Horhe Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Tak na co tam sakra jsou ty stupačky? Kdybys chtěl, jedno HD sedlo pro dva mám.Se domluvíme, to se asi hodí. Kufry vypadají ok a budeš je milovat na delší vyjizdku:):)jinak krása ať slouží jen vydržet teď zimu já takhle koupil minulý rok a to čekání na jaro bylo nekonečný.Tohle už je třetí motorka, co jsem si koupil k ježíšku. Je to teda sebemrskačství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petandosek Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Jo myslím že to tak máš rád koupit a nejezdit hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petandosek Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Pravdou je že máš čas dodělat si na ní věci podle sebe . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Ahoj, nemáte doma někdo zbytnou starou helmu za poštovné? Jedno jaký typ, stav nebo velikost. Chci si vyzkoušet nějakou grafiku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petandosek Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Odkud jsi ?Jednu mám co bych klidně daroval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 No když ji pošleš zpátky vyzdobenou, tak bych jednu měl. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Taky jsem chtěl napsat, že když se vrátí v nositelném stavu, jednu mám. Klidně ti ji hodím až domů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Ahoj, jsem z Liberce, zdobit bude moje žena - kaligrafka, Nositelnost zůstane nezměněná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Jen ukázka toho co si způsobila na autě...ale tohle bude jiný level. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Máš vypnutý telefon. Ozvi se, jak jsem psal, klidne ti svou starou hodim domu. Dokonce mam dve stare - otevrenou/zavrenou. Vybrat si muzes dle libosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Máš vypnutý telefon. Ozvi se, jak jsem psal, klidne ti svou starou hodim domu. Dokonce mam dve stare - otevrenou/zavrenou. Vybrat si muzes dle libosti Super tak mi hoď svou starou domu... . pokud je aspoň trochu hezká Dneska budu doma.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 O starou bys nestal, ver mi Tak okolo sedme, slo by? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 O starou bys nestal, ver mi Tak okolo sedme, slo by? Jo super, budeme doma. A přemýšlej co tam budeš chtít mít napsané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Žena dostane pod stromeček stojany na motorku. Myslím, že bude koukat. Včera jsem je vyzkoušel a super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Tak to paní gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petandosek Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Super dárek....jen ať už to sundáme co nejdřív ze stojanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Pavel, todle se Kawe hodne povedlo. Nadherna silueta. Uplne na tom vidim odkaz Eddieho... Kdysi byla ta replika zrx muj sen. Moc pekne osmikilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Pocasi blaznivy, ale cim vic na jih, tak byla vetsi kosa. Bylo to super, paradne prozita cast posledni adventni nedele. Pekne svatky vsem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Ses frajer. Já bych na to nevlez :-) Já jak nemám deset stupňů, tak pro zimu nejezdím :-) ony HD nemají ošetřené spodky proti soli ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 mAra, jedna z velejch vyhod bydleni v zone, kde se nesmi solit... ta druha je, ze vsude sypou sterkem, takze kdyz roztaje i na normal silnici mas OFF mod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se