Murphy97 Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna (upraveno) aha, to jsem nepochopil, sorry. No, a nemuze to pak byt problem na TK? Asi ne.. edit: a ted uz to muzu rict - zaplatpanbuh, dole je to hnusny jak prdel Upraveno 15. srpna uživatelem Murphy97
Murphy97 Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna at tady jen nepindam.. minulou nedeli v Horicich na zavodech, jeden z fanousku prijel na tomto - prekrasnej stroj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Waya03 Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna @KFLpo úpravě určitě lepší! Jsou ty barevný šrouby opravdu takovej průser? U jedny motorky mám první 4ku a tam mi to sedne celý do bílýho, u 5tky ale bez šance. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
KFL Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna [mention=6759]KFL[/mention]po úpravě určitě lepší! Jsou ty barevný šrouby opravdu takovej průser? U jedny motorky mám první 4ku a tam mi to sedne celý do bílýho, u 5tky ale bez šance.Laboroval jsem s tim pul hodiny a nevychazi mi ani jedna dira. Prava by byla v reliefu stk nalepky, leva presne na pulce cislice a bily plochy. Holt budu jezdit s rameckem a pokud me to bude stvat, lipnu to oboustannou paskou. Na Scramu mi paska drzi prave cervenou odrazku uz rok, voda, blato, bordel a ani se nehne. Tak uvidim. 1
Waya03 Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna Veteránský sraz v Obořišti, japonců bylo spíše pomálu. Ale zas pozitivní že jsem v tom horku dojel v pořádku tam a skoro i zpátky. Jen od poslední křižovatky už v Řevnicích jsem to musel dotlačit domu, nešel tam kopnout žádnej kvalt. Ale už je to opravený, pronikám do toho Na ruce samozřejmě stylově Seiko Motorider. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
KFL Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna Mimochodem, možná jdu s dřívím do lesa, ale... Ve zprávách mě tuhle zaujalo, jak PČR říká, že jsme motorkářská velmoc, čísly se blížící Itálii. Říkal jsem si, co je to za blbost, kde by se u nás vzalo tolik motorek a že se zase všechno zveličuje ve prospěch zajímavosti... A tak jsem se podíval na statistiky, abych po chvíli zjistil, že je tu registrováno 1,4 milionu motorek! WTF? Jeden a půl milionu motorek?! Cože? Žil jsem v domnění, že je tu tak 100-150 tisíc motorkářů... Musim přiznat, že mě to číslo dost překvapilo a ověřoval jsem ho třikrát, protože jsem tomu nechtěl věřit . V přepočtu na 100K obyvatel to pak vychází někde kolem 12 tisíc strojů u nás, Itálie/Řecko jsou o kousek dál (13-15 tisíc), přičemž Řecko je první. Nicméně jsme na třetí nebo čtvrté pozici, což pokládám za naprosto fascinující. 1
zceyee Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna To nic nemeni na tom ze by ti pulka lidi u nas prala at se rozstrelis nekde o strom. To ta italie je na tom IMHO rozhodne lepe.
Radek124 Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna Třeba do toho 1,5M policejní I-Á statistik zahrnul i všudypřítomná elektrošlapadla a elektroodrážedla s odemknutelným omezovačem - což už jsou technicky vzato taky "motorky".
hopa26 Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna (upraveno) manzelky sestra ma narožený prvni miminko. ma pani, ze se na nej pojedeme podivat, pac z fotky to pry neni takovy. jsou v chrudimi v porodnici. nechce se mi nikam, je vedro a 3 dny stary deti sou šecky stejný. ale jak sem studnice dobroty, nahlas neprotestuju. hén hén, je docela provoz, nedele odpoledne. predjede mne motorkar- na nejaky rejži. pak druhej, ten na cestaku enduru.. toho ale za deset sekund dojedu. na krizovatce pred chrudimi , primo prede mnou ma stret s autem. oktavka mu nedala prednost. manzelka vola rychlou, ja na aute zapnu vystrazny blikacky a bezim ven. motorkar na boku, je pri vedomi, nikde zadna krev. "vnimate te mne, muzete hybat prstama, nohama ptam se? " lezte, pockame na aro, at si nehnete s pateri, bude to dobry, vypada to super, dobre to dopadlo" je v soku, ale komunikuje, lezi na boku. podepru mu hlavu v helme taskou co mu upadla z motorky.. stihnu mu zachranit mobil a garmin navigaci pred prejetim, lezi na silnici asi 3 metry od nej, upadnuty z drzaku je tam neskutecnej provoz, v