Dantechno Odesláno 15. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Co maj ty Ingy za strojek kluci? Je to in-house nebo pseudo-in-house tj. prekopana ETA s nejakym IWC oznacenim? Joystick: Ty jsem samozrejme zvazoval a venoval jim par hodin surfovani... Ta znacka je hodne lakava ale neodhodlal jsem se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Co maj ty Ingy za strojek kluci? Je to in-house nebo pseudo-in-house tj. prekopana ETA s nejakym IWC oznacenim? Joystick: Ty jsem samozrejme zvazoval a venoval jim par hodin surfovani... Ta znacka je hodne lakava ale neodhodlal jsem se.Neodhodlal proc? Neco Ti na nich nevyhovuje? Kriterium to vicemene vyhovuje a samozrejme VC. Ja mit tolik volny cashe, skocim po nich Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Nechci kupovat něco za takovy prachy jen kvůli značce.. Napr. font cislic, bila datumovka na tmavym cifru ( na to jsem extra alergickej ), chybejici dokumentace ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Chapu. A co nejaky GP? Evo, Olimpico, Laureato..? Mozna i neco vintazniho od nich. 1960? Mozna placam, neni to uplne ten styl, ale pro inspiraci. Nicmene porad si myslim ze to neni dobry lamat.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Co maj ty Ingy za strojek kluci? Je to in-house nebo pseudo-in-house tj. prekopana ETA s nejakym IWC oznacenim? Joystick: Ty jsem samozrejme zvazoval a venoval jim par hodin surfovani... Ta znacka je hodne lakava ale neodhodlal jsem se.Voni ty Ingy nevypadaj na tenky placaty ruce moc dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Co maj ty Ingy za strojek kluci? Je to in-house nebo pseudo-in-house tj. prekopana ETA s nejakym IWC oznacenim? Joystick: Ty jsem samozrejme zvazoval a venoval jim par hodin surfovani... Ta znacka je hodne lakava ale neodhodlal jsem se.3239 Sellita, 3227/8 inhouse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Kdyz mas 16.5, tak v pohode unosis 36 AP RO... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 150k myslim v CZK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 150k myslim v CZK Pokud nemusis mit nove, tak se skoro vlezes, navic uz levnejsi nebudou:) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Hele kluci (holku jsem nezaregistroval), díky všem za tipy - dost jsem nad tím přemýšlel... Pro něco jsem se rozhodl, už jsem v tom i něco podnikl a když to vyjde tak do 14 dnů to sem postnu. Pak mám v hlavě ještě druhou volbu ale ta bude muset počkat... Přeju všem, ať si splní svůj hodinkovej sen a kdo si ho už splnil ať si to užívá. Zdarec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 To jsem zvedavej co to bude Tesim se za Tebe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 A jak to dopadlo...? Asi takhle nějak . : Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Ty seš démon. Gratuluji, moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Děkuju jednomu místnímu přeochotnému borcovi za pomoc ! To jsou lidi chronomagu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Kulervoucí nádhera! Líp si to asi rozštípnout nemohl. Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Hájbít GMT. Hustý. V Koscomu sem si na tu zelenou limitku málem vykoukal voči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Granduluju! Pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Díky kluci Hájbít GMT. Hustý. V Koscomu sem si na tu zelenou limitku málem vykoukal voči.Asi Peacocky? Na živo jsem je neviděl tak se možná mýlím, ale z fotek mi přijde ten cifr jako pěkná divočina. A taky mají bílý date věnec Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Tyhle: https://www.hodinky-koscom.cz/cz/grand-seiko-sbgj227 Já na zelený moc nejsem, ale tohle byla zelená, že jsem na to dost zíral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se