M3maniac Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Tak já mladýmu koupil jeho první stroj tak uvidíme jestli ho to chytne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 a ještě jeden k tématu, má tu někdo F 800 GS ? trošku jsem se zamiloval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 jinak pěkně si to s vláďou dáváte cyrile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 (upraveno) Mě už tedy svrbí taky ruce jak sviňa, ale tady u nás to ještě nejde, sníh, zima a silnice jak po válce" Ale každopádně mě moc potěšilo, že jsme již na letošek naplánovali 14 dní Norsko v Červenci" Takže letos je určitě na co se těšit" Upraveno 10. února 2011 uživatelem Vlastimil7664 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 a ještě jeden k tématu, má tu někdo F 800 GS ? trošku jsem se zamiloval Možná ještě mrkni na nový "malý" Triumph Tiger P.S. já koupit synovi mašinu tak skončím rozsekaný na JIPce, jeho babička a maminka mají vostrý drápy a bohužel si moc dobře pamatují moje dvě bouračky na mašině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Tak já jsem miloval motorku od dětství...vynechal jsem pincka a skočil jsem rovnou na dědovu kývačku někdy ve 12ti,vysekal jsem se 2x, ale vždy tak nějak lehce. Mladýmu jsem chtěl koupit malaguti grizly už před pár lety a moje řvala jak čert, ale už není malej kluk a zeptal jsem se ho jestli by chtěl endurko (já chtěl simsona strašně moc,ale fotr mě fakoval)a já se nechci chovat jako můj fotr.Včera jsme měli první jízdy ,no začátky jsou těžké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 To tě nemusí mrzet, že jsi neměl simsona, když měl děda kývačku, né? Já jsem měl s bráchou toho hráškově zelenyho chrchla v tom enduro provedení, ale stejně vzpomínám jen na to, když tatík šel do hospody a já mu čmajznul jeho panelku a vyrazil za humna na polňačku. Bože, jak ta hrabala... teď si uvědomuju, že mě ta šotolina zůstala s GSem dodnes, ten asfalt nějak nemusím. Inu, co se v mládí naučíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter2 Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 ja som si spomenul ze mal za mladi som mal mustanga a ked otec nebol doma tak sup do garaze a uz som tahal benzin z nadrze aby bolo na com jadit a potom ze tie skodovky 120 mali velku spotrebu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 Toho zeleného měl kámoš a já mu děsně záviděl...nešlo o lítání na kyvačce po lese a na černo, šlo mi o to abych mohl legálně v 15ti s papírama :)na kývačce to byly zážitky....začlo to tak , že mě děda vozil na nádrži a ihned se dostavila láska do vůně benzínu.Pořád jsem dědu otravoval pojďme se svézt.Někdy když mi bylo 12 už mě přestalo bavit jezdit jako spolujezdec a řekl jsem mu ,že bych to chtěl zkusit sám. Děda ji obulil na bok a řekl až ji zvedneš můžeš se sem tam svézt.Začal jsem pořádně žrát a po pár dnech byla nahoře babka dědovi nadala a ikdyž jsem ji zvedl začla se zamykat na řetěz, tak nezbylo než vzít majzlík ,kladivo ,plochou baterku (nechtělo se mi tlačit) a tradá na haldu.Někdy v 16ti mi kámoš ukazoval v garáži krásnou úplně novou MZ 150 v červené barvě,byla přikritá pod dekou a já slyntal jak čert, on měl simsona a čekal až mu bude 17 a bude moci na velkou.Já nažhavenej jsem měl řidičák hotovej už měsíc před 17.narozkama a v tom jsem se dozvěděl, že jeho tatik tu emzetu prodává, že měl na vízo hnusný známky.Přijel jsem za nim a poprosil ho ať mi 14 dní počká, že ji na 100% vezmu.Prodal jsem vše co jsem měl,dostal prachy za brigádu a mazal jsem pro ni....nádhernej zážitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2011 a ještě jeden k tématu, má tu někdo F 800 GS ? trošku jsem se zamiloval Neuděláš chybu, ta motorka je výborná...prostě tak akorát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2011 (upraveno) a ještě jeden k tématu, má tu někdo F 800 GS ? trošku jsem se zamiloval Je to otázka názoru a hlavně účelu, na co tu motorku konkrétně chceš. Já ji měl asi dva týdny a šla. Jak si zvykneš na boxera, kardan a nekonečněj krouťák, není cesty zpátky. Chtěl jsem to na lítání mimo silnici (ne na motokros!). Ale, moc jsme si nesedli. Ten rakouskej Rotax pro nás ortodoxní BMW fanatiky prostě není čistokrevnej. Ale jinak jede parádně. Nesmíš ji ale zatížit spolujezdcem a narvanými kufry. To je potom po zábavě. Dnes jsme byli zase trochu pojezdit a je pravda, že jsem na ledě a bez fyzičky padal jak hruška. edit: přidání foto Upraveno 12. února 2011 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2011 No díky nepochopení mé polovičky jsem se motorek tak nějak na x let vzdal a právě to osmikilo, ikdyž s rotaxem mi přijde jako dobrej kompromis. Jakože už to i celkem jede a co jsem tak četl tak je s ní zábava jak na cestě tak mimo ni. Ale zatím to je jen o tom co jsem četl,slyšel a viděl v nějakých testech.O tom ,že je podvozek dělanej tak pro jednoho jsem taky četl, no uvidíme jak to dopadne...dvanáctka je taky krásná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2011 jinak super fotky, na ty jedný vypadáš jako kdyby jsi právě opustil Apolo 13 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2011 No díky nepochopení mé polovičky jsem se motorek tak nějak na x let vzdal a právě to osmikilo, ikdyž s rotaxem mi přijde jako dobrej kompromis. Jakože už to i celkem jede a co jsem tak četl tak je s ní zábava jak na cestě tak mimo ni. Ale zatím to je jen o tom co jsem četl,slyšel a viděl v nějakých testech.O tom ,že je podvozek dělanej tak pro jednoho jsem taky četl, no uvidíme jak to dopadne...dvanáctka je taky krásná Je to samozřejmě otázka vkusu. Pro mě je s osmikilem je právě největší zábava, pač není zbytečně velký a kompromisem bych ho myslím nenazýval, umí toho hodně. Je pro jednoho, to je pravda, ale kdo by chtěl dobrovolně na motorce spolujezdce ? A co se motoru týká, jede znatelně líp než třeba 1150. Doporučuju vyzkoušet, zkušenost je nepřenositelná, v bývalým autecu ve stodůlkách motorky za mírnej poplatek na den půjčovali, za den motorku poznáš. Předpokládám, že invelt v týhle tradici pokračuje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2011 No vypadá to , že mi opět rupne v bedně a půjdu do ni moc se mi to osmikilo líbí a úplně nej v té černo žluté kombinaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 kurňa na stará kolena jsem se zaláskovalhttp://www.motocykl-online.cz/testy/triumph-speed-triple-2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_h Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 Zítra začínají Pražské výstavy - evropský unikát dvě výstavy, jedno město jeden termín........ http://www.bvv.cz/motosalonhttp://www.motocykl-praha.cz/main.php?pageid=677 Kdo jde kam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 Já jdu do Holešovic, kvůli Customům. Vždycky to byl nejzajímavější pavilon Letos po dlouhých letech nebudu vystavovat motorku, ale půjdu jen pokecat... Ono to bylo už loni roztržené a je to tuhý boj o prachy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 Harry , myslel jsem , ze mas nejaky zraneni a valis se doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 Kdepák, už chodím s holí a kluci v práci mi dali jako dárek "Hausovku", tak se tam půjdu belhat za frajera Půjdu tam asi už zítra, tak dám vědět jestli to stojí za to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se