Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Americkej - to verim ze sa na tom RT clovek nevyblbne, ale zase ked mas na tom sediet 12h denne tri tyzdne v kuse, budes za taku nudu vdacny :) alebo kazdy den 6h.. policajti a tak.

Cyril - nic som nestihol, mam take busy obdobie, menim spolocnika za inv fond tak je s tym trosku viac roboty, no.. :) ale zvladam to hrdinsky a snad to teda zrealizujem bud. tyzden v piatok. Sam som zvedavy.

Ivan - no ja to chapem, natocil som na nej snad 30tis s malym plexi a origo kuframi. Dnes by som na cestovanie bral nieco ine, ale Rko je skvela motorka na kazdodenne jazdenie.. zralo to menej jak dnes moj skuter, nulova udrzba, kus motorky a v zakrute to islo jak po kolajnici - na svoju dobu. A poctivo skonstruovana, ten motor je prakticky vecny. Jedine co mi na nej vadilo je ergonomia sedenia a drobne vibracie do ruk.

Odesláno

Instant - jo, Drákula je spokojená.

Jedno foto z Albánie před 2 týdny. Další můžete najít v mých dvou albech na FB - https://www.facebook.com/ivan.lelak nebo na FB stránkách našeho klubu Boxer Morava - https://www.facebook.com/groups/403188726473140/

post-3283-0-80054500-1442164027_thumb.jpg

Odesláno

Cyril - koukal jsem na FB, že jste se potkali s Igorem. Nemá zájem přesedlat? Koneckonců, manželé Forwoodovi objeli na Elektře zeměkouli několikrát...

Odesláno

Chtěl by prej taky H-D, ale spíš nějakýho prcka pro radost. Asi Sportstera nebo tak. GS si ale necháváme...na tom rozhodnutí není zatím třeba nic měnit. Spíš je smutný, že díky geopolitický situaci teď není ani moc chuť někam dál vyjíždět. Budeme rádi, když se nakonec budeme moct pohybovat alespoň v zemích kolem našeho českého komína. Jestli teda v Albánii, Rumunsku a okolních zemích, ještě bude relativní klid.   

V 14. 9. 2015 v 10:11, Ivan Lelák napsal:

Cyril - koukal jsem na FB, že jste se potkali s Igorem. Nemá zájem přesedlat? Koneckonců, manželé Forwoodovi objeli na Elektře zeměkouli několikrát...

Odesláno

Pekny Cyrile, v nedeli od Villachu jsem na dalnici potkaval hodne H-D, vetsinu staveb na voziku a nektery byli moc pekny, i kdyz to neni muj salek kavy. Glidy asi nejvic, vcetne rusaku, britu atd. Ty museli mit slusnej vylet:). Asi byl zase sraz na Faaker see.

tl

Odesláno (upraveno)
  V 14. 9. 2015 v 10:25, TLD napsal:

Pekny Cyrile, v nedeli od Villachu jsem na dalnici potkaval hodne H-D, vetsinu staveb na voziku a nektery byli moc pekny, i kdyz to neni muj salek kavy. Glidy asi nejvic, vcetne rusaku, britu atd. Ty museli mit slusnej vylet:). Asi byl zase sraz na Faaker see.

tl

Tos možná potkal i mě. :flex: Jel jsem směr Česko v neděli odpoledne. Měl jsem ale jinou práci, než srazík...asi 30 km od Faakersee. A jel jsem sám. Já na tyhle megaakce nejsem. Těch H-D bylo na dálnici ale fakt mraky. Když jsem se blížil k Vídni, byl tak silnej provoz, že jsem se rozhodl to šmiknout přes Bratislavu. Byla to dobrá volba. I když v tom větru to bylo chvilkama docela nepříjemný. Ps. Předjížděl jsem i dvě auta, co táhla lodě. Jedno byla Toyota...nebyls to ty? 

Upraveno uživatelem Cyril
Odesláno
  V 14. 9. 2015 v 10:25, TLD napsal:

tl

JJ, byl sraz. Co jsem stál ty hodiny v kolonách tak nás minulo pár moc pěknejch kousků. A teda spousta holčin na sportsterech. Pak jsem zahlídl ceduli na sjezdu na sraz HD. Nejdřív jsem si říkal, že snad v Itálii nic jinýho než HD nejezdí.

Odesláno

Cyril, nene, Toykou jsem samo jel:),ale lod nemam. Bylo az do S´burku cca 10C a vetsina jich jela v jeansech..., asi meli spodky, ale jako zmrzlina bych to nedal. A dost jich jelo bez, nebo v kratkejch rukavicich, i pres asi vyhrejvany hefty bych to nedal vubec:) 

Horhe, najizdeli uz tyden pred tim, plny vleky staveb. Kde si stal v kolonach? Ja se na dalnici mistama i bal:)

tl

Odesláno

V pravu se nevyznam, ale ja bych zaplatil. Domivam se, ze by si Te nekdy vyhmatli az bys tam zase jel. Navic 100eur zase neni tolik.

tl

Odesláno

Poslal jsem jim zpět odvolání volnou formou v Češtině, tak počkám na odpověď a uvidí se. Nevím za co ta pokuta je. Kdyby byla za nesprávnou jízdu atd. tak mi ji dají přeci hned na místě. Toto se mi zdá nějaký divný, zaslat mi to po cca 3 měsících od nehody. 

Odesláno

To bych nejradsi udelal, ale nechci mit do budoucna problemy popr platit pak vic atd. Pockam na odpoved a uvidime.

Odesláno

Nebylo pomalu co uklizet, ale motorku mi prevazeli na bagriku do nedalekoho penzionu. Vlastnik bagru a penzionu byl dobrovolny hasic.

Odesláno
  V 18. 9. 2015 v 13:33, blam napsal:

Vložím to pro jistotu i sem. Je tu určitě několik lidí co mají říci k věci. Předem děkuji

http://www.motorkari.cz/tema/?t=179981&pgr=1

Centralnu evidenciu neoklames a tu v Rakusku maju. Takze by som to zaplatil. Az ta nabuduce zastavia a nebudes mat nahodou cash na to aby si to doplatil (zrejme aj s prislusenstvom), bude to omnoho zabavnejsie.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...