DarylVanHorne Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 @Coolidge zásadní otázka - focení tě živí, nebo je to "jen" koníček, který jsi vypracoval k dokonalosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 před 15 hodinami, nooski napsal: Dovolím si opravit siwiho. Tohle není jedno z nej fotovláken, tohle je absolutní vrchol. Klobuček svůj odhazuji v dál a klaním se k prachu cesty. Jsem mezi ty nej fotovlákna zahrnul i to tvoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 25. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 @nooski@Murphy97 @DarylVanHornediky panove, sem rad ze se libi @DarylVanHornekonicek Union Glashütte Belisar Date Sport Koscom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 25. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 Extra třída, jako vždy. Ale ta lumi se fotila dost blbě co? Měl jsem co dělat, aby trochu vynikla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 25. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 lumi se nefotila uplne nejhur, ale ty vysledky stali za prd kombinace barvy lunety, lumi, lestenych indexu, ar, pouzityho osvetleni = 3 publikovatelny snimky Ale celkove se UG fotily dobre, jen byl pro me problem spravne zachytit barvu lunety. mimochodem na techhle se foti najtsot jedna basen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 24. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 mix... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Ultra mega super fotky jako vždy! Odesláno z mého SM-G985F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Coolidge styl Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 1. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2022 Pecka fotky! Jen že zvědavosti: co je zač ta luneta u těch Prim Sportů? To vidím prvně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 4. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2022 (upraveno) @HondzaX @siwi @Locky : @Locky : takhle si to otec vytunil cca pred 40 lety... i ta nerezova ochrana sklicka je jeho vytvor Upraveno 4. března 2022 uživatelem Coolidge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 19. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 timex waterbury tw2r38900 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 19. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Dobré . Zakaždým, keď vidím nejké tvoje foto, mám chuť vytiahnuť foťák. Našťastie potom vždy zabudnem, alebo nemám čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Tak já to mám naopak. Když vidím tyhle fotky, přejde mě chuť to zkoušet. Ale naneštěstí pak mám čas a zabudnem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 @Coolidge Tlesky tlesky Kdy se vytasis s tema Japonkama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 (upraveno) Fantazie, tohle vlákno. Velká poklona a díky! Btw nejachtil táta na Lipně nebo jinde? Ta luneta i klec na Igenech by dávala smysl jako yachttimer Upraveno 21. ledna 2023 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Ahoj máš hezký koníček a cit pro focení,jen tak dál dobře se na to kouká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boris313 Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 Poklona, na těch fotkách se mi líbí i hodinky které se mi vlastně nelíbí Moc hezké! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 16. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna @McStinger @nickolas po dvou letech se pripominam.... da se rict, takova hozena rukavice @martar diky a nejachtil barvicky bez vyznamu, proste jaky revelky doma nasel, takovy tam dal @Aleš 75 @Boris313 díky pánové @AndyAaron takova podpasovka.. tos posral tak dve "nepovedeny" pro predstavu proc putovaly zpet ... nasviceno tak, aby vylezly nedokonalosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se