Přejít na obsah

Limitka 100 let ČSR

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 711
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No ze tří anket abysme nedostali nějaké relevantní výsledky, to by bylo :D

Ještě jednou ale připomenu, protože to zapadlo - musí být někdo kdo tomu dá

pevné, autoritativní a nedemokratické vedení.

Plácáme se tady v tom a to ještě "o nic" nejde ;)

PS - to že mám jinej nick neznamená že jsem tady druhej den i s cestou :D

Upraveno uživatelem Tom4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sledujem toto vlákno od začiatku, myšlienka je to vcelku pekná, padajú aj celkom slušné návrhy a nápady... a ak ma to v určitom štádiu "osloví" tak do toho pôjdem, preto som si dovolil aj hlasovať  :)

Odkaz ke komentáři

Ehm, když už teda hlasujeme . . . a hlasujete ve všech anketách co tu máme . . . bylo by fajn aby jste nedávali do každé ankety jinou preferenci.

K Lamiczkovi nevidím, ale jsou lidi (několik) co dali rozdílný hlas na stejnou otázku na fb a tady.

Odkaz ke komentáři

Na fb byly trochu jiný odpovědi, ale já hlasoval v podstatě stejně  :frusty:

Ano, co se týká velikosti je to tam trošku jinak, ale odpověď dáš v obou případech shodnou,

nicméně otázka a možnosti odpovědi na tvar pouzdra jsou identické, přesto se u některých

členů jejich volba liší.

Odkaz ke komentáři

Jen bych chtěl podotknout, že ani na jednu položku nemám vyhraněný názor.

Přizpůsobím se vůli lidu. 

Nebudu dělat zagorku.

Odkaz ke komentáři

Anketu na typeformu vyplnilo 24 lidí. Díky možnosti výběru více odpovědí imho trochu líp ukazuje výsledky, nicméně sem házím co tam zatím je, pokud někdo bude chtít, tak pošlu excelovskou tabulku a může si s tím hrát...protože už je anketa i zde, tak je otázka, zda tam někdo bude vůbec klikat....

Máte zájem o limitovanou edici hodinek k výročí vzniku ČSR?	Kolik jste ochotni do hodinek investovat?	Hranaté pouzdro	Kulaté pouzdro	Polštářkové pouzdro	Je mi to fuk	40mm a méně	41 mm	42 mm	43 mm a více	Záleží na tvaru pouzdra, ale spíš menší hodinky	Záleží na tvaru pouzdra, ale spíš větší hodinky	Volitelně vyplňte svůj nick na chronomagu
1	do 40 000,- (1600?)		Kulaté pouzdro	Polštářkové pouzdro			41 mm	42 mm				Lamiczka
1	do 30 000,- (1200?)				Je mi to fuk		41 mm					Marhi
1	do 40 000,- (1600?)		Kulaté pouzdro				41 mm			Záleží na tvaru pouzdra, ale spíš menší hodinky		
1	do 30 000,- (1200?)	Hranaté pouzdro		Polštářkové pouzdro		40mm a méně						AndyAaron
1	do 30 000,- (1200?)				Je mi to fuk						Záleží na tvaru pouzdra, ale spíš větší hodinky	Igby29
1	cena je mi fuk		Kulaté pouzdro							Záleží na tvaru pouzdra, ale spíš menší hodinky		MarekR
1	do 30 000,- (1200?)				Je mi to fuk		41 mm					Jörg8X
1	do 20 000,- (800?)			Polštářkové pouzdro		40mm a méně	41 mm					mAra
1	do 30 000,- (1200?)		Kulaté pouzdro			40mm a méně	41 mm	42 mm				Béza
1	do 30 000,- (1200?)			Polštářkové pouzdro			41 mm			Záleží na tvaru pouzdra, ale spíš menší hodinky		Bezous
0	do 20 000,- (800?)			Polštářkové pouzdro						Záleží na tvaru pouzdra, ale spíš menší hodinky		
1	do 30 000,- (1200?)		Kulaté pouzdro	Polštářkové pouzdro				42 mm				Libor_OV
1	do 20 000,- (800?)		Kulaté pouzdro	Polštářkové pouzdro		40mm a méně	41 mm			Záleží na tvaru pouzdra, ale spíš menší hodinky		Harwey
1	cena je mi fuk		Kulaté pouzdro						43 mm a více		Záleží na tvaru pouzdra, ale spíš větší hodinky	tom4
1	cena je mi fuk		Kulaté pouzdro			40mm a méně				Záleží na tvaru pouzdra, ale spíš menší hodinky		Tomass
1	do 30 000,- (1200?)			Polštářkové pouzdro			41 mm	42 mm				prochy68
1	do 30 000,- (1200?)		Kulaté pouzdro				41 mm					Xpak
1	do 20 000,- (800?)		Kulaté pouzdro					42 mm				Tikal
1	do 20 000,- (800?)				Je mi to fuk	40mm a méně						Roman-ZA
1	do 40 000,- (1600?)		Kulaté pouzdro	Polštářkové pouzdro		40mm a méně	41 mm			Záleží na tvaru pouzdra, ale spíš menší hodinky		Maxmillian
1	do 20 000,- (800?)		Kulaté pouzdro					42 mm				
1	do 30 000,- (1200?)		Kulaté pouzdro			40mm a méně	41 mm	42 mm				saquinas
1	do 30 000,- (1200?)			Polštářkové pouzdro		40mm a méně	41 mm			Záleží na tvaru pouzdra, ale spíš menší hodinky		Dzos
1	cena je mi fuk				Je mi to fuk						Záleží na tvaru pouzdra, ale spíš větší hodinky	juno

