Lamiczka Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Galerie bronzovek. Sám je nemám, tak fotky musí dodat ostatní, jen ať je na to místo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 No tak, kluci- nenechte se prosit !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Kamrád je má, jestli se jedná o tyto. Posílal dvě mobilovky. Ještě jsem je neviděl na živo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Jedna z auta ze vcerejska...hodil jsem to do skrine a kdy je vytahnu nevim...chtel jsem to zkusit,ale asi ze me primkař nebude... Ale pekny jsou-to jo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Honzo, z Tebe primkař určitě nebude, zkušenost s bronzem jsem si prošli oba ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Tak asi určitě nebude no...ja to vedel asi i predtim,ale vis jak to je-chtel jsem to videt nazivo-tak jsem je videl :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Jasné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Tož to je ale lampička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Rovnou jsme šli no. 18 a 23 zapít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Jsou krasny... Spocatku bych rekl, ze se mi zdaly maly, sle po par minutach jsou akorat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Dam to jeste sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 U stromečku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Ještě jednu, zkouším nový foťák :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Mam z nich radost a jsem rad, ze jsem vzal tu Eltonackou gumu se sponou. Nejak mi k tomu proste pasuje. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Nikdo nemá nasazené červené? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 22. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Tuším jediný hodinky šly s rudým cifrem....musí se pochlubit Jorg9X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Jj, ja mam cerveny cifr, ale fotnu je zitra pres den. At je to trochu videt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Hezké kluci, těším se na foto s patinou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Na gumě a bez patiny je to pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Pouzdro, korunka, dýnko, ručky paráda... Jen škoda, že změnili na cifru ten font PRIM sport, originál je hezčí... Ať vám dělají radost kluci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se