Frantik Posted June 3, 2017 Report Share Posted June 3, 2017 24 českých pánů? A není to málo? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
habadej Posted June 3, 2017 Report Share Posted June 3, 2017 (edited) Zbytek se prostě nevejde. S historií se dají udělat věci, to by jeden nevěřil. Edited June 3, 2017 by habadej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted June 3, 2017 Report Share Posted June 3, 2017 Sakra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
straspol Posted June 3, 2017 Report Share Posted June 3, 2017 (edited) O té staroměstské popravě pánů se vyskytují dost protichůdné zprávy..... že bys počítal jen ty, kteří byli popraveni mečem ? ...aha, to by asi taky nevyšlo.... Edited June 3, 2017 by straspol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza.manta Posted June 3, 2017 Report Share Posted June 3, 2017 A já zase na limitku k výročí popravení 24 českých pánů, což bude cobydup. Chtěl bych mít na dýnku postavu kata Mydláře v akci a místo ruček katovské meče, budou to 24 hodinovky a jako indexy budou, no vždyť vy víte. Ale fakt, bez prdele.Tak do téhle limitky se předběžně hlásím také. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndyAaron Posted June 3, 2017 Report Share Posted June 3, 2017 Tak delaly se tu limitky k mene dulezitym udalostem nez je sto let republiky... Tohle mi prijde, ze ma aspon fakt duvod. Navic Zmizikuv napad s 1918 je fakt povedenej Pokud s prim, tak hlavne ne probuh s PS2. Co takhle se tentokrat poptat ve Frydku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
straspol Posted June 3, 2017 Report Share Posted June 3, 2017 Chtělo by to asi zase trakaře, nebo opatrrně říkám diplomaty... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaenefic Posted June 5, 2017 Report Share Posted June 5, 2017 Jinak o hodinkách TGM jsem toho moc nenašel, jen něco tady: http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/1017881-v-dome-woodrowa-wilsona-jsou-k-videni-i-hodinky-od-masaryka ale na to musí mrknout oko znalce, co to je a jestli to vůbec půjde identifikovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hajek Posted June 5, 2017 Report Share Posted June 5, 2017 TGM na hodinové ručičce, Štefánik na minutové (pač to vzal hopem) a na mimostředce bude rotovat Beneš. a nebo ještě lepší - na motivu měsíční fáze, že by chodily (podle let) hlavy prezidentů..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kojotisko Posted June 5, 2017 Author Report Share Posted June 5, 2017 Když o tom tak čas od času přemýšlím, myslím, že by možná bylo dobré inspirovat se legionářskou tématikou... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-ov Posted June 6, 2017 Report Share Posted June 6, 2017 No a co bez nějakých pitchovin tam prsknout roky jako u Sinnu a třeba obrys tehdejší republiky ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardslimer Posted June 6, 2017 Report Share Posted June 6, 2017 Kuci, predem se omlouvam, ale jen takova blba otazka:Opravdu chcete limitku 100 let od zalozeni Ceskoslovenska? Vzdyt uz par desitek let neexistuje, tak jake vyroci?Mne to pripada, jak slavit dedovi ste narozeniny 20 let po jeho smrti.Ale na druhou stranu, proc ne?!Kazdy se k historii jinak stavime. ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza.manta Posted June 6, 2017 Report Share Posted June 6, 2017 Kuci, predem se omlouvam, ale jen takova blba otazka:Opravdu chcete limitku 100 let od zalozeni Ceskoslovenska? Vzdyt uz par desitek let neexistuje, tak jake vyroci?Mne to pripada, jak slavit dedovi ste narozeniny 20 let po jeho smrti.Ale na druhou stranu, proc ne?!Kazdy se k historii jinak stavime. ;-)Tak teď jsi mně rozsekal. Jsem si poprskal telefon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardslimer Posted June 6, 2017 Report Share Posted June 6, 2017 :-)Takova mala provokace nikdy neuskodi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kamil Posted June 6, 2017 Report Share Posted June 6, 2017 Tak teď jsi mně rozsekal.Jsem si poprskal telefon. A já obrazovku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndyAaron Posted June 6, 2017 Report Share Posted June 6, 2017 Tak ale svym zpusobem ma pravdu. Zalozeni Velke Moravy se taky neslavi. Na druhou stranu republika je republika. Sice je teda uz v uplne jine podobe nez byla, protoze kluci slovensti se vzdycky pri prvni vhodne prilezitosti odtrhli, ale ja uz jim to odpustil Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan_989 Posted June 6, 2017 Report Share Posted June 6, 2017 Ja som zazil jedine odtrhnutie a aj to som nebol doma (bol som v dlhodobo v UK). Odisiel som z CSFR ci jak sa to vtedy volalo a vratil sa do SR. Bolo to take...divne. Pustili ma naspat aj s pasom neexistujuceho statu Link to comment Share on other sites More sharing options...
szeryng Posted June 6, 2017 Report Share Posted June 6, 2017 No a co bez nějakých pitchovin tam prsknout roky jako u Sinnu a třeba obrys tehdejší republiky ? Tohle mi připadá jako nejsmysluplnější návrh a i by to mohlo hezky vypadat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kojotisko Posted June 6, 2017 Author Report Share Posted June 6, 2017 Tohle mi připadá jako nejsmysluplnější návrh a i by to mohlo hezky vypadat. Bohužel to není úplně smysluplný návrh, i když by to bylo hezké - ten obrys byl platný jen pro roky 1918-1938... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xbraj19 Posted June 6, 2017 Report Share Posted June 6, 2017 Mě by se líbily trakaře nebo diplomaty, jak píše strašák s nápisem 1918-2018 jak mají Sinn. U diplomatů by to mohlo být v místě nápisu Incabloc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts