Pavelpu27 Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Možná k pohodlnosti a nepohodlnosti - na Zedu jsem nejel, ale musím přiznat, že nadelších trasách preferuju sportovní motorky před H-D, nebo podobnýma motorkama (nechci používat slova chopper a cruiser). Při sportovním posezu můži změnit pozici, posunout těžiště, nadlehčit se na nohách.... Na cruiseru mě po hodině začne bolet zadek, po hodině a půl se přidají záda mezi lopatkami a nakonec mě odepíše bolest v kříži. Prostě je tam ta váha pořád na stejným místě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 sak s adventurnym bajkom - kam inam? Hahaha... Ono, když potřebuješ být z MB v Mikulově za dvě hodiny, tak není jiná možnost... Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Spesl a proc jezdis po dalnici?Protože jsem měl naspěch. Kolegové jeli všichni vlakem, ale já měl v práci ještě nějaké termíny a vyrážel mnohem později. Takže nejrychlejší možná cesta, průměr 150, nebyl čas užít si okresky... Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Tvl, 150 prumer, to ja ani neumim A mas na tom nejaky spatny pneu ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Tvl, 150 prumer, to ja ani neumim A mas na tom nejaky spatny pneu ne ? Pospichal jsem, no... :-DProto i ty silnicni pneu.Jinak na Bosnu prezouvam na Motoz Tractionator Adventure... ;-) Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Ja ted taky resim pneu, TKCcka 80 super, ale vydrzej uplne ho.no. Jak ty Motoz na vode? A vydrzeje neco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Ja ted taky resim pneu, TKCcka 80 super, ale vydrzej uplne ho.no. Jak ty Motoz na vode? A vydrzeje neco?Mely by vydrzet vic. Nekdo na ne da i deset tisic v pohode... Na vode by take mely sedet, jsou z prirodniho kaucuku. Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Australaci si je chvalej, tak uvidime, premejslel jsem o Mitasu, ale toto bych klido vyzkousel. A ten profil pneu se me libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Australaci si je chvalej, tak uvidime, premejslel jsem o Mitasu, ale toto bych klido vyzkousel. A ten profil pneu se me libi.Presne. Proto je chci take vyzkouset. Vsichni je chvali... Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 (upraveno) Ja na GS1100 dam na tkc taky deset tisic. Jestli vy nemate zbytecne moc koni a nejezdite jak .......Edit: nejdou mi smailici Upraveno 15. června 2018 uživatelem jencekgs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 To s tim jezdis na vozejku ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Pár foto z víkendu WSBK. Ještě jednou díky Dawe009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 To s tim jezdis na vozejku ne?Ne albanie po vlastni ose a dalsi rok off alpy (italsko francouzske pohranici)Ale ja jsem fakt turista. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Cau, to ja taky, ale i na scramu to bylo max 4-5000km, a kdyz se vezmou na tvrdy, do kameni, tak mizej pred ocima... Jinak souhlas, nove cest endurka jsou prekonovany mr.ecky na ukor zivotnosti. Doufam, ze ta kacena chvilku vydrzi... Na IT/FR pohranici vyrazim za tri tydny s rodinkou, moc se tesime, mam to tam rad. Relativne ,,adventure´´ dovca v srdci zapadni evropy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Jo, je tam nadherne. No moje rablenka ma jen 151 000km:-))Tak si to tam uzijte. Ja tam byl zatim trikrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 Možná k pohodlnosti a nepohodlnosti - na Zedu jsem nejel, ale musím přiznat, že nadelších trasách preferuju sportovní motorky před H-D, nebo podobnýma motorkama (nechci používat slova chopper a cruiser). Při sportovním posezu můži změnit pozici, posunout těžiště, nadlehčit se na nohách.... Na cruiseru mě po hodině začne bolet zadek, po hodině a půl se přidají záda mezi lopatkami a nakonec mě odepíše bolest v kříži. Prostě je tam ta váha pořád na stejným místě.Tak to máme fakt asi každý jinak... Já si nedokážu představit, že bych na tomhle ujel pět tisíc kilometrů v kuse za nějakých dvacet dní... Což jsme na HD/Indian v klidu dali...Ale je to dobře, že každému vyhovuje něco jiného... Aspoň nejezdime všichni na tom samém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 (upraveno) Pilot ty 69 je mistni? Jinak ja pred par tejdny taky upgradoval https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180616/a7bddd2b1a38f31ab49c185e9125a153.heic Upraveno 16. června 2018 uživatelem pjanek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 (upraveno) Prvni nastartovani po roční renovaci. Ještě je tam pár detailů, ale hlavně že už vrci a jede Upraveno 16. června 2018 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 Konečně taky zase jednou můžu něco přispět sem. Fajn sobotní projížďka na této uskákané a tvrdohlavé italce.. Ale nakonec jsem přišel na to, jak na ni. Drtit a drtit, na žádný mazlení a kochání není ani trochu zvědavá.Trochu se stydím za tu SPZ, ale ani jeden Pražák, kterýho jsem předjel, se za mnou nepustil. Jsem na nás pyšnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 17. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2018 Na mojej GSA prvovyroba pneu. Zadna dala 19000 a predna 23000,svizna jazda po zabehu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se