TLD Odesláno 13. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2022 Rano pada teplota pod nulu, mlha se rozpousti az nekdy po devate, pres den to moc nad 10C neleze, ze silnic zmizela vetsina motocyklistu, soustky jsou prazdny az na obcasnej traktor a ja mam prezuto Sezona zacina! Uz sem se nemohl dockat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 13. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2022 Taky jsem dnes vyrazil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 13. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2022 Ty stary baworaci sou tak krasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 13. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2022 Jj dik Ale nedalo mi to tak se od koupě v roce 2020 udělalo: loziska v obou kolech, repas přední vidlice a řízení, destičky a kotouče, rozvody (řetěz), repas starteru, v převodovce spojkové vypínací ložisko, jedno ozubené kolo a ložiska, repas karburátorú (plováky, membrány, jehly, pružimy), výměna lanek, montáž správných origo zrcátek, nová baterie, repase regulátoru předstihu v Německu, zapalovací kabely a fajfky. A teď je radost jezdit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 Dnes zase vyslo pocasie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 Eltečko jsem kdysi měl, super GT Dnes bylo fakt pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 Krasne rano na Vysocine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 před 19 hodinami, instant napsal: .. To je krásná fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 Já dnes pucoval a pak přijel kámoš na kafe. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 ta RSa ma stale laka.. nepomahas tomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Dneska nebyl cas, ale pocasi uzasny, tak alespon hodku ,,potrenovat´´ kolem baraku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 před 6 hodinami, instant napsal: ta RSa ma stale laka.. nepomahas tomu Myslím že naopak Ti velmi pomáhám . Výborný univerzál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Tak jsem si dnes přidělal starosti, jak střídám R65 a to toto GS, při otevírání nádrže na pumpě jsem si dned ulomil na GS krytku zámku nádrže. U 65 se nádrž otevírá vytáčením, tak jsem dnes nějak nemyslel a chtěl to u GS udělat také tak, až mi krytka zůstala v ruce.... no prostě jsem idiot 🫣 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 (upraveno) @M3maniac no dnes by som si tie zakruty na nej uzil, nikde nikto, len kravy a ja. jesen ako z knizky Upraveno 18. října 2022 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2022 Mám cca 4 měsíce na nový helmě pinlock a už se odlepil a “smrsknul” … na starý helmě ho mám 3 nebo 4 roky a bez problému /i po sundání a opětovném nasazení/ a teď na nový helmě už je v prdeli …. Stalo se ti někomu? Nějaký tip? Nebo koupím zase novou folii … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yeager Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2022 Dneska jsem si příjemně "došťouch" baterku!V garáži po jízdě nezbytný de-briefing.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2022 Nechce se mi to dávat do prodejního vlákna, neb to je spíš sem. Nemáte někdo nebo nevíte o drátěných kolech na HD rozměr 16x3,5? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yeager Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2022 Zkus prodejce Daniela Beneše z HD Praha.. ale tuhle radu si asi nechtěl/nepotřeboval slyšet.. bohužel jinak nevím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2022 před 2 hodinami, Honza.manta napsal: Nechce se mi to dávat do prodejního vlákna, neb to je spíš sem. Nemáte někdo nebo nevíte o drátěných kolech na HD rozměr 16x3,5? Díky. Tady je máš: https://www.ebay.de/itm/384309647944?mkevt=1&mkcid=1&mkrid=707-53477-19255-0&campid=5338588705&toolid=20006&customid=EB74519209& .... a nevotravuj, seš v hajzlu Jo, a lak bude až přijedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se