Přejít na obsah

Chrono pátky - diskuze

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přesně v téhle kauze mě strašně moc mrzí, že sem chodím už tak málo. Proto reaguji až po čtvrt roce, nicméně jsem se rozhodl, že napíšu svůj pohled na věc.

Tohle si Kamil od vás opravdu nezasloužil, přehlídka svinstva. Kdo chce, ať si hodí kamenem.

Hodně špatně čtěte, málo pamatujete nebo pamatovat nechcete. Sám Kamil kdysi založil vlákno o identitách a měl PRVNÍ příspěvek, v kterém své druhé alter ego ODHALIL. I když na druhou stranu chápu, že nemůžete a nebo nechcete číst všechno. Ne každé téma je pro toho či onoho zajímavé.

Když si vybavím, co všechno Kamil pro fórum udělal, tolik práce, Basel, pár let moderoval sám. Ovšem, bohužel, to ne každý ví, valná část neměla o chronomagu zdání. A teď máte tolik drzosti, že na něj po jednom jediném zkratu flušete. Nadáváte mu tak, že je to hravě na urážku na cti. Pak se úžasně divíte, že jste dostali to, co jste si poprávu vykoledovali. Za blahých časů odklízeče by by konec. Něco o tom vím, za titěrnost, ve srovnání s vašim chováním jsem na přelomu roku 06/07 dostal trvalou blokaci IP adresy. Až na zásah chronomaga, který sem tehdy chodil a i kterému se to zdálo nějak přemrštěné, byl z toho týden.

Velice mě však překvapuje, že se za Kamila v podstatě vůbec nikdo nepostavil. Vy jste nikdo nikdy neudělal velkou chybu ? Všichni jste se vždy za vše omluvili ?

Pokud ano, tak gratuluji.

Už před lety a několikrát jsem psal, že se fórum rozpadá. Pokud je pro vás to největší blaho a přínos tetelit se každý pátek na nějaké pofidérní fotky, pánbůh s vámi.

Závěrem podotýkám, přátelím se s veřejnými nepříteli č. 1 Kamilem a Honzou Mantou.

Jen na okraj z 12 leté zkušenosti. Sestava moderátorů nemusí bůhvíjak velká. Když uhlídal, korigoval a do toho nakoupil zhruba 50 hodinek :D YPO, nyní by stačili v klidu a pohodě 3.

Dejme tomu nová krev Hasňa, starý a MILIONKRÁT více než SKVĚLE osvědčený sibirnaya a Baker.

Hasňa se jen musí trošičku krotit .-), aby nebyla půlka členů na měsíc za katrem. Otázkou zůstává, zdali by to nebylo naškodu.

Možná by nebylo od věci požádat o moderování velice fundovaného šerého vlka.

• Odpovědi 315
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Romane, trochu se už známe, tak ti to napíšu na rovinu...

Ano, je vidět, že sem už téměř nechodíš. Problém okolo Kamila eskaloval už nějaký čas a ač mám Kamila rád, musím přiznat, že se postupně pohřbil sám.

Ne, nemáš právo nám spílat, že jsme Kamila odsoudili a zároveň nás jedním dechem odsoudit také. Kdo ti dal toto právo? Ty, který sem už nechodíš, diskuze netvoříš a problémy nevnímáš? Jakým právem si vůbec dovoluješ vyjadřovat se k chodu fóra? Navrhovat, jak by to tady mělo vypadat? Ty, který si to tady několikrát položil, ostentativně s fanfárou odešel a pak se zase vrátil?

Romane, nechej toho, než zase dostaneš od spousty lidí po čumáku a necháš se smazat...

Odesláno

Ted si jeste Snow/Roman vsimne, ze se prodává fórum...

Minimalne s ohledem na prodej nema uz cenu furt zit ve dvanact let stare minulosti, kterou Roman neustale a rad pripomina..

Odesláno

"....kde odhalil svoji druhou identitu...." :lol2: Jedna z věcí, kterou jsem na fórech nikdy nepochopil.  Může mi prosím někdo vysvětlit, proč mít dvě, tři identity na jednom fóru? Já za tím vidím okamžitě schovaného nějákého šmejda, prodejce, šmelináře, tedy bez urážky jo, ale z jakého jiného důvodu mít vícero identit? Být moderátorem, byl by to pro mě okamžitý impuls pro doživotní ban.

Odesláno

No počkej, co když má někdo rozdvojenou osobnost? Přece nebude z jednoho účtu psát pan Hyde i doktor Jekyll :D

K důvodům: sám mám třeba dva účty, jeden je neaktivní, slouží k psaní obsáhlejších příspěvků a jejich zálohování v SZ prostoru nebo ke sdílení recenzí, které ještě nechci zveřejnit. Vznik druhého účtu jsem konzultoval s modem a rezultát byl: pokud z něj nebudu přispívat, je to cajk.

Odesláno

Tak samozřejmě rozdvojená osobnost omlouvá :cheers: Asi do sedmnácti let jsem sám nevěděl, zdali chci být mužem či ženou, takže vím jaká pakárna to je.....

Odesláno

Kamil to tehdy vysvětlil tím, že jako admin má specifické prostředí a potřebuje účet, vedený jako normální běžný uživatel, aby na něm mohl testovat provedené změny. V tom bych se asi nehnípal, je to celkem pádný argument.

Odesláno

Jojo, na tu fotku si vzpomínám :D

Zrovna u tebe jsem tu rozdvojenou osobnost zazil :-)), pamatuju si te jako mileho, hodneho a pracoviteho sberatele primek a ted je z tebe dekadentni snob, majitel omeg, vulcainu ( ktere jsem mimochodem jeste nevidel nazivo, a po tomhle asi jen tak neuvidim :-)).

Ber to s nadsazkou Martine, v dobrem (tve recenze rad ctu, tve fotky prohlizim a cumim na tvuj vyvoj chronohnupa :-)).

Snazim se tu docilit toho, aby to tu bylo aspon tyden bez hadky.

Odesláno

Tak samozřejmě rozdvojená osobnost omlouvá :cheers: Asi do sedmnácti let jsem sám nevěděl, zdali chci být mužem či ženou, takže vím jaká pakárna to je.....

Prosím, připomeň mi, pro co jsi se nakonec rozhodl? :cheers:

Odesláno

Prosím, připomeň mi, pro co jsi se nakonec rozhodl? :cheers:

At už se rozhodl pro cokoli, má to takové roztomilé chmýří na bradě... Tedy se rozhodl správně :-)

Odesláno

At už se rozhodl pro cokoli, má to takové roztomilé chmýří na bradě... Tedy se rozhodl správně :-)

To ještě ale nevíš že si plánuji nechat vytlouct všechny zuby z huby ať je to komplet a reálné :-)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...