instant Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 v tejto farebnej verzii sa mi to K-čko vzdy pacilo..
Doth Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 V 30. 10. 2013 v 21:34, instant napsal: v tejto farebnej verzii sa mi to K-čko vzdy pacilo.. Původně jsem uvažoval o eRku, ale právě tahle barevná verze mě popostrčila k S a dnes jsem za to pohodlí navíc rád..
instant Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 tak ten sportovy dvojval sa da pojazdeny kupit za par supov teraz, ale neviem ci sa na tom da vydrzat viac ako hodinu.. vzhladom na eroziu ceny asi ani nie trocha historie. to video sa mi vzdy pacilo, aj ked je vlastne takmer uplne mimo, lebo ta motorka je vsetko mozne len nie mestsky streetfighter, hehe
Horhe Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 Týjo, doufám, že budou velký vánoční prémie.
HDS1200 Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 V 13. 11. 2013 v 11:13, Horhe napsal: Týjo, doufám, že budou velký vánoční prémie.Stroj peknej, ale ta inspirace Sportsterem od HD je dosti citelna.
Horhe Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 (upraveno) No to každopádně. No snad to cenovka trochu ospravedlní. Což asi bude muset, jinak každej šáhne radši po harykovi. Kurňa, ale tohle mám fakt rád. Žádný zbytečný chujoviny. Upraveno 13. listopadu 2013 uživatelem Horhe
Kairos Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 Jeden z posledních výletů, teď už asi nevyjedu
Baldic Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 Omlouvam se, jestli tu uz podobny dotaz neni, ale nezvladam precist cely topic.Premyslim o motorce. Jen se nedokazu uplne rozhodnout mezi chopperem/cruiserem a enduro. Mam takovou vidinu poklidnych vyletu, zadne zavodeni. NIcmene jsem kus chlapa - 2m, 120 kilo. Dokazali byste poradit, do ceho eventuelne jit?
Majk1 Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 Tak pro takovýho chlapáka asi Cruiser. Na chopperu budeš asi jako vosa na bombonu (pokud beru správnýho čistokrevnýho choppera) a pokud enduro, tak něco cestovního na styl BMW řady GS (podle financí 1100; 1150; 1200) nebo typu V-Strom, Varadero apod... Záleží, co je Tvému srdci blíž :-) Mrkni na motorkari.cz a inspirace asi najdeš mraky.
HDS1200 Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 Rozpočet? V 13. 11. 2013 v 12:25, Baldic napsal: Omlouvam se, jestli tu uz podobny dotaz neni, ale nezvladam precist cely topic.Premyslim o motorce. Jen se nedokazu uplne rozhodnout mezi chopperem/cruiserem a enduro. Mam takovou vidinu poklidnych vyletu, zadne zavodeni. NIcmene jsem kus chlapa - 2m, 120 kilo. Dokazali byste poradit, do ceho eventuelne jit?
Horhe Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 Teď ještě otázka co je ti bližší a kam s tím budeš jezdit. S cruiserem na polňačce moc nepochodíš. Sám nechci silnici, páč se znám a dlouho bych tady nebyl. Takže se zatím uspokojuju veteránem a na jaře osedlám choppera - bobbera, uvidíme co se namane.
Baldic Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 V 13. 11. 2013 v 13:11, HDS1200 napsal: Rozpočet?Tak rekneme 150. Vic bych snad nechtel. Horhe: spis silnice. Nad polnackama jsem neuvazoval. Predstavoval jsem si to na nejake letni jezdeni po Evrope.
Horhe Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 Tak na cestovní enduro asi dokážeš navěsit víc kufrů, takže na dlouhý cestování lepší. No ale stejně, co člověk potřebuje. Já teda s dlouhejma trasama nemám zkušenosti, jelikož zpravidla během 50 km vyjížďky dvakrát jawím v pangejtu.
skodna Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 V 13. 11. 2013 v 16:26, Horhe napsal: Tak na cestovní enduro asi dokážeš navěsit víc kufrů, takže na dlouhý cestování lepší. No ale stejně, co člověk potřebuje. Já teda s dlouhejma trasama nemám zkušenosti, jelikož zpravidla během 50 km vyjížďky dvakrát jawím v pangejtu. A co že to sedláš za vetoša? Já krom pionýra a Jawety už asi dvacet let 350/634 a zatím plně dostačující. V loni jsem zvládl jsem i Split, ale bylo to drsný zjištění, že na tak dlouhý trasy už to asi není to pravý ořechový.
