Návštěvník YPO Odesláno 17. října Nahlásit Odesláno 17. října před 12 minutami, elloco napsal: 35 let po listopadu na hradě prostě nemá být komunista. Tedy ne jako osoba, ale jako princip. Z hlediska principu se s tím dá souhlasit. Pokud na to nahlédneš z hlediska jeho vstupu do strany v roce 1985, kdy byla KSČ už v relativním rozkladu , tak to bylo dle mě čistě z profesních důvodů. Stejně jako, když dnes na poradě tleskáš šéfovi jakej je to borec, ale myslíš si o něm, že je píča. Komunisty rozhodně obhajovat nechci, ale je potřeba srovnávat komunistu z 50 let a z 80 let.
Hasňa Odesláno 17. října Nahlásit Odesláno 17. října Taky se tu nějak absolutně neuznává možnost, že se člověk vyvíjí a moudří a sbírá životní zkušenosti které ho neustále formují. Já jsem ve dvaceti byl třeba děsný vůl a strašně nekompromisní, rychle soudící a náročný na jiné. No a teď jsem už jenom takový normální vůl s daleko smířlivějším vnímáním jiných osudů, životů a náhledů na svět. Každý si nese své břímě a každý je neustále konfrontován s novými zkušenostmi a jen hlupáci trvají nekompromisně na svých názorech z telecích let a nejsou schopni sebereflexe v čase. 5 7
Prochy68 Odesláno 17. října Nahlásit Odesláno 17. října před 54 minutami, YPO napsal: Hele, ale to se budeš rozčilovat až do smrti, než to všechno vymře a nastoupí generace co vyrostla na playstationu a world of tanks. No pockej, pak se bude zase resit, za koho kdo hral ve WoT
Prochy68 Odesláno 17. října Nahlásit Odesláno 17. října před 48 minutami, petr_cha napsal: ..... treba vychvalis Damasko, aby sis ho pak podlepoval lepici paskou Kecy v kleci 1
Návštěvník YPO Odesláno 17. října Nahlásit Odesláno 17. října Já už si to moc nepamatuju, ale nebylo to kvůli tomu, že byl řemen s podložkou x podlepený dýnko. To dává smysl i dnes, protože když se ti mezi to dostane bordel, tak je to domrdaný hned.
ATOM Odesláno 17. října Nahlásit Odesláno 17. října před 1 minutou, YPO napsal: Já už si to moc nepamatuju, ale nebylo to kvůli tomu, že byl řemen s podložkou x podlepený dýnko. To dává smysl i dnes, protože když se ti mezi to dostane bordel, tak je to domrdaný hned. Nato strap.Tehda to bylo dost exoticke,no dnes jsou o tom na WUS vlakna a lidi si to lepi na omegy rolexky tudory...
petr_cha Odesláno 17. října Nahlásit Odesláno 17. října Kdyz uz tahame ty kostlivce, tak pointa byla chvalit do nebe tvrzenou ocel od damaska, aby nasledne se na ni nalepil ochranny igelit :-)Aldo, spickovani stranou, proc sis vlastne nenechal svoje puvodni jmeno/nick?
ATOM Odesláno 17. října Nahlásit Odesláno 17. října @Hasňa me neslo o obecnou lidskou moudrost, ale o princip. U jednoho se minulost omlouva u druheho je minulost duvod k diskvalifikaci.
Prochy68 Odesláno 17. října Nahlásit Odesláno 17. října před 1 minutou, petr_cha napsal: Kdyz uz tahame ty kostlivce, tak pointa byla chvalit do nebe tvrzenou ocel od damaska, aby nasledne se na ni nalepil ochranny igelit Aldo, spickovani stranou, proc sis vlastne nenechal svoje puvodni jmeno? ja to pochopil
Bert Odesláno 17. října Autor Nahlásit Odesláno 17. října před 5 minutami, ATOM napsal: @Hasňa me neslo o obecnou lidskou moudrost, ale o princip. U jednoho se minulost omlouva u druheho je minulost duvod k diskvalifikaci. před 3 hodinami, ATOM napsal: Jeho hrdinsky cin nezpochybnuji. Ale je pouzivan jako stit, ne jako ctnost. Protoze minulost se nevazi, jen zapomina. Myslím, že by sis měl, co se nakládání s minulostí týká, ve svých myšlenkách udělat trochu přehled.
ATOM Odesláno 17. října Nahlásit Odesláno 17. října Právě teď, petr_cha napsal: Kdyz uz tahame ty kostlivce, tak pointa byla chvalit do nebe tvrzenou ocel od damaska, aby nasledne se na ni nalepil ochranny igelit Aldo, spickovani stranou, proc sis vlastne nenechal svoje puvodni jmeno? Damasko ice hardened ja dodnes povazuji za nejlepsi material proti opotrebeni na hodinky.Fakt to fungovalo. Ale porad je to ocel a pisek, ci prach pod hadrem udela sve v podstate na vsech dostupnych materialech, vcetne safiru na dynku. Proto jsem si dynko chranil, pokud tam byl nato strap. Nekomu to bylo k smichu, me to prislo uzitecne,chtel jsem mit dynko hezke. Jmeno..asi se mi to libilo vic, je to slozeny nick z meho jmena.
