Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

:D Na "American chopper" se na Discovery dívám. Zábava super, zajímavé vidět jejich styl práce ale moto od OCC raději ne. Dyk by se s tím v CZ nedalo jezdit, jedině furt rovně po D 5 tam a zpět.

A stejně jsem nevyhrál :(

hmmm, sportka nevyšla = plán Bé:-)

http://www.motolulu.cz/Chopper-Kentoya-Blo...50ccm,1274.html

jen ftípek, ne že bych tě na tom zázraku chtěl vidět

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, designově je to pěkně okopírovaná Virago, ergo je to hezká motorka. Na pojíždění po městě - vyhrát to v soutěži v Kauflandu typu 100.000 zákazník našeho hypermagahustogigašópu - proč ne :) ... Jen nevím, jak moc je to fortelně udělané. Bejt ale mladej kluk, byla by to po fichtlovi vysněná "velká" mašina. Zas na druhou stranu asi cenově dostupné a majitele to donutí vzít někdy šroubovák a kleště a něco opravit, utáhnout...Taky jsme se naběhal kolem svých zázraků :rolleyes:

PS fichtla jsem neměl, začínal jsem na čz 175/477

PS 2 - svoji 650 teda za tuhle čínu nevyměním :D

Upraveno uživatelem New X-Bob
Odkaz ke komentáři

:D Na "American chopper" se na Discovery dívám. Zábava super, zajímavé vidět jejich styl práce ale moto od OCC raději ne. Dyk by se s tím v CZ nedalo jezdit, jedině furt rovně po D 5 tam a zpět.

A stejně jsem nevyhrál :(

Škoda jen, že při těch nejlepších hláškách je to samé pípání...

Odkaz ke komentáři

Ještě minulý rok jsem jezdil na Shadow 750. Pak jsem se zbláznil do Sportstra 1200 , ale na mých 100kg / 175cm je to opravdu moc malá motorka. Tak mi to nesedlo. Je to prostě pro hubený prcky. Také to odpružení je nic moc , cítíš každý hrbol na silnici. Prostě je to H-D již od.... Tak na nakonec jsem skončli zase u Japonců - Midnight star 1300. Moc příjemná a super ovladatelná.

post-2183-1233567575.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
Zdravim vsechny po dlouhe dobe! ;) At uz piloty vzdusnych nebo i pozemnich samohybu, jakoz i milovniky tikajicich strojku.

Taky uz Vas panove tolik svrbi dlane? :D ... Ale myslim, ze jaro uz je na spadnuti a budeme konecne moci probudit ty nase koniky!

Ztracený syn se ukázal!!! :notworthy: My co nejsme citlivky jezdíme i v zimě! No Jen abys nejezdil nejvíc s tou čtyřkolkou! ;)

Odkaz ke komentáři

My co nejsme citlivky jezdíme i v zimě! ;)

Zahajil jsem predevcirem. Uz dojizdim do prace na cernem plastakovi, i kdyz jsem proti Tobe teplomilna citlivka. Je to preci jenom winter edition - vyhrivane sedlo a riditka :thumbsup_anim:

Jinak na leto by se mi vzhledem k okolnostem asi hodilo toto ...

post-634-1236174238.jpg

Upraveno uživatelem Skeleton
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...