Horhe Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 (upraveno) V 13. 11. 2013 v 17:05, skodna napsal: A co že to sedláš za vetoša? Já krom pionýra a Jawety už asi dvacet let 350/634 a zatím plně dostačující. V loni jsem zvládl jsem i Split, ale bylo to drsný zjištění, že na tak dlouhý trasy už to asi není to pravý ořechový. Tohle teda bylo hned po koupi, teď už vypadá trochu jinak. Upraveno 13. listopadu 2013 uživatelem Horhe
skodna Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 (upraveno) Pěkná a hezčí než ta má. Já ji nemám od nova, a taky nemám fotodokumentaci při koupi, ale fotka z letoškby tady jena byla.Ještě mám jednu, ale to je jen tak do lesa. Upraveno 13. listopadu 2013 uživatelem skodna
Horhe Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 Já jí taky nemám do nova. To jsem ještě nebyl na světě Je to rok 74, takže něco jako ta tvoje lesní, akorát někdo z družstva, nebo kde byla na ní časem přeházel věci z chromky z 80.Já tuhle mám teď asi 2 měsíce, asi 6 let stála, takže se na ní všechno sere a jenom opravuju. Ale je to srdcovka.
HDS1200 Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 Endur je na trhu mrak, na delší cestování určitě dvouválec, Yamaha Supertenéré, Honda Africa twin nebo novější mladší stroje Moto Guzzi Stelvio, Bmw 1200 GS atd atd fakt je toho spousty. Chceš-li čoproidní kochačku, ale zároveň kultovní stroj se špičkovým motorem, kup Suzuki VS 1400 GL Intruder. Dvě kola, rám, řídítka a fakt výbornej motor, kterej jede jak z praku. Máš-li zálusk na něco cruiseroidního máš výběr opět velký. Od Yamahy Drag Star, Royal Star a nevím jaká ještě hvězda, Kawasaki VN 1500, Honda VTX 1800 nebo starší VT 1000. Novější Intruder 1500 a myslím, že teď už je i poslední model s motorem 1800. Pro mě zásadní problém je, že ty poslední modely velkejch značek vypadaj jak motorky z hvězdných válek. S tímto rozpočtem dosáhneš i na zachovalé HD. Předloni jsem prodával svého Sportstera za 135 tis a byl ve výborným stavu. Mysli na to, zda budeš cestovat sám nebo ve dvojici, ale upřímně, motorka je super pro jednoho, nejedeš- li teda na Gold Wingu nebo Elektra Glide.Sám jsem v motorkách příznivcem jednoduchosti, jak psal člen Horhe výše, Bobber je pro mne ideal stroj. V 13. 11. 2013 v 14:05, Baldic napsal: Tak rekneme 150. Vic bych snad nechtel. Horhe: spis silnice. Nad polnackama jsem neuvazoval. Predstavoval jsem si to na nejake letni jezdeni po Evrope.
skodna Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 (upraveno) Tak ta konopnica je rok 81 a je až na přední blatník v origo stavu.Je tam přidělaná jen kapotáž a kufr.No a ta lesní je rok 74 a je stejně stará jak já.Je moje první a taky toho se mnou dost najezdila.Zvlášť v době, kdy jsem ještě neměl řidičák na auto.To jezdila i v zimě do rachoty.Po vojně jsem šel na kamion, tak trochu zahálela, ale posledních deset let už zase v letních měsících každý den jezdí.Loni jsem na nich dělal kompletní GO motorů a nějaký opravy.leze to ale pekelně do peněz a není to nikde vidět.Příští rok plánuju nějaký Jawa srazy, tak se možná potkáme, třeba na Krucemburku.Teda pokud to pro tebe není moc z ruky.Jo a taky jsem se jednou vyjawil.Sice né vlasní vinou, a tak proto ten jinej předek Upraveno 13. listopadu 2013 uživatelem skodna
HDS1200 Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 Opravdu krásný stroj. Takhle to má vypadat, naštěstí to někteří výrobci pochopili. (HD, Triumph, Ducati atd) V 28. 9. 2013 v 16:30, edgar_23 napsal: Dnes bylo pekne tak jsem trochu umyl novy prirustekSent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se