Strocek Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 (upraveno) V 13. 6. 2021 v 9:23, Roland Sands napsal: Včera trenink v Mýtě a dnes se jezdí závody tak když pojedete kolem skočte se mrknout. https://www.autoklub.cz/162081-domaci-sampionat-v-supermotu-startuje-ve-vysokem-myte/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Všechno nejlepší k dnešnímu svátku . Na tom stojanu pod motorkou na tý dosedací ploše co je to za "ovci"? Potřebuju něco podobnýho nalepit na stojan na svou KTM, tam mám nějaký prkno a myslim, že to barvě rámu nedělá moc dobře , tak jestli je na to vyloženě nějakej spešl třecí matroš nebo prostě zátěžovej koberec s delším chlupem. Dík Upraveno 14. června 2021 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 před 7 minutami, Strocek napsal: Všechno nejlepší k dnešnímu svátku . Na tom stojanu pod motorkou na tý dosedací ploše co je to za "ovci"? Potřebuju něco podobnýho nalepit na stojan na svou KTM, tam mám nějaký prkno a myslim, že to barvě rámu nedělá moc dobře , tak jestli je na to vyloženě nějakej spešl třecí matroš nebo prostě zátěžovej koberec s delším chlupem. Dík Díky. Originál vypadal takto viz.foto a ty nýty si moc s lakovaným rámem (jak uvádíš) nerozumí. Takže jsem tam dal to co bylo po ruce . Jsou to zbytky ze zátěžovýho koberce upnutý stahovací páskou, 5min. práce. To nejjednodušší řešení je většinou to nejlepší. Jinak mám ještě tento s “gumovým protiskluzovým povrchem nepoškozuje rám a zamezuje nechtěnému pohybu.“ jak uvádí výrobce. http://shop.razzo.cz/technika/stojany-preprava/7953-zvedaci-stojan-pod-moto-razzo-stand-high-ocel-deska-guma/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 dík za info, Já mám tenhle:https://www.yacomi.cz/stojan-cross-zdvojeny-30-5--41-5-cm-detail-1GB0000101.aspx ,ale to bude to samý, akorát to chce nějak vyřešit to prkno a potáhnout to nějakym tim kobercem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Krátká reportáž z nedělního závodu mezinárodního mistrovství Česka Supermoto. https://www.ceskatelevize.cz/porady/10207469169-svet-motoru/221471291269077-mm-cr-supermoto-vysoke-myto/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Pánové, jaký mi doporučite řetěz, aby to něco vydrželo? Potřebuji ho na primár na Nortona, dostává tam zabrat a obyčejný řetěz nic nevydrží. Teď jsem pořídil zesílený CZ 428, ale po zkušenostech se obávám, abych nemusel shánět dál, tak se radši ptám už teď. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Nejlepsi retez je kardan. Pokud teda nedas skoro 40 za opravu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 před 2 hodinami, Wanderer napsal: Pánové, jaký mi doporučite řetěz, aby to něco vydrželo? Potřebuji ho na primár na Nortona, dostává tam zabrat a obyčejný řetěz nic nevydrží. Teď jsem pořídil zesílený CZ 428, ale po zkušenostech se obávám, abych nemusel shánět dál, tak se radši ptám už teď. Díky. Poradil bych ale už od konce dubna čekam na EK 3D 525 Black SX2 Ring ale zkus se podívat na jiné modely od této značky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 19. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2021 Dopoledni ,,toulani" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 19. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2021 To co je za trhac asfaltu ten norton, ze to tak odkecava retaze? Nemoze byt chyba inde nez v retazi, nejaka geometria kyvky alebo tak nieco? Mne umrela predcasne retaz na bandite po cca 12k, vymenil som loziska kyvky a kolesa a dalsia retaz po 7k vyzera stale ako nova. A to ta prva bola nejaka super zlata DID a nova je CZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 19. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2021 (upraveno) před 51 minutami, cali napsal: To co je za trhac asfaltu ten norton, ze to tak odkecava retaze? Nemoze byt chyba inde nez v retazi, nejaka geometria kyvky alebo tak nieco? Mne umrela predcasne retaz na bandite po cca 12k, vymenil som loziska kyvky a kolesa a dalsia retaz po 7k vyzera stale ako nova. A to ta prva bola nejaka super zlata DID a nova je CZ. Píše primární řetěz. To asi kyvkou nebude. Upraveno 19. června 2021 uživatelem Oplt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 19. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2021 A pardon, to som prehliadol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 19. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2021 (upraveno) Jojo, primár. Jinak dnes na srazu Nortonů. Radost koukat. Jinak jel jsem asi 20 mil za maníkem na Fastbacku a to je během jízdy fakt nádherný stroj. Skoro mám strach, že jeden ještě budu potřebovat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. června 2021 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 19. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2021 Toulky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Dopoledni ,,toulani" Parada, co to je za lokalitu?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Cau. Vysocina. Od Zeliva az po Novej Rychnov sem se motal. Spousta zapadlejch silnicek, rozbitejch, nulovej provoz a hodne polnich a lesnich spojek mezi samotama. Fajn jezdeni. Pekne zvlnena krajina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Želiv, Želivku, a okolí mám rád. Nemáš z toho toulání log? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Jj, ja taky. Musim tam pravidelne v tydnu na kolo, abych si v klastere koupil pivo. Co jestli nemam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 No, souřadnice, trasu, atd ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Aha . Jezis, tak to nemam, tomu neholduju. Mam to tu uz celkem v hlave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Jasný. Až pojedu Vysočinu na Pan Americe, tak dám dopředu vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se