Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

Poslední příspěvek, slibuju!!! Moje největší láska je BMW R1150 GS Adventure, ale včera mi kamarád půjčil Segwaye a to je teda bomba!!!

Segway je pecka, nejvíc práce dá přemluvit hlavu, aby pro daný směr, povolila tělu se naklonit a automaticky nevyrovnávala náklon. Jak se to zkalibruje tak to frčí... po letištní hale bez cesťáků....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslední příspěvek, slibuju!!! Moje největší láska je BMW R1150 GS Adventure, ale včera mi kamarád půjčil Segwaye a to je teda bomba!!!

sice jsem na té koloběžce napříč nikdy nejel ale přijde mi to divný. Když máte už od útlého věku zažité ovládání koloběžky, kola, mopedu, motorky, není tohle naruby? I na té koloběžce můžete říznout zatáčku, položit to až na hranici adheze, kličkovat jak had, zastavit třeba otočkou do smyku. Na tomhle stojíte jak tvrdý Y a bzzzzzzzzz jedete a doufáte že to ten počítač zvládne a nepadnete na hubu. A to už vůbec nemluvě o tom že ta koloběžka se nemusí krmit, stojí pár korun a klidně s ní můžete třeba do metra nebo autobusu. No ale jako technická hračička dobrý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...