sashator Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Jsou to takový nenápadný hodinky, nikdo je moc nezná a přitom maj krásný pouzdro a zajímavej cifr. Stowa je pro mě celkově hrozně sympatická značka. Máš k nim i tah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 30. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2020 mas recht... vetsinou na srazech lezi furt na stole a nikdo si jich nevsima Tah mam. Ale radsi je nosim na natu. Na moje zapesti cca 17,5cm je to na hrane, pac prvni dilek tahu u pouzdra prodluzuje l2l a taky vaha je cca 205g. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 30. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2020 Jsou to zkrátka dobrý kladívka, ale to se mi na nich právě líbí. Ale chápu že lug2lug je s tahem na hraně, pro mě je to taky ten nejdůležitější rozměr. Každopádně krásný hodinky a první fotka je opět boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2020 Vyborny hodinky. Krasne jednoduchy a presto zajimavy a myslim ze i netradicni. Jak pouzdro, tak cifr. Za me ja tah velke plus, neumi nosit hodinky bez nej. Navic mam placate zapesti, takze cajk. Fakt hezke. Navic kdyz je umi nekdo nafotit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Jednou (a to byl hezkej den) mi je Kulidz na chvilku pujcil. Jsou to super charizmaticke hodinky, ale ja jsem teda bojoval s velikosti i na tom natu. A 205g bych s tahem nedal vubec. Mam radsi, kdyz hodinky na ruce necitim. To nic ale nemeni na tom, ze tohle jsou super hodinky na jeste lepsich fotkach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 29. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 @sashator @nickolas @AndyAaron: diky panove! @AndyAaron : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Jaj pár hodinek z tý ansámblový fotky celkem znám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 29. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 (upraveno) jenny caribbean Upraveno 29. května 2020 uživatelem Coolidge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Super detaily!:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 před 2 minutami, dr.sphinx napsal: Jaj pár hodinek z tý ansámblový fotky celkem znám Bylo to takove hezke, poeticke odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Supr vlákno, plný top fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 To jsou zase libovky ty fotky! Snad poprvé můžu i s něčím zaprudit, to mi přijde až neuvěřitelné z té korunky bych vyretušoval ty smítka pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 15. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 no fajnove to flakam... mix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 15. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 (upraveno) @nooski aliexpress pilot w atch - Escapement time Upraveno 15. dubna 2021 uživatelem Coolidge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 WOW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Jedno z nej fotovláken tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 27. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 @siwi @DarylVanHorne diky ! casio b640 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Dovolím si opravit siwiho. Tohle není jedno z nej fotovláken, tohle je absolutní vrchol. Klobuček svůj odhazuji v dál a klaním se k prachu cesty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 @Coolidge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se