H-B Odesláno 17. října Nahlásit Odesláno 17. října před 9 minutami, ATOM napsal: @Hasňa me neslo o obecnou lidskou moudrost, ale o princip. U jednoho se minulost omlouva u druheho je minulost duvod k diskvalifikaci. Omezovat se na minulost by byla skoda. Protoze v tomhle srovnani je Turek curak ted a poslednich par let (kdy to je videt), druhy pan nikoliv a jeste ma za sebou obdivuhodny vysledky na lokalni i celosvetovy urovni.
ATOM Odesláno 17. října Nahlásit Odesláno 17. října před 4 minutami, H-B napsal: Omezovat se na minulost by byla skoda. Protoze v tomhle srovnani je Turek curak ted a poslednich par let (kdy to je videt), druhy pan nikoliv a jeste ma za sebou obdivuhodny vysledky na lokalni i celosvetovy urovni. V tom s tebou souhlasim, nicmene tohle jsou preference, porovnavani a zlehcovani minulosti. Ne rovny pristup.
Hasňa Odesláno 17. října Nahlásit Odesláno 17. října Je to zcela rovná váha, ale zcela nerovné závaží. Kdyby to Turek dělal, psal, říkal, choval se v roce 1992, bylo mu tehdy 18 let a od té doby dělal 30 let v nejvyšších orgánech ČAVU, nebo byl Prezidentem české kanceláře Lékařů bez hranic, tak se na něj budu, abych mluvil za sebe, dívat úplně jinak, podobně, jako na Pavla. Ale dnes v tomhle případě je proste váha zcela mimo rovnováhu ne proto, že by byla "cinklá", ale proto, že nejsem slepý a blbý, ani extra náchylný věřit jeho rychle uvařeným výmyslům a lžím. 2 4
exBURN Odesláno 17. října Nahlásit Odesláno 17. října To je prostě přesný. Jeden týpek vytáhne s jednotkou 55 lidí z válečné zony, šéfuje nejvyšší Evropské obranné organizaci a druhej poráží 14 letého kluka v závode FakeFormule 4 a my se tady o nich bavíme ve stejným kontextu. To je prostě neskutečně perverzní diskuze 1 9
Maro Odesláno 17. října Nahlásit Odesláno 17. října Hele a nebude to treba tim, ze u krychle to proste neni minulost? On je furt stejna píča, ty věci, co se ted řeší, nejsou "minulost" ale jenom kontext. On se nijak nezmenil a tohle kokotstvi je to, co ho dostalo tam, kde je, a te partě incelu, co ho volí, to imponuje. Já se PP v žádném případě nemůžu zastávat, protoze guma za me nema v politice co dělat. Na druhou stranu svou roli pochopil a plní. Moje první volba nebude, ale zástupce úřadu je to více než důstojný. 1 1 8
geometr Odesláno 17. října Nahlásit Odesláno 17. října před 26 minutami, Maro napsal: ... protoze guma za me nema v politice co dělat. Mimo soutěž (tedy ne k Petru Pavlovi) - a kdo má tedy v politice co dělat a kdo další nemá? To by mě zajímalo - kastování lidí podle profese, kdo se hodí do politiky a kdo ne.
H-B Odesláno 17. října Nahlásit Odesláno 17. října Před hodinou, Hasňa napsal: Je to zcela rovná váha, ale zcela nerovné závaží. Kdyby to Turek dělal, psal, říkal, choval se v roce 1992, bylo mu tehdy 18 let a od té doby dělal 30 let v nejvyšších orgánech ČAVU, nebo byl Prezidentem české kanceláře Lékařů bez hranic, tak se na něj budu, abych mluvil za sebe, dívat úplně jinak, podobně, jako na Pavla. Ale dnes v tomhle případě je proste váha zcela mimo rovnováhu ne proto, že by byla "cinklá", ale proto, že nejsem slepý a blbý, ani extra náchylný věřit jeho rychle uvařeným výmyslům a lžím. Presne to jsem chtel rict svym prispevkem vyse. Je proste hloupost rikat ze u Pavla se minulost zlehcuje a u Turka mu podrezava vetev. To je hrube vytrzeny z sirsiho kontextu a je to ucelova hlaska. Sorry jako
Maro Odesláno 17. října Nahlásit Odesláno 17. října (upraveno) Za me (a je to můj osobní postoj) by silové slozky v politice byt neměly. Pokud existují slozky, ktere maji monopol násilí, zároveň z principu věci jsou vnitřně řízeny autoritativne (rozkaz je rozkaz), pak maji zůstat na své straně barikády. Ti lidé mají stat poslouchat, ne řídit, nejsme v Latinské Americe. Edit: aby bylo jasno, ja naprosto nijak nesnizuju význama dulezitost armády. Ale její role neni v politice. Upraveno 17. října uživatelem Maro 1 1
ATOM Odesláno 17. října Nahlásit Odesláno 17. října před 16 minutami, H-B napsal: Presne to jsem chtel rict svym prispevkem vyse. Je proste hloupost rikat ze u Pavla se minulost zlehcuje a u Turka mu podrezava vetev. To je hrube vytrzeny z sirsiho kontextu a je to ucelova hlaska. Sorry jako Me jde ale o princip. Nechovam sympatie ani k jednomu. Naopak. A pokud nemuze byt Turek ministrem kvuli jeho chovani a vyjadrovani na sitich (s cimz naprosto souhlasim), jak muze byt Pavel prezidentem s jeho minulosti a jeste stanovovat moralni ultimata.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se