Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 1 hodinou, safi napsal:

@Kotlick: Super! Čas začít po večerech trénovat na třetí 😛 Protože já fakt ten minibus chci. Klidně i elektrický 😄 

Já bych počkal, až to Jindra vyhraje a začne rozdělovat ty auta.  Dostat Ducato po zednících není žádná výhra.

Nedejbože, že to (ať je to cokoliv) Jindra nevyhraje a budeš si muset koupit busík za svoje. Ale to se myslím nestane, bo Jindrovi věřím, že to dá. Vždycky splnil vše co slíbil. Bude to ráj na zemi české. Se těším jak cyp. 🤣

• Odpovědi 21,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
[mention=38699]Kotlick[/mention]: Super! Čas začít po večerech trénovat na třetí  Protože já fakt ten minibus chci. Klidně i elektrický  

Já ti ho teda jako bezdětnej asi koupím
Odesláno

Kdo bude mít 4 děti tak šlapací ať mají potomci fyzičku a hlava rodiny bude jako ten co udával rytmus na galéře 

Odesláno (upraveno)

Akorát nám soudruh Rajchl v té své vizi "pozitiv a sociálních jistot" zapomněl zmínit, že onen "výhodně dovezenej" benzín z ruské ropy bude hlava rodiny čepovat Á la Kuba do starýho Žigula, po 20 letech posouvání v pořadnících, úplatcích a řádném prokádrování famílie až do třetího kolene... 🤔 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno
před 1 hodinou, ragu napsal:

Já ti ho teda jako bezdětnej asi koupím

Děkuji. Ale nechci ti to komplikovat. Stačí poslat relevantní částku na účet ... 😄 

Odesláno

Nic než pro kameru sehraná scénka "spravedlivého hněvu" - sám je řezník a hodnota těch mrtvol pro něj spočívá jen v tom, že je použije v machiavelistické přetlačované o Putlerovu přízeň. Ostatně celý jeho projekt "z vrahů v kriminálu hrdinové na poli cti a slávy" (aneb vyřešení státního problému přeplněných kriminálů) smrdí konceptem zde již zmiňovaného řezníka Vlada III., který svého času nechal sezvat všechny chudáky v zemi na svůj hrad na hostinu, místo ní je všecky nechal upálit, aby pak mohl vyhlásit že tím snížil chudobu v zemi a ukončil jim trápení :skull:

Odesláno (upraveno)
před 19 hodinami, Radek124 napsal:

Mezitím u kobliháře: Nevhodné, ohňostroje mohou děsit vojáky. Ruská města ruší oslavy 9. května ...že by ta party dopadla jako u Happy Tree Friends? :skull:

No dobrý, poslední dvě minuty to zachránily, ale už jsem začal mít strach, že jde o nějakou regulovanou verzi, zaměřenou na agitaci škodlivosti cukru a zvýšeného výskytu alergií ve společnosti! Uf, jsem si oddych...

Upraveno uživatelem nickolas
záměna podílu - výskytu
Odesláno
před 2 hodinami, Radek124 napsal:

Nic než pro kameru sehraná scénka "spravedlivého hněvu" - sám je řezník a hodnota těch mrtvol pro něj spočívá jen v tom, že je použije v machiavelistické přetlačované o Putlerovu přízeň. Ostatně celý jeho projekt "z vrahů v kriminálu hrdinové na poli cti a slávy" (aneb vyřešení státního problému přeplněných kriminálů) smrdí konceptem zde již zmiňovaného řezníka Vlada III., který svého času nechal sezvat všechny chudáky v zemi na svůj hrad na hostinu, místo ní je všecky nechal upálit, aby pak mohl vyhlásit že tím snížil chudobu v zemi a ukončil jim trápení :skull:

Myslel jsem že on raději napichoval je při tom delsi plezir 

Odesláno
Nepříčetný Prigožin a špatný den pro Wagnerovce
Skoro bych rekl, ze vezni dosli a ted uz zacal prichazet o sve vlastni lidi, jadro sve skupiny, na kterem stoji jeho byznys.. nekde tam zminoval, ze je na zacatku stáhnul z afriky.. a mozna vycitil, ze je čas se stahnout stranou pred prusvihem, co se blizi...
Odesláno

@nickolasNo teda, takhle mě podceňovat - máš štěstí že jenom v žumpě B)

@ConradJsou to jistě "hluboké zážitky", přiznám se že na podobné kratochvíle (dtto řezníkovo pózování před "výřadem" mrtvol s ustřelenýma palicema - apropos, kdopak by jim je tam takhle hezky naskládal, když rusák své mrtvoly nechává tlít na bojišti - že by udatní čečenci a jim svěřený "otrjad 500" = zemřelí na nedostatek bojového ducha?) bych žaludek neměl :skull:

Odesláno
před 11 hodinami, Radek124 napsal:

@nickolasNo teda, takhle mě podceňovat - máš štěstí že jenom v žumpě B)

@ConradJsou to jistě "hluboké zážitky", přiznám se že na podobné kratochvíle (dtto řezníkovo pózování před "výřadem" mrtvol s ustřelenýma palicema - apropos, kdopak by jim je tam takhle hezky naskládal, když rusák své mrtvoly nechává tlít na bojišti - že by udatní čečenci a jim svěřený "otrjad 500" = zemřelí na nedostatek bojového ducha?) bych žaludek neměl :skull:

Radku ani já samozřejmě ne myslel jsem z pohledu toho krutovladce 

Odesláno

Do Budějic ještě nedoputovalo Česko ve formě

Jihočeský kraj jako první v republice ocenil zvyk chození do hospod a radní schválili zapsání pojmu Jihočeská hospoda na Seznam nemateriálních tradičních statků lidové kultury. Zvolání „zajdeme na jedno točený“ má nyní v jižních Čechách také oficiální význam a v seznamu bude pod názvem Jihočeská hospoda jako sociální a kulturní fenomén – Pivní kultura v Jihočeském kraji.

Odesláno
V 9. 5. 2023 v 9:30, petr_cha napsal:

Toto stoji za připominani...

Jj...

Tady je Rusko pěkně shrnuto...

https://www.facebook.com/tomak.dvorak/posts/pfbid02UnYTMG3uCfyykR2cLgNvgpCaJPgbMwC5yXFT64xW69fovGFuAFmqCBZQUKmWTUSDl

Odesláno

https://www.idnes.cz/zpravy/revue/spolecnost/adjoa-andoh-rasismus-buckingham-balkon-herecka-bridgertonovi.A230511_140917_lidicky_sub

Zasrane hyperkorektni doba. Nejsem zrovna fanousek kralovsky rodiny, to uz tu probehlo a par lidi si me dalo na black list. Nicmene, tohle je proste bizar.. predstavitelka serialu s jakousi alternativni realitou (ok rikejme tomu fikce dle predlohy), kde kralovna UK a tretina dvora jsou cernosi, bude kritizovat, ze jedna z nejkonzervativnejsich rodin (ta kralovska) je moc bila. Tvl. Asi jak kdybych v nekde v New Orleans mel podobnej komentar. Co jako cekala.. OMG 🤦‍♂️

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...