brnakp Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Včera na kůži, dnes na kaučuku, tah odpočívá v krabici, ale pořád jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Moje prvé, spokojnosť.Krása nesmírná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Dík, cifr je strasne tazke nafotit, fest to hadze odtene do fialova, pritom nazivo tomu tak vobec nie je. Zajtra poexperimentujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Nie je mozne spravit mojim aktualnym telefonom lepsie fotky, snimac ma obrovsky problem s cifernikom, akokolvek som manualne nastavoval vyvazenie bielej, vzdy to hadze modry sunburst viac ci menej do fialova az z toho grcam. Realnejsie az dorazi novy mobil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Nie je mozne spravit mojim aktualnym telefonom lepsie fotky, snimac ma obrovsky problem s cifernikom, akokolvek som manualne nastavoval vyvazenie bielej, vzdy to hadze modry sunburst viac ci menej do fialova az z toho grcam. Realnejsie az dorazi novy mobil. toz vitej do klubu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 (upraveno) Tedwine: gratulace, jsou nadherne Upraveno 7. března 2020 uživatelem igor261069 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Včera na kůži, dnes na kaučuku, tah odpočívá v krabici, ale pořád jsou parádní musim rict, ze na tahu ta krasna modra barva cifru trochu zapada - na gume a kuzi to vypada mnohem lepe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 toz vitej do klubu! Vdaka za privitanie, v podstate je to Tvoja vina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Hezka volba na prvni Jegry. Sem zvedav jesi to nekam povysis casem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 musim rict, ze na tahu ta krasna modra barva cifru trochu zapada - na gume a kuzi to vypada mnohem lepe! Děkuju. Ty tři různé verze modré na jednom cifru mě pořád fascinují... Když vidím fotky ostatních, tak se stydím za ty svoje mobilní nedodělky. Ale jak se teď v korporacích s oblibou říká - mám prostor pro zlepšení :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Vdaka za privitanie, v podstate je to Tvoja vina ... verim, ze ti nakonec vubec nevadi, ze jsem te presvedcil, ze je to modra a ne fialova Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 ... verim, ze ti nakonec vubec nevadi, ze jsem te presvedcil, ze je to modra a ne fialova Sent from my iPhone using Tapatalk ProMne nevadi, uctu trochu ano ale jo, modra je peckovna, fialova by ma nepotesila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Hezka volba na prvni Jegry. Sem zvedav jesi to nekam povysis casem Ak myslis nejake ultra limitky s turbom tak to urcite nie je moja prvni svetova skupino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Ak myslis nejake ultra limitky s turbom tak to urcite nie je moja prvni svetova skupino Delate machry a hajzly mate na chodbe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 No paráda. Hranatý hodinky mě až na dvě výjimky neberou: JLC a TH. Jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Delate machry a hajzly mate na chodbe.. Kdepak, cez ulicu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 No paráda. Hranatý hodinky mě až na dvě výjimky neberou: JLC a TH. Jsou super.Jj ,mam to rovnako. Monaca sa mi vzdy pacili, ale kedze som nemal a zaroven potreboval nieco slusnejsie k formalnemu obleceniu, vyhralo Reverso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DayDate Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 vyju jako vlk..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 S trochu jiným světlem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se