeste tail tidy kit, vyhrivany gripy a bar end zrcatka. A cekam jeste vejfuk od Zardu. Nic vic.

Tail tidy zatim jeste nerealizuju, je to desna stavebnice a uplne se do toho nezenu

.

Aha, pěkný :D já si přidělal držák na mobil on interphonu a připadal sem si jako hustý tuner... okey :D 

do tohodle musím ještě "dorůst" :D 

nicméně chránič chladiče mám teď v merku.. 

• Like 1
Odesláno
8 hours ago, Filip eM said:

Aha, pěkný :D já si přidělal držák na mobil on interphonu a připadal sem si jako hustý tuner... okey :D 

do tohodle musím ještě "dorůst" :D 

nicméně chránič chladiče mám teď v merku.. 

Každej někdy začíná, viz moje loňská story :D. Důležitý je se nebát a vytrvat :D. Dneska už vcelku běžně přezouvám, měnim kolo a tak. Navíc většina příšluška chodí s návodama. Evotech to teď posunul a dává k věcem videonávod s popisem, což je stokrát lepší než dřívější PDF, který bylo místy špatně čitelný/srozumitelný.

A základní pravidlo, který jsem si od místních rádců odnesl (v dobrym!) je: všechny šrouby, pokud se explicitně nejistí lepidlem, obvzlášť ty nerezový, je potřeba před instalací mazat! :) 

Odesláno
Srouby mazat?????????????????

Jiste.. nerezovy obvzlast. Kdyz jsem montoval padaky predevcirem, byly vsechny velky origo srouby komplet namazany uz z vyroby.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...