momente je kolem nas hrozen asi 6 lidi, vsichni kdo tam byli ochotni, empaticky, trpelivy. motorkar vola manzelce, ze mu nic neni, ale ze ho odveze zachranka, jesli mu nic nebude, na pozorovani. dobrej tvrdak , uz je v klidu. pta se co motorka (, ma zlomenou vidlici) tece ji chladic.. prebiraji si ho zachranari, prijeli za 5 minut. proc to sem pisu? neskutecnej dojem na mne udelal jeho ohoz, kdyz to vidim na kfl live, nevypada to buhvi jak, takovy nevohrabany a vedro v tom musi bejt, ale do pice cumel sem jak z jara, jak bezvadne funguje. frajer paterak, rukavice , vysoky sidi boty kozeny , hadry s chranicema, airbag co mu bouchnul. udelal super sluzbu, nemel oderky nic. mohl jet tak 70 max 80... sam si pak byl schopen sednout a prelezt na lehatko, to uz pod dohledem zdravotniku. kdyz sem prisel na to, ze sem tam k hovnu, tak sem se jel do porodnice divat na miminko. moje osobni ponauceni : 1) na mopedu je z niceho je pruser vicemene okamzite. 2 )obleceni s pytlema je vec co rozhoduje vic nez bych si kdy myslel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. srpna uživatelem hopa26 8 3
cali Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Je to tak,... ja som si ustlal nedavno na strku, som tu o tom tusim aj pisal a taky dojem to na mna spravilo to vybavenie, ze by som to teraz najradsej nosil aj na bycikel. Som tak raz stal na semaforoch na skutri (PCX125) a dal sa so mnou do reci borec na Vmaxe v triku a kratasoch, ze preco sa na skuter obliekam jak kozmonaut? Som mu musel vysvetlovat, ze airbag sa bez bundy nosit neda a ze je to zvyk zo zx12, tak to nejak vzal nakoniec
Bert Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Nechápu bikery, nebo tedy spíš uživatele motorek, kteří jezdí polonazí. Asi ještě neviděli, jak vypadá maso sedřené na kost ... 3 3
cali Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna V 15. 8. 2026 v 23:11, KFL napsal: Mimochodem, možná jdu s dřívím do lesa, ale... Ve zprávách mě tuhle zaujalo, jak PČR říká, že jsme motorkářská velmoc, čísly se blížící Itálii. Říkal jsem si, co je to za blbost, kde by se u nás vzalo tolik motorek a že se zase všechno zveličuje ve prospěch zajímavosti... A tak jsem se podíval na statistiky, abych po chvíli zjistil, že je tu registrováno 1,4 milionu motorek! WTF? Jeden a půl milionu motorek?! Cože? Žil jsem v domnění, že je tu tak 100-150 tisíc motorkářů... Musim přiznat, že mě to číslo dost překvapilo a ověřoval jsem ho třikrát, protože jsem tomu nechtěl věřit . V přepočtu na 100K obyvatel to pak vychází někde kolem 12 tisíc strojů u nás, Itálie/Řecko jsou o kousek dál (13-15 tisíc), přičemž Řecko je první. Nicméně jsme na třetí nebo čtvrté pozici, což pokládám za naprosto fascinující. Ja myslim ze je to tym ze ti Greci a Taliani si tie motorky kupuju aby na nich naozaj jazdili, zatial co nasinec si to kupuje prevazne ako hobby, ktore na nho vacsinu casu len pokorne caka v garazi az pride vhodny okamzik,...az zacne sezona AND az bude pocasie AND az bude cas AND az bude masina v poriadku (lebo som ju minuly tyzden skusil nahodit a zda sa ze cez zimu v nej cosi zatuhlo , mechanik ma dovolenku a sam sa v tom hrabat nebudem,... OK pohrabal som sa a zda sa ze som to dojebal este viac,... mechanik uz je z dovolenky nadaz, ale ma plno,... OK polka sezony je prec a ja som este nenastartoval,... nevadi, mam plno inych povinnosti).... a tieto "cakajuce" motorky neumieraju na kilometre, ale ani nemiznu z evidencie.
Bert Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Pánové, a když jsme u těch odřenin. Taky v moto hadrech vyměňujete ty hnusný neforemný plasty na kolenou či předloktí za balistickou tkaninu? Kdo máte jaké zkušenosti? Např: 2x400g/m je OK ....
warann Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Pánové díky za popíchnutí. Ad to oblečení. Jsou věci, bez kterých bych nevyrazil ani pro rohlíky, nicméně dělám teď v těch vedrech jednu pitchovinu a sice, že občas na kratší cestu vyrazím jen v airbag vestě. Takže prosím nějaký tip na fakt lehkou, nicméně funkčí bundu do tohodle počasí? Jde především o dojíždění do práce cca 20 Km. Na "normální počasí" mám 2 bundy od Busse, jsem spokojenej, ale v tomhle se to ani v jedný nedá. Díkes.
