Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když tady čtu ty hokejové malichernosti @Roman I. , tak se jenom pousmívám.

Já mám starosti z druhé strany spektra. Pronajmeš cizincům kvartýr s řádnou smlouvou a za dva dny ten samej byt najdeš na s-realitách k pronájmu :D

Tak jim deš ukončit dle smlouvy bydlení, a oni brečej jako želvy, že to sou chudáci a nemají kam jít.

Když pláč nepomáhá, tak přijedou tři vopice v GLS a vyvíjejí nátlak. :D

Takže tohle jsem Romane opravdové problémy z druhé strany spektra. Bez permice.

Odesláno

YPO absolutně v pohode. Po tom finále jsem sedel s kámošem na pivě a shodli jsme se, ze jestli prohra v hokeji je naše největší starost, mame krasnej zivot. A ted to tak opravdu je. Moji nejbližší jsou zdravi a mame se  radi. V praci jsem spokojenej. Nejsme výjimkou, nedávno jsme si v širší rodině  proskákali slušný sracky, ale netapetuju to na web. To je jak říkáme my celebrity, naše soukromí 😍

Odesláno

To je fakt šašek, snad se ta Amerika probere, když vidí, kam to vede zvolit si magora za prezidenta.

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 16 hodinami, odjinud napsal:

No, to cislo je tam takovy podivný...

To číslo je tak ~5 % z celkové podivnosti :D

Odesláno

Přemýšlím si tady tak trochu nad korespondenční volbou.

V roce 2021 podle Ministerstva zahraničních věcí žilo v zahraničí cca 200-250tis českých občanů.

https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/scitani-lidu-2021-cesi-v-zahranici_2104021646_zuj#:~:text=Lid%C3%AD%20%C5%BEij%C3%ADc%C3%ADch%20v%20zahrani%C4%8D%C3%AD%2C%20kte%C5%99%C3%AD,s%C4%8D%C3%ADt%C3%A1n%C3%AD%20%C3%BA%C4%8Dastnit%20v%C3%BDhradn%C4%9B%20elektronickou%20cestou.

V 2025, po prosazení korespondenční volby jsou odhady Ministerstva zahraničních věcí přes 600tis.

https://mzv.gov.cz/jnp/cz/zahranicni_vztahy/korespondencni_volba/korespondencni_volba_nejdulezitejsi.mobi

Zajímavý nárůst za 3-4 roky.

Odesláno (upraveno)

Tak Fico a Vucić už se z 9. května a návštěvy slavnostní přehlídky v Kremlu posrali a raději oba záhadně onemocněli, aby tam nemuseli být. Poté, co UA označila tuto sešlost za legitimní cíl....

A jak už se těšil, jak tam Filcku budou prohánět ukrajinský drony 

Upraveno uživatelem Gustaf
  • Like 1
Odesláno
před 12 hodinami, Roman I. napsal:

YPO absolutně v pohode. Po tom finále jsem sedel s kámošem na pivě a shodli jsme se, ze jestli prohra v hokeji je naše největší starost, mame krasnej zivot. A ted to tak opravdu je. Moji nejbližší jsou zdravi a mame se  radi. V praci jsem spokojenej. Nejsme výjimkou, nedávno jsme si v širší rodině  proskákali slušný sracky, ale netapetuju to na web. To je jak říkáme my celebrity, naše soukromí 😍

Ježíš v pohodě :D

Já sem tím chtěl napsat jenom to, že rus z moskvy je stejná mrdka jako skororus z kyjeva. Ono to vlastně ani nijak jinak nejde je to furt jeden svaz.

Prostě poučení, zkušenost, dospění. 

Nelze nic jiného než poděkovat za prozření.

Odesláno
před 2 minutami, Roman I. napsal:

Když ty jsi to psal tak procítěně. Já musel být empatický. 

to je dobrý 👍 ... pusť to doma tý svojí oxaně

Odesláno
Tak Fico a Vucić už se z 9. května a návštěvy slavnostní přehlídky v Kremlu posrali a raději oba záhadně onemocněli, aby tam nemuseli být. Poté, co UA označila tuto sešlost za legitimní cíl....
A jak už se těšil, jak tam Filcku budou prohánět ukrajinský drony 
Putin tam prej mozna taky nebude :-)]
20250503_231207.jpg
Odesláno
Bude tam Macháně.
To je zajimavej moment.. pokud by se pripadny dvojnik dostal do nejakych potizi, treba musel pred televiznima obrazovkama prchat z tribuny kvuli nejakemu poplachu, bylo by to svym dopadem vlastne stejne jako by prchal skutecny putin... jsou chvile, kdy dvojnici jsou ti paradoxne k nicemu.. :-)
  • Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...