Návštěvník Snow Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2008 Počítej něco přes půl mega a je to, může být asi tak leda moped, jsem zachráněn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2008 Snowe, tak vidíš - dodej upřesňující informace a my ti zodpovědně poradíme To znamená míry a váhy manželky, plánované trasy atd. atd. míry, váhy... a taky fotka by bodla... trasy už si naplánujeme sami... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2008 míry, váhy... a taky fotka by bodla... trasy už si naplánujeme sami... 2snow já na to taky čuměl jak z jara, nedávno jsi psal, že prodáváš kolo, protože ho neužiješ - teda že ho rozebíráš. a najednou skorokupujete bávo, sem si říkal, jestli tys tu manželku nevyprovokoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robl.7 Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2008 Je potřeba si na motorku sednout , aby vůbec dosáhla pevně nohama na zem. Motorka když má plnou nádrž má těžiště výše a manipulace pro ženu bude obtížnější. Hodně bych to zvažoval jestli je to správná volba. Co nějakou GS 650 ?? Mám za všetečný dotaz, rodiče chtějí manželce koupit motocykl, je tohle správná volba, hovno tomu rozumím. BMW R1200RT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2008 (upraveno) 2snow já na to taky čuměl jak z jara, nedávno jsi psal, že prodáváš kolo, protože ho neužiješ - teda že ho rozebíráš. a najednou skorokupujete bávo, sem si říkal, jestli tys tu manželku nevyprovokoval Ále houby, jsem chudý jak kostelní myš a zajímá mě tak leda notebook pro dceru a to s vypětím všech sil, s takovouhle hovadinou přišla tchýně žijící v blahé nevědomosti, co takový špás stojí. Koneckonců já o tom vím, jak jsem již psal také kulové, Foundrymanův příspěvek s cenovkou byl zdrcující, až se to tchýně dozví, bude si muset vzít nitrák pod jazyk . Edit - má žena sedlá kolo, na motorce v životě neseděla. Upraveno 28. září 2008 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2008 (upraveno) . Edit - má žena sedlá kolo, na motorce v životě neseděla. V tom případě bych to bral jako investici, pokud máš naději na velké dědictví . Pokud manželka na motorce neseděla, tak ať tchyně neblbne a koupí jí (když je to nutné) 125 ccm skútr, z velké mašiny by byla žena akorát nešťastná. Pokud by to jó musela být motorka, pak Yamahu Virago 535, stejně toho bude mít ze začátku plný brejle. Upraveno 28. září 2008 uživatelem Foundryman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2008 (upraveno) V tom případě bych to bral jako investici, pokud máš naději na velké dědictví . Pokud manželka na motorce neseděla, tak ať tchyně neblbne a koupí jí (když je to nutné) 125 ccm skútr, z velké mašiny by byla žena akorát nešťastná. Pokud by to jó musela být motorka, pak Yamahu Virago 535, stejně toho bude mít ze začátku plný brejle. Virago je dobrá volba pro začátek, nízký posed, těžiště, snadná ovladatelnost. Když BMW tak F650 - sice to není kultovní boxer, ale ono ty 2 bambule docela divně cvičí s těžištěm. F650 má sice motor Rotax, ale natolik osvědčený, že není třeba mít žádné obavy, navíc se dá i velmi levně servisovat. V podobném ražení jsou taky kultovní stroje - třeba Savage 650 - Big Single - jednoválec 650, nádherný zvuk, převod sekundárním ozubeným řemenem... ale takových zajímavých strojů bychom asi našli kopici... ... ještě k tomu skůtru, není třeba ohrnovat nos, jsou i dospělé skůtry 400 ccm a pod. a ty už umí i pěkně zatáhnout... Upraveno 28. září 2008 uživatelem koblih69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2008 Mám za všetečný dotaz, rodiče chtějí manželce koupit motocykl, je tohle správná volba, hovno tomu rozumím. BMW R1200RT Na čem manželka doteď jezdila??? Jezdím BMW 10 (R1100GS, teď GS 1150 Adventure, ale jezdil jsem i R, RT, LT...) let a znám spoustu bab co je jezdí taky. Ovšem 90% "malé" 650-ky, několik málo holek endura 1100/1150GS a znám jedinou co měla R1200RT a zvládala ji bravurně, přitom štíhlá holčina. Alo jako první motorka je to blbost, za jízdy se ji určitě naučí zvládat, BMW jak se pohne, tak je to ovladatelný jako bycikl, ale manipulace na místě už je horší, je potřeba stát nohama pevně na zemi a někdy mít i trochu fyzičku. Navíc to je cestovní motorka a na blbnutí kolem komína mi přijde zbytečná, jde o to, jaké máte motorkářské plány, ale i kdyby chtěla žena cestovat a chtěla něco kapotovaného s kuframa, existuje třeba Honda Deauville