Maro Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Ja jezdím v nejake tenké od Macna (asi velotura? Nebo nějaký předchůdce, neco na ten styl), ale s nějakým doporučením budu opatrný, neb jsem se v ni naštěstí nikdy nesklouznul.
warann Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna před 19 minutami, Maro napsal: Ja jezdím v nejake tenké od Macna (asi velotura? Nebo nějaký předchůdce, neco na ten styl), ale s nějakým doporučením budu opatrný, neb jsem se v ni naštěstí nikdy nesklouznul. Díkes. To bude asi tato? Nevapadá špatně: https://www.fc-moto.com/cs-cz/p/macna-velotura-moto-textilni-bunda-svetle-seda-m-MAC-165-3670-M-808 Já ještě koukal mj. na toto https://www.fc-moto.com/cs-cz/p/macna-velotura-moto-textilni-bunda-svetle-seda-m-MAC-165-3670-M-808
Maro Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Jojo neco na ten způsob, akorat mam jeste nějakou starou verzi, co ma suchace co drží loketní chrániče. Větrat to větrá, je to tenké a perforovane, chce to dokoupit paterak, a jak se to bude chovat ve skluzu si netroufám hádat a zkoušet se mi zo nechce. Kazdopadne kdyz pres to dáš airbag, tak je uplne jedno, jak ta bunda větrá, bo airbag z principu věci větrat nebude. 1
KFL Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna 4 hours ago, warann said: Pánové díky za popíchnutí. Ad to oblečení. Jsou věci, bez kterých bych nevyrazil ani pro rohlíky, nicméně dělám teď v těch vedrech jednu pitchovinu a sice, že občas na kratší cestu vyrazím jen v airbag vestě. Takže prosím nějaký tip na fakt lehkou, nicméně funkčí bundu do tohodle počasí? Jde především o dojíždění do práce cca 20 Km. Na "normální počasí" mám 2 bundy od Busse, jsem spokojenej, ale v tomhle se to ani v jedný nedá. Díkes. Mám na léto Revit Eclipse, síťovaná, prodyšná, pevná. Letošek jsem ale povětšinou odjezdil ve "flanelce" od Shima (Košile na motorku Shima Renegade 2 červená | Motozem.cz). Nedejchá tolik jako Revit, ale zároveň není udušená jako textilní/kožená bunda.
Kotlick Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna před 6 hodinami, Bert napsal: Pánové, a když jsme u těch odřenin. Taky v moto hadrech vyměňujete ty hnusný neforemný plasty na kolenou či předloktí za balistickou tkaninu? Kdo máte jaké zkušenosti? Např: 2x400g/m je OK .... Kolena u moto jeans (mám Trilobite od Bikerscrown) vyhazuju, protože nikdy nedrží na místě a beru pod to motocrosové co nejtenší, přímo na nohu. Lokty jsem měnil v kožené bundě za D3O ale to už je dávno. Jsou měkké a tvrdnou až nárazem. Dělal jsem kdysi s D3O nějakou spolupráci na sportovní hadry a byli u nás s šéfem vývoje, tak vím že to funguje. Ukázky mlácení se kladivem po prstech v D3O hmotě byly přesvědčivé. Mám od nich i páteřáky v bundách. Na novou flanelku od Bikerscrown jsem zatím neměnil, ty lokty tam byly fajnq, měkké a tvarově i měkostí podobné jako D3O, ale uvažuju, že bych je potřeboval něčím podložit, aby držely víc na lokti. Pozice je OK ale trochu to plandá. Budu laborovat v zimě. Co se týče balistické tkaniny 400g/m2, tak to nebude extra hrubé. Tloušťka cca jako staré sportovní tašky a batohy. To se dělalo 350-400 g/m2. Ochrání tě to před podřením, ale ne před nárazem, takže nebudeš podřený, ale dost potlučený.
warann Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna před 2 hodinami, KFL napsal: Mám na léto Revit Eclipse, síťovaná, prodyšná, pevná. Letošek jsem ale povětšinou odjezdil ve "flanelce" od Shima (Košile na motorku Shima Renegade 2 červená | Motozem.cz). Nedejchá tolik jako Revit, ale zároveň není udušená jako textilní/kožená bunda. Díky za nasměrování, Revit Eclipse vypadá dobře. Ale ještě jsem narazil na tohle, moje číslo (teda doufám, že bude sedět) mají za supr prachy, asi to zkusím. A když už, tak v týhle nenonový barvě https://www.fc-moto.com/cs-cz/p/held-tropic-3.0-motocyklova-textilni-bunda-cerna-zluta-m-HE-062030-00-58-M
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se