Odkaz ke komentáři

Né, hlasy nechte, je to anketa - průzkum zájmu - nic závazného, limitujícího atd.,

čím více lidí se zapojí tím lépe, ono totiž počet zájemců je taky poměrně důležitá věc.

Mě jde o to, aby jeden člověk neoznačil v jedné anketě že by rád pouzdro 38mm a v druhé

anketě že by rád 45mm, to je celé :)

Upraveno uživatelem Tom4
Odkaz ke komentáři

No je to trochu komedie, ale koníčky jsou od toho, aby člověka bavily....takže je to vlastně v pořádku :D

A teď vážně, vím, že kolem toho bývá spoustu emocí, ale tohle by měla být radost a zábava, stresu je dost v práci. Jak se něco posbírá, tak se to snad nějak sesype dohromady a vyřkne ortel. Stejně je důležitější, aby to prošlo nějakým smysluplným kreativním procesem, kterej z toho vykřeše pěkný hodinky, který lidi vemou za svý...

Krásnou poznámku k tomu měl o víkendu Ricous ve vlaku. Řeč byla o Nautilech u kterých se bil do hlavy a říkal, že limitku opustil týden před uzávěrkou, kvůli tomu, že se odhlasovaly skeletonovaný ručky a tehdy mu to přišlo jako show stopper a hrozná blbost.....kdo by to byl dnes řek a udělal, že....

Odkaz ke komentáři

do kamena tesat  :cheers:  :notworthy:  :cheers:

No je to trochu komedie, ale koníčky jsou od toho, aby člověka bavily....takže je to vlastně v pořádku :D

A teď vážně, vím, že kolem toho bývá spoustu emocí, ale tohle by měla být radost a zábava, stresu je dost v práci. ....

Odkaz ke komentáři

Anketa na FB dopadla takto: včetně sz zpráv těsně přes 60 účastníků,
kterým děkuji za hlasy, to se patří říci jako první.

Pro nedůvěřivé, každý hlas na FB se dá přesně adresně přiřadit k osobnímu profilu člověka,
navíc včetně jeho civilní podoby, nikoli pouze jako anonymního nicku tady, dotyčný samozřejmě

musí být i členem skupiny chronomag na facebooku (kam ho přidá správce skupiny)
dál to rozvádět nechci, věnujme se limitce a né OT diskuzím o facebooku, děkuji.

otázka 1 zněla jaké preferujete pouzdro
(každý účastník mohl zaškrtnout více možností)
? kulaté klasické pouzdro -    49 hlasů
? polštářkové pouzdro -    14 hlasů
? hranaté vintage -    3 hlasy

otázka 2 zněla jakou velikost hodinek nejčastěji nosíte
(opět mohl každý hlasovat pro více možností)
? velikost 38 až 42mm -    45 hlasů
? okolo 45mm -    10 hlasů
? min. 42mm -    9 hlasů
? pod 38mm -    4 hlasy

výsledky ankety tady na magu jsou dostupné v záhlaví a Lamiczkova anketa je pár stran zpět,
myslím že to je dost podkladů kudy se ubírat, upozorňuji na to, že někteří členové hlasovali v
každé anketě rozdílně, je potřeba počítat výsledky asi jako při skocích na lyžích, tedy část škrtnout ;)
Ostatně "nejde do tuhého" takže jsem líný počítat hlasy v anketách a tyto hlasy opravovat nebo se
ptát dotyčných jaké je tedy jejich přání, myslím že tvůrce limitky by neměl být lama a měl by si z
výsledků vyčíst směr kterým se ubírat :)

Odkaz ke komentáři

Nechci se opakovat, ale jak už jsem říkal: základní mantinely (tvar a velikost pouzdra) by měl nastavit někdo, kdo si to vezme na starost (od návrhů, moderování, výběr záloh, komunikaci s dodavateli, přebírání a kontrolu jednotlivých komponent až po finální distribuci. Těžko se dá očekávat, že tomu bude někdo věnovat takové úsilí, když to nebodou hodinky dle jehoho představ.

Pokud tady nikdo takový není, vidím jako jedinou možnost oslovení nějakého výrobce a pořádat ho o drobnou modifikaci nějakého jeho produktu. Tam bude administrativa spojená s projektem daleko menší.

PS: Bakere, nerozmyslel jsi si to? Nepustíte se do této LE s Lukášem a Valisem?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...