instant Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 To nebol zápas ale exhibícia... Exhibiciu mozu predvadzat dvaja borci - McEnroe vs Sampras. Nie Patrik Vrbovsky. Teda moze, ale ineho druhu a vyznamu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 mně se velmi líbil návrat Lukáše Konečného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hufnor Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Bohužel je furt spousta případů, kdy to dopadne jinak. O to víc potěší, když člověk narazí na něco takového. "Vlevo Polyana Vianaová, naše zápasnice z UFC, vpravo chlapík, který se ji pokusil okrást. Debilní nápad." https://www.sport.cz/ostatni/bojove-sporty/clanek/1059247-naval-telefon-jinak-budu-strilet-lapka-ale-tvrde-narazil.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#rss https://www.instagram.com/p/BsUUc_hn2hS/?utm_source=ig_web_button_share_sheet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 šikovné dievča, paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 To je pech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Denisa jde 21.04. v Rizinu o titul v polotíze s Lawalem ( https://www.sherdog.com/fighter/Muhammed-Lawal-29858 ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Ofiko plachta. Hlavní zápas večera. Příjmení ?Procházka? v japonštině=). Trošku bizárek. No, uvidíme, uvidíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 v 2015 s ním rupnul uvidíme jak se to vivine. Nicméně věřím, že Procházka vyhraje. Jeho bilance je od té doby neskutečná . Lawal od té doby 6 zápaů a 4 prohry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 V roce 2015 se jednalo o zápasy bez přípravy na protivníky a byly 3 zápasy ve 3 dnech. Lawal má sice horší bilanci od vzájemného duelu, ale je taky potřeba se podívat s jakými soupeři. Vrací se zpět do Jirkovi váhy a ve 38 letech se snad od minule moc neposunul. JP se výkonostně nahoru posunul. Nicméně mi přijde, že je stále "stejně děravý", Tohle je skvělá šance pro JP a moc mu přeju, aby byl zápas vítězný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Karlosi, kde jsi? Ti dva, co psali předchozí příspěvky, snad nedochodili ani základku ..... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Tak. A ?pan férový? je u Novotného v Oktagonu=D. Fakt je to šašek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 To vis...zalekl se Kincla. Škoda mluvit. ŠIŠKY JSOU ŠIŠKY. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Jakože před Kinclem utekl za Véghem? To je docela divoká teorie=). A to mě Kincl ničím a nijak neirituje. Jen mi to nepřijde pravděpodobné. To spíš ty prachy. Karlos není Terminátor. Ode dneška jen PoPo Vémola (pojebaný pohádkář). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Jakože před Kinclem utekl za Véghem? To je docela divoká teorie=). A to mě Kincl ničím a nijak neirituje. Jen mi to nepřijde pravděpodobné. To spíš ty prachy. Karlos není Terminátor. Ode dneška jen PoPo Vémola (pojebaný pohádkář).Chlapci, chlapci... Víte poměrně houby, co za tím je. Nebuďte jak báby na trhu, co pomlouvají, že sousedka má lepší slepice. Buďte rádi, že se něco děje. A to, jestli někdo někomu dluží a ten jde pro peníze jinam nechte na nich... Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Je to asi jako když někdo není zaměstnání, buď ho to sralo, nebo dostal vetsi plat. Připadne min práce. Podle mě to je dobře asi to chtěl a nemusel, pro mma dělá hodně a jestli si myslí y že tohle pomůže, tak to ví líp než my tady. Dvě soutěže na tak maly rybník jsou ČR a SR moc. Maj se prát borci a ne hádat promotéri. Jinak podle mě vemola utíká před marpem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Chlapci, chlapci... Víte poměrně houby, co za tím je. Nebuďte jak báby na trhu, co pomlouvají, že sousedka má lepší slepice. Buďte rádi, že se něco děje. A to, jestli někdo někomu dluží a ten jde pro peníze jinam nechte na nich...Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí TapatalkNikdo tu o žádném ?dluží? ani slepicích nemluvil. Cože?Stačí si poslechnout řetězec těch jeho blábolů. Je to jenom hlad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Jones je král Ovšem to co poslední dobou předvádí můj oblíbenec Cody, to mi rozum nebere. Strašně se těším na Poirier Holloway 2, oba v postoji naprostá špička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 Trochu oživím vlákno: dnes Nova Sport 2 UFC 242 : Khabib Nurmagomedov vs. Dustin Poirier Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Tak průběh zápasu tak, jak jsem očekával. Trochu mne zklamal Dustin, čekal jsem trochu více, ale je fakt, že Khabib ho k ničemu nepustil, takticky velmi perfektně zvládnutý zápas. Ale abych Dustinovi nekřivdil, ta gilotina, no, to by ustál asi málokdo, jenže Khabib je snad nesmrtelnej... Uvidíme, jak bude vypadat zápas Khabiba s Tonym, tam čekám větší bitvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Zajímavá paralela se zápasem s Connorem. Chabib je tak dlouho válel, až jim v jeden okamžik došla šťáva a v podstatě rezignovali. Orel má neskutečnou fýzu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se