horal Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 Poslední příspěvek, slibuju!!! Moje největší láska je BMW R1150 GS Adventure, ale včera mi kamarád půjčil Segwaye a to je teda bomba!!! Segway je pecka, nejvíc práce dá přemluvit hlavu, aby pro daný směr, povolila tělu se naklonit a automaticky nevyrovnávala náklon. Jak se to zkalibruje tak to frčí... po letištní hale bez cesťáků.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 Poslední příspěvek, slibuju!!! Moje největší láska je BMW R1150 GS Adventure, ale včera mi kamarád půjčil Segwaye a to je teda bomba!!! sice jsem na té koloběžce napříč nikdy nejel ale přijde mi to divný. Když máte už od útlého věku zažité ovládání koloběžky, kola, mopedu, motorky, není tohle naruby? I na té koloběžce můžete říznout zatáčku, položit to až na hranici adheze, kličkovat jak had, zastavit třeba otočkou do smyku. Na tomhle stojíte jak tvrdý Y a bzzzzzzzzz jedete a doufáte že to ten počítač zvládne a nepadnete na hubu. A to už vůbec nemluvě o tom že ta koloběžka se nemusí krmit, stojí pár korun a klidně s ní můžete třeba do metra nebo autobusu. No ale jako technická hračička dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 já až si jednou koupím motorku tak to bude něco takovýho - Milisi budeš se mnou jezdit na výlety ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 5. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2008 já až si jednou koupím motorku tak to bude něco takovýho - Milisi budeš se mnou jezdit na výlety ? To bys mě musel předtím narvat morfiem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2008 http://www.network54.com/Forum/353391/mess...tle+mototcycles! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2008 Víkend se povedl,ráno bylo ideální počasí na motorku +7 st. Tak jsem vyrazil po okolí.Asi 200 km.Neměl mě kdo vyfotit,tak jen výhled do krajiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2008 jestli to tu bylo, tak sorrac. ale ze maj obo motorkari tuhej korinek http://www.youtube.com/watch?v=YTg6RCUAru0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2008 Tak jsem si včera (tento rok už asi naposled) dal 220km. Byla to paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlos Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2008 Tak jsem si včera (tento rok už asi naposled) dal 220km. Byla to paráda. Já jsem si dal v sobotu 350km, místo slibovaných 14 C byly sotva vlezlé 4C. Marodím. Příště budu věřit instinktům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2008 Kamarádi z party byli na poslední mototuristické akci na Slovensku a já tvrdnul celý víkend v práci... Škoda, bylo krásně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2008 Tak jsem si včera (tento rok už asi naposled) dal 220km. Byla to paráda. Hezká 350, tvoje? Když máš tenhle stroj a jsi od UH, to budeš znát Libora Fil., ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2008 Hezká 350, tvoje? Když máš tenhle stroj a jsi od UH, to budeš znát Libora Fil., ne? Jo,jo ta 350 (639) je moje. Toho Libora asi neznám. Neříká se mu FLEK? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 28. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2008 asi ne. Když budeš mít náladu, dej nějaké foto tvého stroje. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 28. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2008 asi ne. Když budeš mít náladu, dej nějaké foto tvého stroje. Dík Tady to máš. Mám ji už asi 9 roků a nová je pořád v nedohlednu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 28. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2008 pěkně udělaná banda! To asi nebude orig. z továrny, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 28. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2008 Tady to máš. Mám ji už asi 9 roků a nová je pořád v nedohlednu ještě by to mělo mít spínačku na nádrži jako měly kejvačky. K tomu čopru by to pasovalo líp než ten bakelitovej panel na řídítkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Me2d Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 a když už jste zase u 350 jedna varianta http://www.velorexy.cz/garaz/me2dd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 Me2d: to ses u piva nepochlubil, že tvá Moto Guzzi je taková exotika. Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Me2d Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 No... tak.... jen proč to třeba neřekne moje žena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 Já už jsem trošku zhýčkaný jezdit v takové kose a v dešti.. Pořádně se oblíknout je základ, ale mě to oblíkání hrozně nebaví.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se