odjinud Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Jo, to lustrujou i jaky nosis hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Volba je i vožrat se, poblejt vejtah a místo postižených se s tím jít vyprsit na Chronomag - nebo jako v době kdy se řeší uzavírání hranic na veřejném fóru opakovaně vymejšlet jak co kde vojebat, protože dovolená a lyžovačka jsou pro “inkousty z Prahe” pochopitelně až na prvním místě - no a pak si v žumpě hrát na “morální autoritu s právem kádrovat”, gratuluji soudruzi… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Radku, jsme v žumpě, tak to buďto vydrž, nebo žumpu nečti. No, a že člen Odjinud se ve svých příspěvcích chová, jako by byl opravdu odjinud, je přeci známá věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 před 26 minutami, Tom4 napsal: Zajímalo by mě jestli vůbec někdo tušíte co znamená mít prověrku? Ne Vyhrazené, ale od D nahoru? Tak me prijde ze minimalne Fester asi tusi, dle toho, co pise vyse.. a ty nebud tajemnej a podel se:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 ...kdyz sem prosel proverkou ja, tak asi uz skoro kazdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 (upraveno) @Tom4 ano, mám ji. Edit: od D výše Upraveno 15. prosince 2022 uživatelem Fester Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 dneska jsou prověrky jednoduchý, stačí se napíchnout na mobil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Kamarád podléhal prověrce a žádal ať mu do identifikace k platbě nepřipisujeme " na koks a kurvy" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 před 1 hodinou, Micey napsal: Andy jo, blbě sem to napsal. Já onehdá poslouchal nějakýho analytika, historika nebo co, a ten to vysvětloval celkem podrobně a právě mi utkvělo, když řikal, že Pavel má "jen" tu naši nejvyšší a NATO už to prý nijak dál neprověřovalo.. ale co já vim:) Byl to historik který se přímo zabýval Pavlem a tou elitní jednotkou ( už to pohledávkám ). Četl jsem to též. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 (upraveno) Kdo mě neskutečně pije krev jsou Piráti, kdyby nechtěli nasrat za každou cenu do rady v Praze Čižinského a Hřiba primátorem 02. Track 2 Barbarské pobřeží.mp3 02. Track 2 Barbarské pobřeží.mp3 bylo dávno rozhodnuto a nebyla to taková ostuda Pirátka Upraveno 15. prosince 2022 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 když je, (ti kandidáti), tak poslouchám, tak to sou hrozný bláboly.. snad jen hilšer mluvi trochu normálně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 před 3 minutami, montemar napsal: když je, (ti kandidáti), tak poslouchám, tak to sou hrozný bláboly.. snad jen hilšer mluvi trochu normálně Myslíš tohodle? https://www.facebook.com/watch/?v=373747348089513 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 před 6 minutami, montemar napsal: když je, (ti kandidáti), tak poslouchám, tak to sou hrozný bláboly.. snad jen hilšer mluvi trochu normálně .....ty kandidáty .... No a jinak: koho konkrétně, kdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 před 3 minutami, Bert napsal: .....ty kandidáty .... No a jinak: koho konkrétně, kdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Já to mám asi fakt jednoduchý... pro to, abych se po 20 letech konečně nemusel za prezidenta stydět, abych si ho mohl konečně vážit, aby to nebyla ruská krysa, jako ty dva poslední, aby byl ve světě respektovaný, důstojně zastupoval skutečné zájmy ČR, jsem ochoten maličko ustoupit a volím generála Pavla i přesto, že byl v počátcích své kariéry za totality členem KSČ... nepovažuji ho za bezcharakterního bezpáteřního kariéristu, mám za to, že pro ČR vykonal dost, na rozdíl od všech ostatních kandidátů... koneckonců než budou k dispozici kandidáti, kteří pro ČR něco pozotivního vykonali a nebudou zatíženi ani stínem rudé minulosti si musíme počkat nejméně 10+ let... záleží mi na tom, kdo bude v busoucích letech reprezentovat naši krásnou zemi ve světě a nebude ji táhnout na východ, nebude si z úřadu dělat pobočku svojí "firmy" a věřím tomu, že kdyby za PP v budoucnu někdo ze spínzorů přišel s tím, že mu bohatě přispěl, aby pro něj něco "zaonačil", tak ho "vyfakuje" .... já prostě nevidím za současné situace nikoho vhodnějšího... (kua, to jsem se ale rozkecal ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 před 32 minutami, montemar napsal: když je, (ti kandidáti), tak poslouchám, tak to sou hrozný bláboly.. snad jen hilšer mluvi trochu normálně Už včera jsem ho tady nahodil,ale všichni si melou jen tu trojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Tak na Slovensku mají taky veselo- co jim tam vyexpedovat zpátky toho našeho kandidáta? Já se zase zasnil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Vraby: Proc rikas "melou".. neshazuj to a klidne rozved diskusi o ostatnich.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 (upraveno) před 1 minutou, petr_cha napsal: Proc rikas "melou".. neshazuj to a klidne rozved diskusi o ostatnich.. To jsme se zatím nedozvěděli, kteri ti kandidáti jsou “ti lepší” Upraveno 15. prosince 2022 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 před 8 minutami, kuncák7 napsal: Tak na Slovensku mají taky veselo- co jim tam vyexpedovat zpátky toho našeho kandidáta? Já se zase zasnil No jasné, aké typické. Najprv si niečo zoberiem, používam to, no a keď už je to ochytané a v zlom stave, tak to chcem vrátiť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se