Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 2 hodinami, Kotlick napsal:

.......takže nebudeš podřený, ale dost potlučený.

Ano. S tím počítám. Já právě používám slepené čtyřstovky. Ještě jsem to s nima ale (naštěstí) nepoložil. Hledám zkušenosti.

• Odpovědi 14,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nemá někdo V Praze vyzkoušeno dobrou čistírnu motooblečení a byl skopojenej? Potřebuju vyčistit koženou bundu. Něco sem na netu v Práglu našel, ale klidně si nechám poradit osobní zkušeností.  

Odesláno
před 16 hodinami, Bert napsal:

Ano. S tím počítám. Já právě používám slepené čtyřstovky. Ještě jsem to s nima ale (naštěstí) nepoložil. Hledám zkušenosti.

Dívám se, že D3O má teď super variantu pod kalhoty:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

https://www.motozem.cz/chranice-kolen-shot-race-d3o/?_gl=1*104e2mp*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAjwhZDUBhBGEiwAbi5bjguRnr6g_FXKjq2IVqqL0x3X5U9E7uUYExVoCoEcc0Kp1JiBaX-bJRoCTgcQAvD_BwE&gbraid=0AAAAADrYUhR6TsImQxwyDox7aCu4yRWXm

Popřípadě další řešení na kolena

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

https://www.motozem.cz/chranice-kolen-zandona-netcube-pro-fit/?_gl=1*1hqoxlr*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAjwhZDUBhBGEiwAbi5bjguRnr6g_FXKjq2IVqqL0x3X5U9E7uUYExVoCoEcc0Kp1JiBaX-bJRoCTgcQAvD_BwE&gbraid=0AAAAADrYUhR6TsImQxwyDox7aCu4yRWXm

https://www.motozem.cz/chranice-kolen-alpinestars-bionic-flex-cerno-cervene/?_gl=1*nt1ksp*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAjwhZDUBhBGEiwAbi5bjguRnr6g_FXKjq2IVqqL0x3X5U9E7uUYExVoCoEcc0Kp1JiBaX-bJRoCTgcQAvD_BwE&gbraid=0AAAAADrYUhR6TsImQxwyDox7aCu4yRWXm

https://www.motozem.cz/chranice-kolen-revit-scram/?_gl=1*1hqoxlr*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAjwhZDUBhBGEiwAbi5bjguRnr6g_FXKjq2IVqqL0x3X5U9E7uUYExVoCoEcc0Kp1JiBaX-bJRoCTgcQAvD_BwE&gbraid=0AAAAADrYUhR6TsImQxwyDox7aCu4yRWXm

• Díky 1
Odesláno

D3O pak samostatně. Je to měkké a funguje to. 

Já bych šel primárně po D3O, protože to znám a loni jsem to položil a fungovalo to. Těch měkkých hmot už je dneska víc a renomovaným moto firmám to bude fungovat. 

https://www.motozem.cz/chranice-kolen-scott-d3o-lp2/?_gl=1*15sna80*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAjwhZDUBhBGEiwAbi5bjguRnr6g_FXKjq2IVqqL0x3X5U9E7uUYExVoCoEcc0Kp1JiBaX-bJRoCTgcQAvD_BwE&gbraid=0AAAAADrYUhR6TsImQxwyDox7aCu4yRWXm

https://www.motozem.cz/sada-chranicu-ramen-a-loktu-furygan-spectre-d3o-r-l2/?_gl=1*15sna80*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAjwhZDUBhBGEiwAbi5bjguRnr6g_FXKjq2IVqqL0x3X5U9E7uUYExVoCoEcc0Kp1JiBaX-bJRoCTgcQAvD_BwE&gbraid=0AAAAADrYUhR6TsImQxwyDox7aCu4yRWXm

• Díky 1
Odesláno

Tady ještě ten test co jsem kdysi absolvoval na předváděčce. Šéf měl kladívko a mlátil mě po prstech... No co si budem, měl jsem strach jak cyp.

• Dát hlas 1
Odesláno

Ve všech bundách používám D3O páteřáky, pokud to alespoň trochu jde, jezdím v kůži...ale jak začne být vedro, vítězí často debil ve mě a jezdím v triku a kožené vestě, byť s kvalitním externím páteřákem...jo, taky se pořád učím. Zvykám si na myšlenku konstantně natažené většinosíťové bundy, ale....ještě tam nejsem🧐

Odesláno
před 17 minutami, Bukoowsky napsal:

Zvykám si na myšlenku konstantně natažené většinosíťové bundy, ale....ještě tam nejsem🧐

Heč, já už jo 🙂 

Teď vážně: za poslední 3 horká léta jsem ji víceméně nesundal. Nejlepší a nejpoužívanější kus hadru. Vřele doporučuji všem.

Odesláno
před 7 hodinami, Bert napsal:

Heč, já už jo 🙂 

Teď vážně: za poslední 3 horká léta jsem ji víceméně nesundal. Nejlepší a nejpoužívanější kus hadru. Vřele doporučuji všem.

Jakou máš tu bundu....prosím odkaz.

Díky

• Dát hlas 1
Odesláno

Díky za dodatečné info. Já po sesednutí z mašiny jsem na PC důkladněji zapátral, a @Vir ovi po SZ poradil.

Pánové, děláte mi radost, že zde sounáležitost funguje.

• Dát hlas 1
Odesláno

Harley kdysi dělal nylonovou bundu 3v1 s odepínacíma panelama a chráničema. Bylo to super vyřešené. 

Harley Davidson Switchback Jacket 3 in 1

Ale našel jem jen na Ebay.

A

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Jelikož jsem starý, tlustý 🐖🐽, ta jsem minulý rok musel pořídit nový hadry. Ale v tý košili je hrozný vedro, když je nad 30°C

Upraveno uživatelem Vir

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...