nebo tak něco. To je na dlouhou debatu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2008 V tom případě bych to bral jako investici, pokud máš naději na velké dědictví . Pokud manželka na motorce neseděla, tak ať tchyně neblbne a koupí jí (když je to nutné) 125 ccm skútr, z velké mašiny by byla žena akorát nešťastná. Pokud by to jó musela být motorka, pak Yamahu Virago 535, stejně toho bude mít ze začátku plný brejle. jojo,Virago je v podstatě dámská motorka. Taky proto jsem ji prodal! a přesedlal na pánskýho Maraudera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2008 Virago 535 ideální pro ženu. Dokonce na něm jezdí kámošova máti - bylo jí 60 a na motorce před tím neseděla. Pokud silnici tak třeba Suzuki SV 650, taky mazlík - ideální pro ženu (na začátek samosebou uškrcený). Takový bávo bych se bál kočírovat i já, je vysoký, těžiště vysoko a váha... O.o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Varadero Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2008 Je potřeba si na motorku sednout , aby vůbec dosáhla pevně nohama na zem. Motorka když má plnou nádrž má těžiště výše a manipulace pro ženu bude obtížnější. Hodně bych to zvažoval jestli je to správná volba. Co nějakou GS 650 ?? Ty tomu nejak rozumis. Uz mas Harley? Kdy to pujdem projet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2008 Hele Snow a když už BMW tak co třeba nějakou divočinu : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 30. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2008 Virago 535 ideální pro ženu. Dokonce na něm jezdí kámošova máti - bylo jí 60 a na motorce před tím neseděla. Pokud silnici tak třeba Suzuki SV 650, taky mazlík - ideální pro ženu (na začátek samosebou uškrcený). Takový bávo bych se bál kočírovat i já, je vysoký, těžiště vysoko a váha... O.o Trocho jsem jezdil na BMW 1150,jak se rozjede ,paráda.Ale ve městě,u pumpy a takový to motání skoro na místě je problém.Dotýkám se jen špičkama země a ženská.... nevím nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 30. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2008 (upraveno) pro zenskou jedine... Upraveno 30. září 2008 uživatelem paolous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 30. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2008 Pro začátečníka a ještě ženskou (pokud to myslí vážně a nechce skůtrovat) mám doporučení na Hondu CBF 500. Je to lehká mašinka, 56 koníků, nízko sedlo, krásně ovladatelná. A cena 145 K. Obrázeček níže. Já osobně sedlám H&D Sportstera solo, když jedu se svou ledviňačkou, mám na to DragStara od Yamahy. Ale ani jedna z těchto motorek není pro babu, je to těžký a Drakouš je i dlouhý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 Hele Snow a když už BMW tak co třeba nějakou divočinu : Jo, C1, pro ženskou doporučuju a určitě bych se na tom vyblbnul i sám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 Virago 535 ideální pro ženu. Dokonce na něm jezdí kámošova máti - bylo jí 60 a na motorce před tím neseděla. Pokud silnici tak třeba Suzuki SV 650, taky mazlík - ideální pro ženu (na začátek samosebou uškrcený). Takový bávo bych se bál kočírovat i já, je vysoký, těžiště vysoko a váha... O.o Náhodou brambory jsou jedny z nejovladatelnějších motorek. Manipulace na místě je samozřejmě daná hmotností, ale jak se rozjedeš, je to fakt jako hračka. Vloni jsem si na srazu BMW v Ga-Pa půjčil K1200LT, to je ta kapotovaná loď se zpátečkou, něco jako Gold Wing od Hondy. Bál jsem se toho strašně, ale fabrika to půjčovala zadara, měli to pojištěný, tak o nic nešlo, navíc to půjčovali asi na 120 km a to už si točlověk osahá. Vyklepanej jsem se rozjížděl, ale pak jsem zjistil že je to normální kolobrnda, úúúžasný, celou cestu jsem se v poho držel skupiny uhánějící 100-150km/h a většinu cesty včetně zatáček s¨jsem řídil jednou rukou a druhou ladil rádio a zkoušel elektrický plexi a další blbosti, tý motorce to bylo úplně jedno, překlápěla se úplně snadno jen pomyšlením, takže dvě ruce na řídítkách byly zbytečný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 Poslední příspěvek, slibuju!!! Moje největší láska je BMW R1150 GS Adventure, ale včera mi kamarád půjčil Segwaye a to je teda bomba!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 Dnešní poledne v jedné stopě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 ještě jedno foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se