Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Bohužel je furt spousta případů, kdy to dopadne jinak. O to víc potěší, když člověk narazí na něco takového.

post-1770-0-42337200-1547115764_thumb.jpg

"Vlevo Polyana Vianaová, naše zápasnice z UFC,

vpravo chlapík, který se ji pokusil okrást. Debilní nápad."

https://www.sport.cz/ostatni/bojove-sporty/clanek/1059247-naval-telefon-jinak-budu-strilet-lapka-ale-tvrde-narazil.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#rss

https://www.instagram.com/p/BsUUc_hn2hS/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

V roce 2015 se jednalo o zápasy bez přípravy na protivníky a byly 3 zápasy ve 3 dnech.

Lawal má sice horší bilanci od vzájemného duelu, ale je taky potřeba se podívat s jakými soupeři. Vrací se zpět do Jirkovi váhy a ve 38 letech se snad od minule moc neposunul.

JP se výkonostně nahoru posunul. Nicméně mi přijde, že je stále "stejně děravý",

Tohle je skvělá šance pro JP a moc mu přeju, aby byl zápas vítězný.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Jakože před Kinclem utekl za Véghem? To je docela divoká teorie=). A to mě Kincl ničím a nijak neirituje. Jen mi to nepřijde pravděpodobné. To spíš ty prachy. Karlos není Terminátor. Ode dneška jen PoPo Vémola (pojebaný pohádkář).

Odkaz ke komentáři

Jakože před Kinclem utekl za Véghem? To je docela divoká teorie=). A to mě Kincl ničím a nijak neirituje. Jen mi to nepřijde pravděpodobné. To spíš ty prachy. Karlos není Terminátor. Ode dneška jen PoPo Vémola (pojebaný pohádkář).

Chlapci, chlapci... Víte poměrně houby, co za tím je. Nebuďte jak báby na trhu, co pomlouvají, že sousedka má lepší slepice. Buďte rádi, že se něco děje. A to, jestli někdo někomu dluží a ten jde pro peníze jinam nechte na nich...

Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Je to asi jako když někdo není zaměstnání, buď ho to sralo, nebo dostal vetsi plat. Připadne min práce.

Podle mě to je dobře asi to chtěl a nemusel, pro mma dělá hodně a jestli si myslí y že tohle pomůže, tak to ví líp než my tady.

Dvě soutěže na tak maly rybník jsou ČR a SR moc. Maj se prát borci a ne hádat promotéri.

Jinak podle mě vemola utíká před marpem :D

Odkaz ke komentáři

Chlapci, chlapci... Víte poměrně houby, co za tím je. Nebuďte jak báby na trhu, co pomlouvají, že sousedka má lepší slepice. Buďte rádi, že se něco děje. A to, jestli někdo někomu dluží a ten jde pro peníze jinam nechte na nich...

Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk

Nikdo tu o žádném ?dluží? ani slepicích nemluvil. Cože?

Stačí si poslechnout řetězec těch jeho blábolů. Je to jenom hlad.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po měsících...

Tak průběh zápasu tak, jak jsem očekával. Trochu mne zklamal Dustin, čekal jsem trochu více, ale je fakt, že Khabib ho k ničemu nepustil, takticky velmi perfektně zvládnutý zápas. Ale abych Dustinovi nekřivdil, ta gilotina, no, to by ustál asi málokdo, jenže Khabib je snad nesmrtelnej... Uvidíme, jak bude vypadat zápas Khabiba s Tonym, tam čekám větší bitvu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...