Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...

Jsem si vědomej, že tohle je vlákno MMA, ale Box jsem nenašel, a tohle mi přijde tak asi nejblíž (pokud jsem správný vlákno přehlídl, tak sorry).

Nejsem extra zapálenej fanda boxu, ale zápas Mike Tyson x Jake Paul mi přijde natolik specifickej, že si snad v so ráno přivstanu. Sázky vypadají, že se mnohem víc (aspoň u nás) sází na Mikea, nicméně s o dost horším kurzem.

Docela by mě zajímalo, jak to vidíte vy....?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 12 minutami, Frantik napsal:

Jako taky se těším, ale trochu se bojím, ze to je a bude spis show a bizár, nez klasickej fight. Nevim no. Starej dědek a mladej jůtůber. Ale snad se pletu 🙂 

Tak máme podobně, jsem rád, že v tom nejsem sám. Každopádně bych rád, kdyby mu dědek naložil (což bude asi díky věkový spřízněnosti logický).

Odkaz ke komentáři

Uvidíme. Je tam nestandardních 8 kol po 2 minutách. Pak mají velký 14 uncovy rukavice. Ale je to myslím vedeny jako profi zapas, tak jsem zvedavej. Je to každopádně zajímavý, aspoň nějaký vzrůšo v boxu, kde jsou 3 dobry zápasy ročně 🙂 

• Díky 1
Odkaz ke komentáři

Já doufám že ho Mike rozbije, Jake mi je nesympatický a nemá žádný respekt ke starším lidem 😁 A to nejdůležitější ať je to zápas bez zranění 🙏 Oba borci souhlasili a jdou do toho takže proč ne, ale mě osobně to přijde stejně trapný jak když boxer vyzval klokana nebo liliputa ....prachy vládnou světem 🤑

Odkaz ke komentáři

Jasně, že je to domluvený. Mikovi je 58 let. Sestřelil by ho i průměrnej junior. Je to šaškárna a ostuda obou. Mike potřebuje prachy, to je jasný, ale co si chce dokazovat ten druhej? Zaplatit si legendu v důchodovým věku, aby jí zmlátil? No to je fakt borec.

Odkaz ke komentáři

Strasne moc si preju, aby vyhral dedek. Ale asi jako kazdej mam obavu,  ze i kdyby na to v ringu mel, tak vi (nebo mozna i nekde primo podepsal), ze vyhrat nesmi. Vstavat kvuli tomu nebudu, ale rano to bude prvni zprava, kterou budu hledat 😁

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, honza71 napsal:

Strasne moc si preju, aby vyhral dedek. Ale asi jako kazdej mam obavu,  ze i kdyby na to v ringu mel, tak vi (nebo mozna i nekde primo podepsal), ze vyhrat nesmi. Vstavat kvuli tomu nebudu, ale rano to bude prvni zprava, kterou budu hledat 😁

Ja se asi premuzu. Ocekavam, ze pred 5 to nebude, tak se presunu na gauc a budu cekat. Nicmene mladej chce taky vzbudit, zatimco zena nas zaprisahala, at ji proboha aspon v sobotu nechame vyspat 😁. Takze u toho nemuzeme moc rvat ani nadavat. Kazdopadne jsem zvedav …

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...