FrantisekH Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 jj je to Thajsko.. cena 60k tedy dvojnásobek běžné číny, když už bych do toho chtěl dát těch šede, tak chci aby se to výkonově blížilo co nejvíce 11kw, které jsou povolené.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 Já se v monumentálním věku na mašinu vrátil a s ledviňačkou si choppera (už 7 let) moc užíváme. Když tak člověk bublá přes vesnici, vítr do tváře a cítí, co si kde vaří k obědu....Nebo výjezd z lesa mezi rozpálený pšeničný pole. Taky moc příjemný. V 28. 3. 2013 v 16:50, Horhe napsal: Hele já to pověsil na hřebík pár let zpátky. Teď mi stačí párkrát do roka prohnat něčí krosku po poli, případně protáhnout silnici po letišti a jsem spokojenej. Na to, jak moc jsem jezdil, se bez toho dokážu docela dobře obejít. Ale nevylučuju, že až holka bude větší, tak se na nějakýho choppera vrátím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 (upraveno) V 28. 3. 2013 v 19:02, NERO.8 napsal: Nedalo mi to a ještě jeden příklad jak se odlišit ( a už nebudu otravovat ) Jojo...madass po meste idealni vozitko...jen to nema vubec zadny ulozny prostory. ani lekarnicka neni kam dat... ale jinak spokojenost... Upraveno 31. března 2013 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 JO JO , šílenýho oslíka bych si i koupil, je to skvělý vozítko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 Netestoval tady nekdo Hondu NC700X DCT? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 V 31. 3. 2013 v 19:39, km.kmk napsal: Jojo...madass po meste idealni vozitko...jen to nema vubec zadny ulozny prostory. ani lekarnicka neni kam dat... ale jinak spokojenost... Škoda, že se s tím nedá jezdit s tím Béčkem...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 V 1. 4. 2013 v 5:58, wave ceptor napsal: Škoda, že se s tím nedá jezdit s tím Béčkem......já myslím, že to dělaj i v automatu, sice 50 a to asi vůbec nepojede...http://www.raketoplan.cz/obchod/sachs-motocykly/50-ccm/madass-50-automat-778.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 Tak si dneska kracim do prace a divam se, ze se nekdo od nas prastil pres kapsu. 250k NOK. Ale krasa to je, o tom zadna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 Jo, tahle generace Multistrady je povedena. Nezlobil bych se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 V 4. 4. 2013 v 7:28, Hasňa napsal: Tak si dneska kracim do prace a divam se, ze se nekdo od nas prastil pres kapsu. 250k NOK. Ale krasa to je, o tom zadna. Levnější alternativa ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 to jako fakt stojí v Norsku tak svinské peníze (250 x 3,50 CZK/NOK) ???kolik z té ceny tvoří daň proboha? V 4. 4. 2013 v 7:28, Hasňa napsal: Tak si dneska kracim do prace a divam se, ze se nekdo od nas prastil pres kapsu. 250k NOK. Ale krasa to je, o tom zadna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 Podle dnesniho kurzu 863 k CZK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 to bych vzal radsi harleye... za ty prachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 V 4. 4. 2013 v 16:19, Hasňa napsal: Podle dnesniho kurzu 863 k CZK. A je to pro Nora v porovnání k platu (průměrnému) třeba nastejno jako u nás? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 Nejvíc stojí verze MULTISTRADA 1200S PIKES PEAK SE ... cca 556.000,- Kč.Verze 1200 abs pak cca 410.000,- Kč. Super svezení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 Ale pivko stoji 85, najem ve Stavangeru 15-20k, dobry chleba 35 (ale jde koupit i za 10). Za tech 250k tu jde koupit docela vybavene Hyundai i30, Mergl C stoji od 450 vys. Dan je tu ca 30%. Pokud u nas stoji 410CZK, tak to tak zhruba odpovida, Hyundai i30 v Cesku taky stoji 300 - 400. Ta Multistrada vypadala absolutne uzasne. Nejkrasnejsi motorka, podle me, vubec. Famozni firma, krasna cervena. pohodlna a pri tom vypada jak formule 1, proste dokonala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 Zítra jedu okouknout PCX, uvidíme jak to dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 nezapomen na zkusebni jizdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 jj pocitam s tim..a uvidime.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2013 Tak jsem si říkal, že bych mohl vytáhnout z garáže a oprášit mašnu a trochu ji provětrat ale viděl jsem všude na silnicích takovej jemnej poprašek a nerad bych si rozbil držku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se