Biges Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 (upraveno) Ahoj dámy a pánové, podle článku v lednovém Forbesu se zdá, že Elton chystá 100 ks limitku hodinek ke 100. výročí vzniku Československa. Kalibr zřejmě vlastní 103, což je stejný jako v Orlík Anthropoid (upravený 93). Design dělá studio Olgoj Chorchoj a víc tak nějak asi není známo. Design vypadá docela zajímavě.Za mě bych tam zkusil dotlačit nenápadně datumovku, ale tak pro společenské hodinky pro zvláštní příležitosti to asi nutnost není Upraveno 30. ledna 2018 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Ale jo, takový Nomos Orion. Jinak cifr navrhuje Jirka Karásek, který dělal mj. Prim for Cez a Prim Cylinder. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pantani Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 No tak na tohle jsem zvědav přátelé... mohlo by to možná bejt i moc pěkný, uvidíme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ibe Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Ehm... https://eshop.prim-hodinky.cz/detail/prim-republika-j/873 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 (upraveno) :D Jinak teda k tomu návrhu - copak to bude za signaci na korunce? A budou ručky vážně tak krátký? A fakt nebude na cifru logo? A co na to Jan Tleskač? Upraveno 27. února 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Ehm... https://eshop.prim-hodinky.cz/detail/prim-republika-j/873To vypadá, že frajeři ve Frýdku byli rychlejší. A jestli si v Eltonu nedali pozor, tak jako obvykle, název "Republika" je již registrovaný na někoho jiného ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Tak alespon doufam, ze budou hezci, kdyz uz nejsou prvni, protoze tohle je diky bohu hnus:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 viděl jsem nějaký rendery a bylo tam jen republika, nic víc a na pristi rok,kdy by mělo být 100 let Eltonu bude prej taky nejak limitka. Hadam spartak s mimostredkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 příští rok je 100 let Eltonu? To to letí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 .... na pristi rok,kdy by mělo být 100 let Eltonu ...To udělali soudruzi chybu ve výpočtu, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza1234 Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Teda - nerad se vyjadruju k hodinkam negativne, protoze si myslim, ze kazde maji svoje kouzlo, ale ty Prim republika od MPM jsou poradny paskvil! Jinak navrh Eltonu vypada slusne, i kdyz ne nejak zvlast zajimave. Rada napadu z mistni debaty o limitce mela vetsi napad. Jsem zvedavy na vysledek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 To udělali soudruzi chybu ve výpočtu, ne ? hele, nevím od čeho počítají, ale říkal mi to týpek, co mi vezl hodinky, ukazoval mi i ty rendery. třeba nejedou gregorianskej kalendar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Tak se to nebude jmenovat Republika, ale Replika. Je to kratší a výstižné, stejně zase zrecyklují nějaký běžný model Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 To udělali soudruzi chybu ve výpočtu, ne ? kydám já ..netuším, kde se mi tam vzala ta stovka ale nějaký výročí prej bude :DDD, tak asi 60. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Co u MPM kouří že tohle někdo podepíše a schválí do výroby? Chci taky, to bude fajn matroš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Přesně, už se těším, až je uvidím naživo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 (upraveno) Ty zhulené MPMáky nebo ten bastl? No je to hnus velebnosti. Ale že se to jmenuje Republika, to je dobrá sranda. V Eltonu kolem toho bude asi dobrej vítr.Každopádně MPM evidentně opravdu nemá ani vkus, ani páteř... Edit: a ten popis na jejich webu, to je panečku lahůdka!Nejvíc mě dostalo tohle:"Pouzdro uzavírá dno hodinek šesti šroubky s průhledem z minerálního skla, které je rovněž vyrobeno z ušlechtilé nerezové oceli 316L"Jeden by mohl nabýt dojmu, že dno hodinek je uzavřeno pouzdrem a oněch šest šroubků je opatřeno průhledem z minerálního skla, které je však vyrobeno z ušlechtilé oceli... Upraveno 27. února 2018 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Je to fakt peklo pre oči to MPM... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Ehm... https://eshop.prim-hodinky.cz/detail/prim-republika-j/873Co mi ty rucky jen pripominaji???!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ibe Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Co mi ty rucky jen pripominaji???!!!Ze by Spartaky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se