Jump to content

Motorkáři

Recommended Posts

Já měl v plánu v pátek ráno odjezd směr Alpy ,(walchsee) a návrat v úterý... A dneska ráno mi bylo fest blbě , v práci jsem se stavil pro počítač... A cestou domů v lékárně s tím, že si koupím paralen a tak, že to doma došlo.... A ani nevím co me to popadlo, vzal jsem i covid test.... A je tam...

Mě mrdne.

@mAra_ To je na hovno. Já si zas naplánoval vejlet na sobotu, poněvadž žena měla jet s mladým někam do Disneylandu nebo kam. Nicméně mladej dneska blil, tak asi bude doma. Ženě jsem řekl, ať jede, aspoň to nepropadne celý a navíc jedou i její kámošky s dětma. Takže si sice atrakce asi moc neužije, ale aspoň si od nás dvou vopruzáků vodfrkne. Nicméně z vejletu tím pádem bude prd, tak snad klukovi nebude nějak zásadně blbě a nějak si to užijeme u béčkovejch akčňáků z devadesátek.

Gratuluji a trochu závidím. Já jsem teď opět na začátku. Ona umanutost je nedobrá vlastnost. Dva roky zpět jsem se rozbil na Oranžádě. Mašina KO, rám přetrženej natřikrát, kolem dokola z toho nezbylo moc použitelnýho. Teda tak motor, převodovka, kardan a zadní kolo. No nic, já až na pár drobnejch zlomenin byl cajk. Rozbil jsem teda krom motorky ještě prasátko a přivezl další, Oranžádu Druhou řečenou "Outúčko". Po čase se na Evilbay objevil rám, no říkám si: to by byla ale hrozná hovadina. Motorka v hodnotě lehce přes dvě kila a poskládat jí by vyšlo na úplnej nesmysl, prodej trosku za šede a už to dál neřeš! Takže jsem rám koupil. V tý době jsem neměl dodělanou ani svoji dílnu, hodil jsem jí spolu s krabicí od vína na krk kamarádovi. No moc se k tomu neměl, zflikoval jí sotva na půl, takovým čuněcím stylem a pak ho to přestalo bavit. Mávl jsem rukou, kámoše přesunul pod kolonku "známej" a život šel dál. Až letos po prázdninách to zase začalo bavit mě. Přivezl jsem si jí k sobě a znova rozházel na prvočinitele. Půlku těch "opravenejch" věcí jsem rovnou házel do kontejneru, nechci na ní nic rovnanýho, ani svařovanýho, ani zalepenej chladič... prostě poškozenej díl měním za jinej a tečka. Doufám, že do jara jí dám do kupy a stavu A1. Nevím teda, jestli jí budu dál říkat jen Oranžáda, nebo ÓTřetí. Každopádně tahle už mi zůstane jako symbol tvrdohlavosti a Outůčko půjde o dům dál.

DSC00774.JPG.7669d1e226e3f7cd93b61461664bc24f.JPG