Přejít na obsah

Chrono pátky - diskuze

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 315
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Myslim, ze tady nekterym trochu jebe :-) Pritom je ta kauza celkem jasna.

Ja do toho vlakna chodim taky a o par minut driv nez Wanderer jsem se divil, co je tam za debilniho novyho chatrolina, kterej tam kádruje. Takovych sem chodi denne deset a vzdycky od nekoho dostanou za uši. Tentokrat dostal tenhle Buroucek. A sorry, ani ja po mega letech jsem nevedel, ze je to Kamil. Kdyz se pak Kamil "odkopal" jako mód a zacal sypat bany, tak to zacalo cele smrdet. Stacilo napsat Vintagovi, ze by treba mohl trochu ubrat z prdelek a kundicek na trochu decentnejsi level - proste normalni diskuze. Tohle proste smrdelo provokaci a cekanim na reakci a pak bum bum bum. 

Pak zacaly litat bany a uz to jelo. A pak prisli dalsi modi a sorry kluci Bert a Tikal - od te doby, co mate tu funkci, tak skutecne spis rozesirate, nez moderujete. Vase sahodlouhe vysvetlovani nikam nevede a spis veci zhorsuje.

No a pak se Kamil nasral a polozit funkci a pak Prishera a to uz je takova vlna a uz to jede. Nektery modi a bejvalí modi tady stoji na jine strane barikady, což znamena, ze v tom nemate moc jasno.

Nejak moc pruseru za posledni mesice - Bitcoiny, Ypo, Jankoxx, ted tohle. Staci trochu líp komunikovat klucí moderatorský a mít trochu cit pro detail.

A mokrej hadr na kulky všem!

Já si Tě tak vážím...

Ne, vážně, lépe bych to nenapsal.

Odesláno

Pokud jsi tu žumpu přečetl celou, tak jsem psal, že jsem Boba varoval a než začneš namítat něco o doutníkové klice, tak věz, že to tak dělám s každým jedincem, co přetáhne rozpřah, pokud neubere a pokračuje, následuje ban....

Ahoj, uz se v tom skoro nechci ani hrabat, ale tohle proste nemuzu nechat bez reakce. Me ani tak nestve co se stalo, ale jak se to tu deje... 

Nekdo posle nekoho do prdele a napise mu ze je *** - sup nahodou to byl ex-mod schovanej za  nickem ktery malokdo zna (taky jsem to nevedel - a to tu nejsem prvnim rokem) - tu mas hochu 30 dni a kazdej kdo pipne se sveze s tebou.

Ted trochu konspirace - Udela v podstate totez neci dobrej kamos, dostane napomenuti ty ty ty, dej si pozot na jazycek, budeme te sledovat. A je jedno jestli to je doutnikova lobby, nebo hasic, nebo kdo jinej... A je fakt trapne, kdyz se to odbyva uz nekolik let slovy - dostal varovani, posledni sanci a nevim co, kdyz na jine se strili pekne za tepla z prvni...

A kdyz se to nekomu nelibi, tak je to vysirac, dela tu z toho zumpu, komentuje mody, coz se nesmi a kdyz se mu tu nelibi, mel by vypadnout, bo stejne neni pro forum prinosem a muze jit do riti.

Takhle za mne.

Odesláno

Tikale, četl jsem už promazanou diskuzi, ale největší výpady tady byly na nějakého admina Buroucka s nulovou historií a jednalo se o REAKCE na jeho zkratovité chování. To zaprvé. Za druhé - osobně neberu argumentaci 'Kamil zdrbal tohle a tohle, ok jdeme dál a přesuňme se na lidi co se ozvali a ostrakizujme je, protože řekli sprosté slovo a jsou obrazem dnešní společnosti blablabla'. NIKDY by to takhle nevygradovalo, kdyby pseudoadmin Buroucek neměl špatný den. Řešte příčiny, ne následky. Mimochodem, Bob je v pohodě, ale ve světle ostatních BANů by si ho taky zasloužil, nebo odbanujte ostatní. Jako já rozumím, že když si společně kouříte doutníky, tak jste super partička, ale pak si nehrajte na nějaké mravokárce a etalony morálky a jedem ve stylu 'admin má vždy pravdu'. Osobně bych s tím měl menší problém, než číst vzdechy plaček 'není to jako kdysi, zhrubli jsme atd.' A tímto k tématu končím a mířím do Lobby Baru. Tatranské Lomnici Zdar ! Slováci máte to tu hezké, přestože se to tu jmenuje Praha ;o)

Odesláno

To mAra_

Nechápu úplně o čem píšeš s odkazem na to co jsem udělal, nebo napsal já,neboli nevidím přímou souvislost.

