Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

Vypadá výborně, takhle z dálky i dobrá technika. USD vidle, radiální brzdy, klasickej design víc než retro ... pěkná!

Ty brzdy jsou radiální monobloky a fungujou famózně. Vlastně celá ta mašina funguje hodně moderně. Ten retro kabátek docela klame :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale priatelu, to tak vobec nie je.. hater je niekto, kto ma negativny nazor bez ohladu na subjekt o ktorom sa diskutuje a bez racionalnej priciny. Ja som svoj nazor vysvetlil dostatocne racionalne - aspon si myslim.

Kazdopadne, aj keby som ho nevysvetlil, mysliet si o niekom, ze vyzera ako nastajlovany klaun, je moje osobne pravo a moja osobna sloboda mat na vec nazor, a ten nazor povedat. Nepotrebujem toho cloveka poznat, pokial hodnotim jeho vyzor - staci ze ho vidim. Myslienkou ani nazorom nikoho prava ani slobody neporusujem. Takych, co nam hovorili, aky mame mat na to alebo ono nazor, som si uzil v zivote dost.

kazdopadne k teme:

je to sice OT, ale ten jeden frajer má na nohách Red Wingy čuky  :)  (IMHO)

Odkaz ke komentáři

http://www.cestujemespolu.com/2018/10/motovyprava-magadan-co-nas-naucila-cesta-napriec-ruskom/

Fajné čítanie. A zaujímavé a poučné posledné odstavce..

Ano, souhlasím, super cesta, super parta a super čtení. Sledoval jsem kluky už během jejich cesty, Maťo průběžně psal a posílal fotky. Škoda, že mu jeho Avatar nevydržel a nedojeli to i zpět. Ale i to k tomu někdy patří. Každopádně mají můj obdiv. A zážitky musí mít kluci opravdu silné. A jen se mi během jejich cesty potvrdilo, že pokud má člověk dobré úmysly a otevřené srdce, vždy narazí na cestě na někoho podobného, kdo mu kolikrát úplně nečekaně pomůže.

Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Z BMW 310 zklamání, motorka krásná, vyvážená, super design, ale ten vyčichlej motor, au :-( Zlatá 250 Honda. Ale kompenzuje to už krásná příroda, teplo a dobré vínko včetně kvalitního spaní.. :-)

post-364-0-68671700-1538857191_thumb.jpg

post-364-0-51479600-1538857209_thumb.jpg

post-364-0-20614700-1538857219_thumb.jpg

post-364-0-14504800-1538857228_thumb.jpg

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...