TLD Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Instant, krasa nejvetsi. Po trumpetkach se me dost stejska, mam doma strasne veci od Triumphu, tak si nekdy zase nejakeho vezmu zpatky Chci mit zase peknou motorku:)Dneska to za moc nestalo, kdyz jsem vyrazil dokonce svitilo slunicko, asi tak pet minut Pak zaclo chcat a prestalo jen kdyz zaclo chcat se snehem. A kosa jako prase. Ale stejne to bylo super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Pěkně si to dáváš ,já jsem vyměnil enduro za něco na pohodičku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Ja to v podstate udelal obracene, i kdyz musim rict, ze ta Kacena je pohodka nejvetsi a navic me to na ni bavi i v ne ideal podminkach. Guzzina pekna. Tu bych taky pustil do garage Nejakou V11ku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Pěkně si to dáváš ,já jsem vyměnil enduro za něco na pohodičku :-)Tak to je paráda. Jako Guzzista a milovník malého bloku, musím dát velký palec nahoru. Ta barva alá první V7 Sport jí o i po těch 40 letech svědčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petandosek Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Ahoj kluci vlastní tady někdo Triumph Street Triple 765? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Pomalu ale jistě začínáme zbrojit na nadcházející sezonu.Zatím doplněno o kryty rámu, kyvné vidlice, motoru, koncovky výfuku, padáky do osy kol, slidery na stupačky atd.Ještě chybí řidítka s hrazdnou, jiná brzdová pumpa, gripy, pevnější blástry, jiné plasty + polepy, nahříváky a pneu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 pěkná stěna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 pěkná stěna Takovou jsme taky měli, i ten koberec, jen hnědý... :-D Jinak super stroj, taky se chystám znovu na Husku, asi FE350. ;-) Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 pěkná stěna To není retro, je to jenom starý... Nemám vytápěnou garaž, tak je moto přes zimu u prarodičů v nevyužívaném obyvacím pokoji. Pochvalu samozřejmě vyřídím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 naši taky měli stěnu . Jenom jestli nebudou teď nasraný, že neuviděj ulici, když jim tam stojí takováhle fešanda, ale když je teda nevyužitej, tak asi ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Tak to je paráda. Jako Guzzista a milovník malého bloku, musím dát velký palec nahoru. Ta barva alá první V7 Sport jí o i po těch 40 letech svědčí. Diky, uz at je jaro :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petandosek Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Nejsi sám co chce jaro :)už je to dlouhý ta zima vid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Jsem si udělal radost k ježíšku. Blbý je, že to nedovláčím do patra do obýváku. Nejradši bych spal v garáži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Tak ten je ovšem parádní, jen bych sundal ty kufry. Snad máš k tomu i pořádnýho křiváka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 (upraveno) Gratuluju! Už jsme teda v Liberci tři z fóra s HD... Už aby bylo to jaro... Btw máš k tomu druhé sedlo? Stupačky pro spolujezdce vidím, sedlo nikde... Upraveno 16. prosince 2018 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Jelikož banka z mně neznámého důvodu čtyři dny před koncem lhůty pro zaplacení zbytku peněz prodávajícímu na základě "supervize" změnila a podhodnotila odhad domu pro úvěr, nemám na výběr.Kdo by chtěl KTM 1290 Super Adventure R za bezkonkurenční cenu, ozvěte se. Nabídka platná nejpozději do úterý, max. středy, pak už to nebude nic platné... :-( Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Gratuluju! Už jsme teda v Liberci tři z fóra s HD... Už aby bylo to jaro...Btw máš k tomu druhé sedlo? Stupačky pro spolujezdce vidím, sedlo nikde...Sedlo nemám. V techničáku je to taky jednomístný. Baťoch stejně nevozím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 S kuframa uvidím, není tam místo ani na lékárničku, nebo o něm nevím. Nahodím tam původní přední blatník, tenhle sice bude trochu funkční, ale hnus. Maska, laufy, sissy bar...tohle nebude mít konce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Tak na co tam sakra jsou ty stupačky? Kdybys chtěl, jedno HD sedlo pro dva mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petandosek Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Kufry vypadají ok a budeš je milovat na delší vyjizdku:):)jinak krása ať slouží jen vydržet teď zimu já takhle koupil minulý rok a to čekání na jaro bylo nekonečný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se