Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

To Jiřina :

Řekl bych, že hodně peněz, práce, nervů, beznaděje a potom :guitar: vítězství

(jinak prodejce nebyl poctivej člověk, pouze by ho snad omluvila havárie v letadle, prej byl ňákej pilot )

Dělali jsme s kamarádem dva Zündappy naráz.

Tady je link, pokud někoho zajímá jak vrčí :sleeping_03anim:

http://www.youtube.com/watch?v=YjloY6USHtg...feature=related

PS : na ruce mám pro tyto příležitosti Heliosy .... také ze 40. let

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem M-72
Odesláno

Tak motor rozhozen, teď objednat pár součástek které nikdy nikdo neměnil a hurá do práce.... :thumbsup_anim:

S těma Zündappama jste to vzali taky pěkně od podlahy. odkaz :thumbsup_anim:

Blahopřeju... :speak_cool:

Odesláno
nějak moc tříkolových boxerů, tak přidám jednu jednoválcovou příšerku

Hmm taky moc pěkný. A jezdí se s ní...!! :thumbsup_anim:

Odesláno

Zdar všem motorkařum na chronomagu. Je tady někdo s Aprilkou RSV 1000 Mille, prohledával jsem fórum a jsou tady jen lidi co jí měli kdysi(nebo špatně hledám). Nechystá se někdo do Mostu, na jaře/v léťe ?

• po 2 týdnech...
Odesláno
H-D samo oznacuje tyhle motorky jako "Sportster" takze odsud asi to oznaceni sportak :-)

Dobře můžu mít na tričku napsáno co chci ale stejně 100m pod 14 vteřin nezaběhnu........ :wheelchair:

Odesláno

Ani to od tebe nikdo neočekává, stejně jako nikdo u Sportstera neočekává žádné sportovní vlastnosti. Je to prostě jen pojmenování modelu v rámci nějaké firemní filozofie.

Odesláno

Tahle novinka od Harleye je nádherná! Už jsem pošilhával po té 883 Iron, ale tohle je pecka :thumbsup_anim:

Co se týká názorů že Harleye jsou všechno možný, jen ne sportovní motorky, tak to slýchám léta. Ano, nejsou to motorky na okruhy (i když kdo někdy krotil Buella, hlavně toho novýho, tak by se asi pousmál), ale existuje více disciplín. Na oválu v USA se proti XR750 nedokázala prosadit žádná jiná značka. A dragstery? :whistle:

Harley1.jpg

Sportstery jsou prostě motorky na blbnutí a v kontextu Harleye jsou to sportovní mašiny. Dnes už i Harley vyrábí mnohem sportovnější modely, ale o to u nich vlastně ani nejde... Je to pocitovka.

Mimochodem, nepamatuju si, že by se někdo v MC nebo na srazech smál jinému že má japonce. Maximálně popichovačka typu "nejdřív si tu rejži uvař" :D A naopak na závodech jsem si zase užil popichovačku na téma "kam tlačíš tu tunu železa?" :lol: Ale vždy to byly jen legrácky, žádný urážky ;)

Odesláno
Mimochodem, nepamatuju si, že by se někdo v MC nebo na srazech smál jinému že má japonce. Maximálně popichovačka typu "nejdřív si tu rejži uvař" :D A naopak na závodech jsem si zase užil popichovačku na téma "kam tlačíš tu tunu železa?" :lol: Ale vždy to byly jen legrácky, žádný urážky ;)

Vsak taky nikdo nikoho neurazi, ne? Popichovacky jsou normalni - na to je potreba si zvyknout ;)

Odesláno

no nevím, nemám ségru :whistling: ale když k nám jako kovaným jawičkářům přijel někdo na japonci, tak jsme mu to posypali rejží ať se mu to nažere. Poněvač motorka s jedním výfukem který nekouří není motorka. :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...