Bert Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna před 2 hodinami, Kotlick napsal: .......takže nebudeš podřený, ale dost potlučený. Ano. S tím počítám. Já právě používám slepené čtyřstovky. Ještě jsem to s nima ale (naštěstí) nepoložil. Hledám zkušenosti.
Waya03 Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna (upraveno) Teď když byly ty horka tak jsem dokoupil tuhle mikinu z Bikerscrown, nosí se fakt příjemně, ještě jsem do ní přikoupil páteřák. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. srpna uživatelem Waya03
lamizol Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Nemá někdo V Praze vyzkoušeno dobrou čistírnu motooblečení a byl skopojenej? Potřebuju vyčistit koženou bundu. Něco sem na netu v Práglu našel, ale klidně si nechám poradit osobní zkušeností.
Kotlick Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna před 16 hodinami, Bert napsal: Ano. S tím počítám. Já právě používám slepené čtyřstovky. Ještě jsem to s nima ale (naštěstí) nepoložil. Hledám zkušenosti. Dívám se, že D3O má teď super variantu pod kalhoty: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://www.motozem.cz/chranice-kolen-shot-race-d3o/?_gl=1*104e2mp*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAjwhZDUBhBGEiwAbi5bjguRnr6g_FXKjq2IVqqL0x3X5U9E7uUYExVoCoEcc0Kp1JiBaX-bJRoCTgcQAvD_BwE&gbraid=0AAAAADrYUhR6TsImQxwyDox7aCu4yRWXm Popřípadě další řešení na kolena Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://www.motozem.cz/chranice-kolen-zandona-netcube-pro-fit/?_gl=1*1hqoxlr*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAjwhZDUBhBGEiwAbi5bjguRnr6g_FXKjq2IVqqL0x3X5U9E7uUYExVoCoEcc0Kp1JiBaX-bJRoCTgcQAvD_BwE&gbraid=0AAAAADrYUhR6TsImQxwyDox7aCu4yRWXm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://www.motozem.cz/chranice-kolen-alpinestars-bionic-flex-cerno-cervene/?_gl=1*nt1ksp*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAjwhZDUBhBGEiwAbi5bjguRnr6g_FXKjq2IVqqL0x3X5U9E7uUYExVoCoEcc0Kp1JiBaX-bJRoCTgcQAvD_BwE&gbraid=0AAAAADrYUhR6TsImQxwyDox7aCu4yRWXm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://www.motozem.cz/chranice-kolen-revit-scram/?_gl=1*1hqoxlr*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAjwhZDUBhBGEiwAbi5bjguRnr6g_FXKjq2IVqqL0x3X5U9E7uUYExVoCoEcc0Kp1JiBaX-bJRoCTgcQAvD_BwE&gbraid=0AAAAADrYUhR6TsImQxwyDox7aCu4yRWXm 1
Kotlick Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna D3O pak samostatně. Je to měkké a funguje to. Já bych šel primárně po D3O, protože to znám a loni jsem to položil a fungovalo to. Těch měkkých hmot už je dneska víc a renomovaným moto firmám to bude fungovat. https://www.motozem.cz/chranice-kolen-scott-d3o-lp2/?_gl=1*15sna80*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAjwhZDUBhBGEiwAbi5bjguRnr6g_FXKjq2IVqqL0x3X5U9E7uUYExVoCoEcc0Kp1JiBaX-bJRoCTgcQAvD_BwE&gbraid=0AAAAADrYUhR6TsImQxwyDox7aCu4yRWXm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://www.motozem.cz/sada-chranicu-ramen-a-loktu-furygan-spectre-d3o-r-l2/?_gl=1*15sna80*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAjwhZDUBhBGEiwAbi5bjguRnr6g_FXKjq2IVqqL0x3X5U9E7uUYExVoCoEcc0Kp1JiBaX-bJRoCTgcQAvD_BwE&gbraid=0AAAAADrYUhR6TsImQxwyDox7aCu4yRWXm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
warann Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna Jj, já zrovna nezávisle na vlákně zde skončil taky u D30, akorát jsem hledal verzi AIR (na léto). Něco jako: https://www.louis.cz/cs/held-chrani-patee-held-viper-air-l2-by-d3o-31453001 https://allegro.cz/produkt/chranic-patere-seca-d3o-viper-air-level-2-m-d9f360a2-87b3-45e7-aa15-c6738e9285c5?offerId=18770519813&context=5a729335aa95879edd7e1958b5b24163f13ebf93cd44da5f89d77deb0e051fb0fdef0e7c31f54d0e80a0ee016ebe0a29afc66df24697ef1d6eb671491df9f321f631e646cec8b8d9554e7782f5f251fc29cd5b376e028a793d9926ac79e48f9c2bb50c25267edfee912aeaabadfa4a04b81779aabac3e0bba1eaa33e553ab57baf92e3cf132bf27416be22aa295b4613&sellerHasChanged=false&fromVariant=18770520085 1
Kotlick Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna Tady ještě ten test co jsem kdysi absolvoval na předváděčce. Šéf měl kladívko a mlátil mě po prstech... No co si budem, měl jsem strach jak cyp. 1
Bukoowsky Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna Ve všech bundách používám D3O páteřáky, pokud to alespoň trochu jde, jezdím v kůži...ale jak začne být vedro, vítězí často debil ve mě a jezdím v triku a kožené vestě, byť s kvalitním externím páteřákem...jo, taky se pořád učím. Zvykám si na myšlenku konstantně natažené většinosíťové bundy, ale....ještě tam nejsem
Bert Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna před 17 minutami, Bukoowsky napsal: Zvykám si na myšlenku konstantně natažené většinosíťové bundy, ale....ještě tam nejsem Heč, já už jo Teď vážně: za poslední 3 horká léta jsem ji víceméně nesundal. Nejlepší a nejpoužívanější kus hadru. Vřele doporučuji všem.
Vir Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna před 7 hodinami, Bert napsal: Heč, já už jo Teď vážně: za poslední 3 horká léta jsem ji víceméně nesundal. Nejlepší a nejpoužívanější kus hadru. Vřele doporučuji všem. Jakou máš tu bundu....prosím odkaz. Díky 1
Bert Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna Chlapče, nepotěším Tě. Hledal jsem, nenašel. Nikde. Aspoň foto štítku. Bohužel, stránky už nefungují .... Zkusím ještě prohledat až budu u PC, teď jsem na mašině. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Bert Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna Díky za dodatečné info. Já po sesednutí z mašiny jsem na PC důkladněji zapátral, a @Vir ovi po SZ poradil. Pánové, děláte mi radost, že zde sounáležitost funguje. 1
Kotlick Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna Harley kdysi dělal nylonovou bundu 3v1 s odepínacíma panelama a chráničema. Bylo to super vyřešené. Harley Davidson Switchback Jacket 3 in 1 Ale našel jem jen na Ebay. A Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Vir Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna (upraveno) Jelikož jsem starý, tlustý , ta jsem minulý rok musel pořídit nový hadry. Ale v tý košili je hrozný vedro, když je nad 30°C Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. srpna uživatelem Vir
marty87 Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Jakou maj ochranu kotníku ty boty? Např. Falco dělá pěkný i s D30 chrániči
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se