Já jsem odpověděl na kritiku, že Bob použil slovník, který se tady netrpí a napsal jsem, co jsem jako mod udělal. Dělám to tak pořád a na více fórech, která moderuji. Osobně zastávám názor, že nejdřív dotyčného varuji a pokud nepřestane nastane co nastat musí.  Zatím jsem za svou moderátorskou karieru dal hromadu banů spamovacím robotům, člověku žádnému, vždy došlo k rozumné dohodě. Jestli miluješ konspirace, tak si to užij, já jsem asi naivní...

Ve svých postojích a názorech si myslím jsem konzistentní a tím i čitelný, takže každý může tušit, jak budu reagovat.

wizard-ov

příčiny se řeší, jak psal Bert a užij si Prahu :lol2:

Odesláno

Koho jsem prosim pekne osobne urazil?

Ze si nekteri jedinci muj povzdech psany po nekolika pivech vztahli na sebe je ciste jejich problem.

Za pouzity slovnik se omlouvam

Villain: odpust si laskave osobni utoky abys nemel double banan

Odesláno

To Bob: Kdyz napises "vy jste tady banda buzerantu" a vsechny posles do prdele, tak jsi osobne urazil... ze by vsechny? ;)

A bacha na ten ban. Pokud jsi schopnej ho zaridit, tak tim jen dokazes existenci doutnikove mafie :D

Odesláno

Ja zadny bany nezarizuju, ale kdyz se tu furt ohanite pravidly tak osobni urazky a zalozeni jineho nicku po zabanovani ...

Bylo to samozrejme mysleno na ty lidi kteri to rozvraci

Odesláno

Koho jsem prosim pekne osobne urazil?

Ze si nekteri jedinci muj povzdech psany po nekolika pivech vztahli na sebe je ciste jejich problem.

Za pouzity slovnik se omlouvam

Villain: odpust si laskave osobni utoky abys nemel double banan

Pokud píšeš po pár pivech něco, za co se pak musíš omlouvat, tak bud nelemtej, nebo sem nepiš. To zaprvé. Zadruhé, ano, vztáhl jsem si to mimo jiné i na sebe, stejně tak jsem pochopil, že je to adresovaný všem, kteří si dovolili něco k tomu napsat, než nás pan Kamil uklidil. To jsme si toho dovolili, že? Buznama si nazývej svoje kamarády, ne lidi, který si nikdá neviděl. A že bych měl dostat druhej ban? Od koho? Od někoho z kuřáckýho koutku? Za co, za to, že se nenechám urážet? Bojim bojim....

Odesláno

Pokud píšeš po pár pivech něco, za co se pak musíš omlouvat, tak bud nelemtej, nebo sem nepiš. To zaprvé. Zadruhé, ano, vztáhl jsem si to mimo jiné i na sebe, stejně tak jsem pochopil, že je to adresovaný všem, kteří si dovolili něco k tomu napsat, než nás pan Kamil uklidil. To jsme si toho dovolili, že? Buznama si nazývej svoje kamarády, ne lidi, který si nikdá neviděl. A že bych měl dostat druhej ban? Od koho? Od někoho z kuřáckýho koutku? Za co, za to, že se nenechám urážet? Bojim bojim....

Ty sis ten nick Bublina dal, jako že jseš ten pejsek z Rychlých šípů, že byl taky zavřenej?

Odesláno

Ty sis ten nick Bublina dal, jako že jseš ten pejsek z Rychlých šípů, že byl taky zavřenej?

Přesně, jsi velmi vzdělaný a pozorný muž, až si to vodklečim, budu tě všude chválit. Takhle z lavičky je to takový blbý...

Odesláno

Bublino, že ty nám chceš brzy něco prodat?  :)

Já nic nemám člověče, leda by tě zajímaly takový fajnový plasťáky s Rondou. Hodně dobrej strojek, to ti povidám!

Odesláno

Já nic nemám člověče, leda by tě zajímaly takový fajnový plasťáky s Rondou. Hodně dobrej strojek, to ti povidám!

Musím použít tvoje slova, neser pána pekel!

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...