Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

Možná k pohodlnosti a nepohodlnosti - na Zedu jsem nejel, ale musím přiznat, že nadelších trasách preferuju sportovní motorky před H-D, nebo podobnýma motorkama (nechci používat slova chopper a cruiser). Při sportovním posezu můži změnit pozici, posunout těžiště, nadlehčit se na nohách.... Na cruiseru mě po hodině začne bolet zadek, po hodině a půl se přidají záda mezi lopatkami a nakonec mě odepíše bolest v kříži. Prostě je tam ta váha pořád na stejným místě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spesl a proc jezdis po dalnici?

Protože jsem měl naspěch. Kolegové jeli všichni vlakem, ale já měl v práci ještě nějaké termíny a vyrážel mnohem později. Takže nejrychlejší možná cesta, průměr 150, nebyl čas užít si okresky...

Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Tvl, 150 prumer, to ja ani neumim :) A mas na tom nejaky spatny pneu ne ? :)

Pospichal jsem, no... :-D

Proto i ty silnicni pneu.

Jinak na Bosnu prezouvam na Motoz Tractionator Adventure... ;-)

Odkaz ke komentáři

Ja ted taky resim pneu, TKCcka 80 super, ale vydrzej uplne ho.no. Jak ty Motoz na vode? A vydrzeje neco?

Mely by vydrzet vic. Nekdo na ne da i deset tisic v pohode... Na vode by take mely sedet, jsou z prirodniho kaucuku.

Odkaz ke komentáři

Australaci si je chvalej, tak uvidime, premejslel jsem o Mitasu, ale toto bych klido vyzkousel. A ten profil pneu se me libi.

Presne. Proto je chci take vyzkouset. Vsichni je chvali...

Odkaz ke komentáři

Cau, to ja taky, ale i na scramu to bylo max 4-5000km,  a kdyz se vezmou na tvrdy, do kameni, tak mizej pred ocima... Jinak souhlas, nove cest endurka jsou prekonovany mr.ecky na ukor zivotnosti. Doufam, ze ta kacena chvilku vydrzi... 

Na IT/FR pohranici vyrazim za tri tydny s rodinkou, moc se tesime, mam to tam rad. Relativne ,,adventure´´ dovca v srdci zapadni evropy.

Odkaz ke komentáři

Možná k pohodlnosti a nepohodlnosti - na Zedu jsem nejel, ale musím přiznat, že nadelších trasách preferuju sportovní motorky před H-D, nebo podobnýma motorkama (nechci používat slova chopper a cruiser). Při sportovním posezu můži změnit pozici, posunout těžiště, nadlehčit se na nohách.... Na cruiseru mě po hodině začne bolet zadek, po hodině a půl se přidají záda mezi lopatkami a nakonec mě odepíše bolest v kříži. Prostě je tam ta váha pořád na stejným místě.

Tak to máme fakt asi každý jinak... Já si nedokážu představit, že bych na tomhle ujel pět tisíc kilometrů v kuse za nějakých dvacet dní... Což jsme na HD/Indian v klidu dali...

Ale je to dobře, že každému vyhovuje něco jiného... Aspoň nejezdime všichni na tom samém.

Odkaz ke komentáři

Konečně taky zase jednou můžu něco přispět sem. Fajn sobotní projížďka na této uskákané a tvrdohlavé italce.. Ale nakonec jsem přišel na to, jak na ni. Drtit a drtit, na žádný mazlení a kochání není ani trochu zvědavá.

Trochu se stydím za tu SPZ, ale ani jeden Pražák, kterýho jsem předjel, se za mnou nepustil. Jsem na nás pyšnej :)

post-2894-0-11871300-1529154529_thumb.jpeg

post-2894-0-14262500-1529154538_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...