New Milis Odesláno 30. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2008 Dnes (vlastně včera, zatracenej letní čas) Ještěd - zima jako sviňa, štěrk, trocha sněhu... Jinak paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2008 Dnes (vlastně včera, zatracenej letní čas) Ještěd - zima jako sviňa, štěrk, trocha sněhu... Jinak paráda! To je taky nápad, na Ještěd..... máš jezdit po Gočárově okruhu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2008 Dnes (vlastně včera, zatracenej letní čas) Ještěd - zima jako sviňa, štěrk, trocha sněhu... Jinak paráda! Tak sis Milisi konečně koupil motorku a ještě k tomu dvouvál v esku - no gratulace, dobrý záměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2008 To Milos + Zubatá Opice: Hehe, vy jste paka! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2008 Pokud by měl někdo o něco zájem, tak se mi ozvěte. Zde nabízím ještě slevu -10% proti uvedeným cenám. Helma: http://www.motorkari.cz/bazar-detail/?did=19754 a ukázka jak vypadá zde : http://www.volny.cz/bonmoto/roof.html Bunda: http://www.motorkari.cz/bazar-detail/?did=19759 Kalhoty: http://www.motorkari.cz/bazar-detail/?did=19757 Potom ještě přidám nějaké rukavice, ledviňák, šátky... to jako bonus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GMKcz Odesláno 8. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2008 Jsem hrdým majitelem 2-stroke ale do terénu. Yamaha dt-125. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2008 Vcera jsem potkal v Radotine. Dva Monster Goliasi a David Burgman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2008 Jelikož jsem došel k závěru, že na dlouhé cesty jsou cestovní endura nejlepší, tak pro letošek jsem si udělal radost s tímto krasavcem: Aprilia Caponord ETV 1000 r.v.2004" Choper se na dálky neosvědčil, i když zažitky byli mimořádné. Kolem 60ky, pokud se jí dožiju, se k němu rád vrátím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2008 Zítra si jdu vyzvednout nové Piaggio NRG. Původně jsem zvažoval CPI Aragon GP, ale na poslední chvíli jsem se rozhodl pro NRG. Mám to jen do města, padina mi stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2008 To Vlastimil - moc hezká kočička Kolik už si letos najel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2008 To Vlastimil - moc hezká kočička Kolik už si letos najel? Minulý týden v úterý jsem ji teprve dovezl, takže jsem blbnul jen trochu o víkendu, cca:200 km, no a teď čumím jak péro z gauče a piju Coldrex Ale bomba, je to takovej splašenej kůň a musí se na ní velmi pomalu. Tahá krásně od spoda, fakt příjemná" Už se těším na počasí" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giptrick Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2008 Tak jsem po celodenním leštění poprvé nastartoval svého veteránka Jawa 250-590 Sport a už se nemůžu dočkat prvního delšího výletu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2008 Tak jsem se vrátil z výletu na Ukrajinu-okolí Koločavy.SUPER!!!! Ale jen pro majitele endura. Jiný stroj by asi nepřežil už cestu tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaDriva Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2008 Krasa! Ja k motorkam nikdy vztah nemel, odjakziva jsem zastancem 4 kol a plechu, jenze co jsem sedel na Suzuki V-Storm 1000, uz to vidim jinak. Letos jeste ne, ale pristi rok mozna taky pujdu do jedne stopy . Mozna to klapne dohromady i s nejakyma hodinkama . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2008 Nechybí někdo? Přepočítejte se! Zrovna poslouchám zprávy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2008 Nechybí někdo? Přepočítejte se! Zrovna poslouchám zprávy ... Po týdenním výpadku přijatelného počasí už zase skáču přes kaluže - každý den do práce a zpět - 80 km na 2 kolech. Akorát mám pocit, že rok od roku jezdím pomaleji.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2008 co udělal někdy v létě víkendový chrono moto sraz třeba někde kolem jeseníků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2008 co udělal někdy v létě víkendový chrono moto sraz třeba někde kolem jeseníků Hm z Jižních Čech je to pro mě tak 320 km.... chtělo by to něco dostupnějšího.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2008 Hodila by se Vysočina - přijatelný kompromis pro všechny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se