Roman-ZA Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Ale jo. Však už mlčím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 ten znak tam sadne ako prdel na serbel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kojotisko Odesláno 7. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Prvorepublikový znak na dýnku je skvělý nápad. Tam vynikne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Pokud jde o ty Eterny, tak sice spadají časově do doby konce První republiky, ale pořád spadají do První republiky a vlastně tak nějak ohraničují konec období, kdy ta mapa byla ještě aktuální.A pak je tady pořád ta inspirace Oris Big Crown 1917, která odkazuje na tu zcela správnou dobu (takové hodinky by se mi moc líbily!). Jestli je ale reálné navázat nějakou spolupráci ať už s Eternou nebo s Orisem, to fakt netuším, to je pro povolanější.Tyhle jsou nádherné, ale 2600 USD tady za limitku asi moc lidí nedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kojotisko Odesláno 7. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Tyhle jsou nádherné, ale 2600 USD tady za limitku asi moc lidí nedá. No, to je pravda, já bych na ně ostatně taky neměl ;-) Ale bylo by možné nechat udělat něco v tom stylu, ale za přístupnější cenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 O téhle limitce uvažuju jako vlastenec / nacionalista asi tak 2 roky :-) Co jsem zatím vydumal: Za mě asi návrat do doby začátku státu, takže třeba nějaký unitas. Z toho plynou jednouduché, velké hodinky. S ohledem na název st.útvaru (ČSR - ČSSR - ČR a SR) by se dalo na cifr dát třeba:Č/S/S/R, což tak nějak obsahuje všechny kombinace. Možná ještě líp to dát: Č/SS/R Samozřejmě elton i mpm si udělají limitky tak jakk tak, a asi každá tuzemská firma. Bodejť ne, jaký výročí v dohledný době je významnější? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Pokud uz to tu nebylo tak nejaka inspirace ohledne hodinek je zde:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/68149-co-se-nosilo-za-prvn%C3%AD-republiky/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 velke urcite nie. v tej dobe sa nenosili velke hodinky. Za mě asi návrat do doby začátku státu, takže třeba nějaký unitas. Z toho plynou jednouduché, velké hodinky. O téhle limitce uvažuju jako vlastenec / nacionalista asi tak 2 roky :-)Co jsem zatím vydumal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Tie Oris-ky sa mi tam celkom hoodia. Styl, cisla, rucicky. Na cifernik iba rok 1918 s nazvom statu ČSR. Na viecko bud mapa vtedajsej republiky alebo ten erb, ci ako sa to nazyva;) ten je perfektny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Ty Oris se mi taky zamlouvaji. Ale stejne jako vyse uvedene Eterny je to tusim uz tak limitka.Jeste me napadlo neco na tento zpusob. Neni to uplne art deco, ale nevypada to zle.Eterna-matic Grande Eterna/Longines/Oris vyjdou draz nez Prim, ale asi to neni uplne na skodu. Ostatne pokud to ma byt limitka, tak bych to videl tak do 20ks. Nasekat jich 100 (jakoze 100 let) to je asi blbost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 O téhle limitce uvažuju jako vlastenec / nacionalista asi tak 2 roky :-) Co jsem zatím vydumal: Za mě asi návrat do doby začátku státu, takže třeba nějaký unitas. Z toho plynou jednouduché, velké hodinky. S ohledem na název st.útvaru (ČSR - ČSSR - ČR a SR) by se dalo na cifr dát třeba:Č/S/S/R, což tak nějak obsahuje všechny kombinace. Možná ještě líp to dát: Č/SS/R Samozřejmě elton i mpm si udělají limitky tak jakk tak, a asi každá tuzemská firma. Bodejť ne, jaký výročí v dohledný době je významnější? Když už tedy píšeš název státního útvaru zkratkami, tak zkus trochu potrápit svou vlastenecko/ nacionální paměť, a ještě jednu zkratku přihoď. Nápověda: chybí Ti ta před rozdělením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kojotisko Odesláno 7. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Ta Eterna-matic Grande vypadá moc pěkně a navíc by to bylo cenově přijatelné řešení. Chtělo by to art deco ciferník a rozhodně no-date. Vzhledem k malým rozměrům pak asi už jen ČSR v národních barvách a rok 1918. Líbilo by se mi to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Bert - a sakra, s tím ČSFR ta idea padá... ale co kdybychom na něj jakože zapomněli?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kojotisko Odesláno 7. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Jo, a fakt bych dával dělítko mezi vlastenec a nacionalista. Vlastenectví je v pořádku, nacionalismus je přesvědčení, že vlastní národ je lepší než ostatní, což je IMHO nebezpečný blud. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kojotisko Odesláno 7. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Já bych do toho ČSSR netahal, to patří na Primky ;-) Ne snad, že bych byl jedním z těch lidí, kteří tvrdí, že to byla jen jednolitá doba temna během níž nic dobrého nevzniklo, ale tady bychom si měli připomenout asi hlavně ČSR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 První dobrá ! Ty Kojotiskovy Eterny vypadají skvěle ! Na cifru žádné pindy, to je fajn, vyblbnout se dá na dýnku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 .................................... Vlastenectví je v pořádku, nacionalismus je přesvědčení, že vlastní národ je lepší než ostatní, ............................ Ale jdi Ty brepto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Bert - a sakra, s tím ČSFR ta idea padá... ale co kdybychom na něj jakože zapomněli?:-) A vo čom se to vlastně bavíme ???? Tak nějak mi to vypadlo z hlavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kojotisko Odesláno 7. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 První dobrá ! Ty Kojotiskovy Eterny vypadají skvěle ! Na cifru žádné pindy, to je fajn, vyblbnout se dá na dýnku. Díky Ale je to realizovatelné, tj. limitka z limitky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Navic ta limitka Heritage Military 1939 vysla cca dva roky zpatky, tak je otazka kolik se jich jeste bude dat sehnat. Jelikoz uz je mam, tak bych do toho znovu nesel. Premyslim o uprave svych hodinek, ale asi nee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se