Coolidge Odesláno 3. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 to all: diky za komenty ZJ: njn, seiko to je jina liga McStinger: ja to myslel vazne fakt sem se s touhle fotkou naptrapil, aby byla dle mych predstav... jedno svetlo zespod, druhy zezhora, 50mm objektiv se 3 mezikrouzky, kratka zaostrovaci vzdalenost objekvivu + mezikrouzky = malo svetla ... porad se mi nedarilo spravne nasvitit obe strany lunety... takze zadny hozeni hodinek na stul a jeden cvak... sem se asik chvastal ci co a diky za ten med sashator: ja tedkons zkousel nejakou slozitejsi kompozici... a hned to smazl.. tohle neni uplne moje parketa.. to budu muset dopilovat Bells: bohuzel foto dynka nemam... sem byl priposranej z BP, tak foceni nebylo dle mych predstav a foto dynka sem zazdil ... pokud chronokolega v budoucnu neco ze sbirky LLP puci na foceni, tak si na Tebe vzpomenu seiko recraft snkp23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 3. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Chlape, tohle je zlatej fond chronomagu. Smekam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Fotky skvely. Ale, kolik tydle hodinky stojej? Dveste dolaru? Jsem z toho takovej rozpolcenej. Kdyz vidim hodinky za kilo, kde je pulka veci pretahlejch, nebo nakrivo nanesenejch, clovek si rika, za cim se furt honi. Na druhou stranu, u hodinek za stejny prachy poserou 7 z 10 chapter ringu, coz musi bejt banalni operace v ramci vyrobniho procesu, takze vlastne rovnovaha funguje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Já zírám s čelistí až na podlaze. Respekt. Samotný Seiko by nedokázalo přijít s lepšíma fotkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Tohle je jako vždy obrovská bašta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 krásný fotky, člověk by si je nejraději šel hned koupit(jako ty hodinky)pěkně si s náma hraješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Paráda, tohle je fakt něco! Bohužel jsem ještě neměl čas vyzkoušet tvoje rady, snad je nezapomenu do doby než si najdu chvilku oprášit zrcadlovku. Fakt super, per to sem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Hodinky bych si určitě nekoupil. ale fotky jsou to nádherný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fifek Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Přidám se k zástupcům obdivovatelů tvých fotek. Že by další KIBI ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 (upraveno) Kdo to je kibi? Fotky jsou opravdu uzasne, smekam klobouk. Upraveno 6. dubna 2019 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Ty uděláš s každejch hodinek šperk.Vyfotíš je a z hodinek kterých bych si normálně ani pořádně nevšiml se stanou hodinky, který potřebuju. Nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Samozřejmě z* každejch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fifek Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 (upraveno) Kdo to je kibi?Fotky jsou opravdu uzasne, smekam klobouk.Odpověď na to kdo je KIBI, je zde: http://info.photowatches.eu/about-us/neco-o-me/ Upraveno 7. dubna 2019 uživatelem Fifek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fifek Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 (upraveno) Jinak KIBIho fotogalerie je zde: http://photowatches.eu Tihle dva si nemaji co vyčítat. Oba fotí hodinky a oba parádně. Zkoušel jsem taky něco vyfotit, ale nemám to správné oko. Upraveno 7. dubna 2019 uživatelem Fifek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 (upraveno) Až teď jsem objevil toto vlákno poté, co jsem si právě SNKP23 objednal z US a smekám, wow, nemám slov, Cooldigi, klobouk dolů!!! Btw jak jsi s nimi spokojen? Pokud jsi je tedy neměl jen na focení... to all: diky za komenty Upraveno 1. července 2019 uživatelem Olaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 7. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 Díks panové!villain83: aj s poctakem nejakych 160 dolaru... tyhle se povedly... pouzdro, cifernik, rucky, indexy.. vsecko cajk... nikde zadnej okem viditelnej error.. ale rovnovaha funguje... tyhle sou vyvazeny chapter ringem u sea urchin pebe: odpocivaji v supliku a cekaji na Tebe.. udelam Ti supr prajs Fifek: asi neni uplne idealni vkladat tady na forum tyhle odkazy... Olaf: mam je porad.. ale ty uz ne, jak sem videl v prodejni sekci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 7. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 Seiko SKX007 vs. Citizen NY0040 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 7. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 Hezky. Sekundovky špica Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se