Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Ivan Lelák napsal:
Poslední příspěvek, slibuju!!! Moje největší láska je BMW R1150 GS Adventure, ale včera mi kamarád půjčil Segwaye a to je teda bomba!!!

Segway je pecka, nejvíc práce dá přemluvit hlavu, aby pro daný směr, povolila tělu se naklonit a automaticky nevyrovnávala náklon. Jak se to zkalibruje tak to frčí... po letištní hale bez cesťáků....

Odesláno
  Ivan Lelák napsal:
Poslední příspěvek, slibuju!!! Moje největší láska je BMW R1150 GS Adventure, ale včera mi kamarád půjčil Segwaye a to je teda bomba!!!

sice jsem na té koloběžce napříč nikdy nejel ale přijde mi to divný. Když máte už od útlého věku zažité ovládání koloběžky, kola, mopedu, motorky, není tohle naruby? I na té koloběžce můžete říznout zatáčku, položit to až na hranici adheze, kličkovat jak had, zastavit třeba otočkou do smyku. Na tomhle stojíte jak tvrdý Y a bzzzzzzzzz jedete a doufáte že to ten počítač zvládne a nepadnete na hubu. A to už vůbec nemluvě o tom že ta koloběžka se nemusí krmit, stojí pár korun a klidně s ní můžete třeba do metra nebo autobusu. No ale jako technická hračička dobrý.

Návštěvník YPO
Odesláno

já až si jednou koupím motorku tak to bude něco takovýho - Milisi budeš se mnou jezdit na výlety ? :D

Odesláno
  ELDA76 napsal:
Tak jsem si včera (tento rok už asi naposled) dal 220km. Byla to paráda.

Já jsem si dal v sobotu 350km, místo slibovaných 14 C byly sotva vlezlé 4C. Marodím. Příště budu věřit instinktům.

Odesláno

Kamarádi z party byli na poslední mototuristické akci na Slovensku a já tvrdnul celý víkend v práci... Škoda, bylo krásně..

Odesláno
  New X-Bob napsal:
Hezká 350, tvoje? Když máš tenhle stroj a jsi od UH, to budeš znát Libora Fil., ne? ;)

Jo,jo ta 350 (639) je moje. Toho Libora asi neznám. Neříká se mu FLEK?

Odesláno
  New X-Bob napsal:
asi ne.

Když budeš mít náladu, dej nějaké foto tvého stroje. Dík ;)

Tady to máš. Mám ji už asi 9 roků a nová je pořád v nedohlednu :eek:

post-2282-1225189083.jpg

post-2282-1225189088.jpg

post-2282-1225189094.jpg

post-2282-1225189099.jpg

Odesláno
  ELDA76 napsal:
Tady to máš. Mám ji už asi 9 roků a nová je pořád v nedohlednu :eek:

ještě by to mělo mít spínačku na nádrži jako měly kejvačky. K tomu čopru by to pasovalo líp než ten bakelitovej panel na řídítkách.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...