Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 4 minutami, vraby napsal:

A co ty se do toho motáš ?  To se kočkujeme s YPOušem a rádi .

Vraby, a proč by se do toho neměl motat? Mimochodem, já ten Ypův vzkaz čtu jako trochu více, než kočkování.

• Dát hlas 1
  • Odpovědi 19,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Hm, tak Turkovi NÁHODOU vypadla z kapsy nábojmice, a ocitla se vedle vzkazu s nakreslenou šibenicí. Tedy ocitla se na střeše auta. Poznámka Bert: zkuste nechat vypadnout nábojnici z kapsy tak, aby se ocitla na STŘEŠE vozu ..... TVL, to nevymyslíš!
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-nakreslil-sibenici-turek-pred-lety-vyhrozoval-muzi-ze-saudskoarabske-ambasady-289243#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Tak schválně, kdy přijde s tím, že pro větší přehled stál na chůdách/štaflích/balkónu nad tím autem

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odesláno

Po minulých volbách ANOmilci pouštěli z huby zblitky o "slepenci/pětikolce... atd.Tak teď tříkolkovou koaliční idylku.:clap:

Odesláno

btw, našel jsem kompromisní letadlo pro nás všechny!

• Haha 1
Odesláno

Šarapatka má pravdu.

Já Turka vnímám jako větší morální průser, než různá trestní oznámení na zbytek gangu.

Turek by měl jít kompletně od válu a ne, že se bude přemýšlet "kam ho uklidíme"

Maximálně bych ho nominoval jako druhého závodníka do haly se Sáblíkovou, kterou jí sliboval Paroubek, Sobotka a myslím i Babiš.

Ona by ho srovnala do latě.

• Like 1
Odesláno
před 3 hodinami, Bert napsal:

Hm, tak Turkovi NÁHODOU vypadla z kapsy nábojmice, a ocitla se vedle vzkazu s nakreslenou šibenicí. Tedy ocitla se na střeše auta. Poznámka Bert: zkuste nechat vypadnout nábojnici z kapsy tak, aby se ocitla na STŘEŠE vozu ..... TVL, to nevymyslíš!

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-nakreslil-sibenici-turek-pred-lety-vyhrozoval-muzi-ze-saudskoarabske-ambasady-289243#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

mohu se zeptat pana domácího, jelikož jsem pochopil, že má právní vzdělání:

v článku se uvádí, že server iRozhlas, získal k případu policejní dokumenty - to je možné z jejich pozice (novinář)?

Odesláno
před 5 minutami, obrbobr napsal:

mohu se zeptat pana domácího, jelikož jsem pochopil, že má právní vzdělání:

v článku se uvádí, že server iRozhlas, získal k případu policejní dokumenty - to je možné z jejich pozice (novinář)?

Bohužel v ČR je to možné. Avšak až na výjimky, bohudík, v rozporu se zákonem.

• Like 1
Odesláno

TVL, svěřte něco palestincům a dokonale to zkurví: Israel announced Wednesday that a body returned by Hamas is not one of the deceased hostages — threatening historic efforts to reach peace.

Zdroj: NY post

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...