Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 4. 6. 2018 v 16:28, Wanderer napsal:

Co to je za motorku, když se na ní nedá zahrabat... :-)

Pokud se to da vypnout, proc ne.

Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk

Odesláno
  V 4. 6. 2018 v 17:06, AdaMoss napsal:

Samozrejme se to da vypnout :-).

Ja to vim. To bylo pro Wanderera...

Odesláno

... když mě kolo na sajdě nehrabe... :-)

To bylo s nadsázkou, já jen, že to by bylo to poslední, co bych na motorce sháněl... ale chápu, že mohou být situace, kdy se to může hodit.

Odesláno

Chlapi, bohužel čas nelze zastavit a podle dnešních homologačních předpisů už motorka musí mít spoustu věcí, které ještě před dvaceti lety neměla.

Já třeba kontrolu trakce taky na Kačeně mám a musím říci, že o tom člověk téměř neví. Driftovat se s tím dá pořád... ;-) A do terénu se to dá vypnout.

Buďme rádi, že ještě nemáme všichni v rámech posazený elektromotor. ;-)

Odesláno
  V 4. 6. 2018 v 17:20, speslmbcz napsal:

Ja to vim. To bylo pro Wanderera...

Ja to taky myslel pro nej, ale predbehl jsi me :-).

Odesláno

Tak jsme to vcera zapichli. Najeli jsem skoro 3 tis. bez nejakych zadrhelu, akorat kamos v nedeli pichl a uz nebyla vule to resit, tak jsme moto nechali odvezt a dojizdeli v 5 na 4 moto. Ale vcera, tj.posledni den docela peklo. Hoover dam pres 40 st, myslel jsem, ze zdechnu. Navic jsme moto vraceli v LV, takze nas neminul podvecerni prujezd pres Vegas, coz v tom vedru a podvecerni huste doprave bylo docela zlo,

Dnes uz Grand Caravanem pres Death valley {tam bych asi  taky dnes na moto zrovna nechtel] smer SF. Toz tak, ale bylo to super a rad bych to nekdy dal znova. 

Odesláno

TLD> pěkný, já budu zabalený takhle příští čtvrtek... Razím na víkendovou návštěvu Moravy, rallye Hustopeče, sklípek atd.

Warann> na Hoover dam jsem chtěl jet také, ale nakonec jsme dali jen Roosevelt dam, alespoň tam byla ale moc pěkná cesta po Apache trail kolem Apačských jezer, koupačka tam byla super.

Petrando> tak to je docela změna, z GS na Káčko.

Odesláno (upraveno)

TLD> tak si to užij jak to jen jde. :punk:

Trochu Ti závidím...  B) Taky bych nejradši sbalil pytel a vyrazil.

Tak snad se mi letos také podaří alespoň prodloužený víkend někde na Balkáně v horách, rád bych projel nějaké šotoliny v Bosně.

Dej pak vědět, jak bylo. ;)

Upraveno uživatelem speslmbcz
Odesláno

instant> kdyby jen ta velikost, ale ta váha!!! Já když ho teď vyměnil za titanový Remus, tak jsem nechápal, jak velký váhový rozdíl tam je... Tuším, že origo má 8,5kg a Remus 3,5kg. V tom origo jsou snad místo přepážek dlažební kostky... 

Odesláno
  V 6. 6. 2018 v 6:49, Petrando napsal:

Tak sem si jel do Brna vyzkoušet 1200GS Adventure a nakonec budu asi brat K 1600 GT... tak jsem zadostiv ;-)

dost zmena... Ale ak vies co chces a vies kam ta cesty ci necesty zaveju tak ok.
Odesláno
  V 6. 6. 2018 v 14:14, ewolucionar napsal:

dost zmena... Ale ak vies co chces a vies kam ta cesty ci necesty zaveju tak ok.

Vetsinou me to zaveje do pekne prde*e :)

Nicmene doma mam ještě stále Africu 1000CRF, takze když se vydam na cestu, vezmu sprintujícího mamuta a když do přírody, tak hrkatko s DCT :)

Odesláno
  V 6. 6. 2018 v 12:22, speslmbcz napsal:

instant> kdyby jen ta velikost, ale ta váha!!! Já když ho teď vyměnil za titanový Remus, tak jsem nechápal, jak velký váhový rozdíl tam je... Tuším, že origo má 8,5kg a Remus 3,5kg. V tom origo jsou snad místo přepážek dlažební kostky... 

no niekedy to bola skor vynimka ako pravidlo, ale chapem ze normy nepustia. ja som mal na CB1300 taku ruru z ropovodu, to malo snad 12kg. Co mam teraz na RIII, to ani nehovorim (minimalne 17kg). Ale tu mi hmotnost ani tak nevadi ako to ze vsade je nejaka trubka, akurat to zavadzia a hreje.. Ale uz sa na tom pracuje :)

Odesláno

Instant, no jo no, co nadelame :) Ale i tak me bavi:)

Jsem zpet a bylo to super. Kacena uzasna a vse kolem taky. Uz se tesim na dalsi ,,adventuru´´ :)

post-26281-0-96098900-1528712841_thumb.jpg

post-26281-0-43912500-1528712857_thumb.jpg

post-26281-0-17926500-1528712868_thumb.jpg

post-26281-0-79379200-1528712875_thumb.jpg

post-26281-0-56441000-1528712881_thumb.jpg

post-26281-0-00530700-1528712888_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...