Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

100 až 150 zní jako velké číslo. A co teprve, když to porovnáme s počtem Gripenů  ČR, kterých je 14.

• Odpovědi 19,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 7 hodinami, Pozorovatel napsal:

Doufám, že je dostanou co nejdříve.

Pak se uvidí, jak obstojí v boji proti Rusku.

Já věřím, že jim tím pořádně zatopí 😉

To doufám taky, ale suma sumárum... Vyrobeno jich bylo cca 300. Roční produkce je 25-30 kousků. Nejvíc jich má pochopitelně Švédsko. Jestli pošlou některý svý současný letky nebo celý křídlo, zatímco si budou montovat funglovky pro domácí lítání, mohlo by to jít rychle, ale jako vždycky, s tímhle se mělo začít před třemi roky.

Odesláno

Kdo koho a jak ve svým soukromým životě šuká, pokud je to legální a konsenzuální, by každýmu mělo být jedno. A to bez ohledu na to, že se ten člověk tváří jinak, než se chová. Ten člověk je kokot, ale taky má rodinu, a tohle ta rodina nezaslouženě odnese.

• Like 2
Odesláno (upraveno)

Oganesjanovi nevěřím ani že se tak jmenuje a v době AI není asi problém vytvořit fotku či video jak třeba Fiala ojížďí Matku Terezu

Upraveno uživatelem Conrad
  • Dát hlas 2
Odesláno
Doufám, že je dostanou co nejdříve.
Pak se uvidí, jak obstojí v boji proti Rusku.
Já věřím, že jim tím pořádně zatopí

Ukrajinci spěchají na švédské gripeny. Pojďme už cvičit naše piloty, naléhá Kyjev
Ukrajina požádala Švédsko, aby co nejdříve zahájilo výcvik ukrajinských pilotů na švédských stíhacích letounech Gripen. Řekl to ve čtvrtek ukrajinský ministr obran Denys Šmyhal, který je ve Stockholmu. Kyjev je podle něj připraven vyslat personál do severské země okamžitě. Ukrajina se v říjnu předběžně dohodla se Švédskem, že nakoupí 100 až 150 gripenů.
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/kyjev-svedsko-valka-na-ukrajine-gripeny-zbrane-smyhal.A251106_212803_zahranicni_berr

A nemělo by to být v Co mě potěšilo?

Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk

• Like 1
Odesláno

@Nick06 dal jsem to tu, protože nedávno jsem tady vedl debatu na téma, jaké stíhačky a tvrdil jsem, že Gripen (buď top upgradovaný, ale hlavně generace E) na rusa bohatě stačí, tak teď se uvidí 😉

Odesláno
před 21 hodinami, skalis napsal:

Kdo koho a jak ve svým soukromým životě šuká, pokud je to legální a konsenzuální, by každýmu mělo být jedno. A to bez ohledu na to, že se ten člověk tváří jinak, než se chová. Ten člověk je kokot, ale taky má rodinu, a tohle ta rodina nezaslouženě odnese.

Mně to je asi tak nějak jedno, ale řekl bych, že když kážeš vodu a piješ víno, jednou to odsereš.

Frajer co káže o tradiční rodině si s borcem sdílí šlem na kokotu jak kdyby měl bejt soudnej den a ještě u toto koc nadává do děvky.

Hlavy padaly za menší picoviny. 

• Like 2
  • Dát hlas 2
Odesláno

Když se Rajchl navážel do rodiny Nerudovy a jejího syna a zveřejňoval detaily o něm, tak to mu nevadilo, ale teď hrozně brečí, že jeho rodina trpí prcacima videama? K smíchu 🙂 To je selektivní paměť panove.

• Like 6
  • Díky 1
  • Haha 1
  • Dát hlas 8
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

I když je mi to taky jedno a člověk je už dneska zvyklej na všechno, ale přeju to každýmu debilovi co si natáčí svuj (společnej) kojitus, fotí pindíka a posílá to jinam, hajluje a fotí se u toho atd. Dobře jim tak, že maj z vostudy kabát. 

• Like 1
Odesláno

A je ta informace aspoň ověřená nebo si to žije svuj život bez toho aby to bylo založené na faktech. Jak psal @Conrad, AI tohle dava bez problemu, treba apk Grok je na to vyborna. :) 

• Haha 1
Odesláno (upraveno)
před 8 hodinami, zceyee napsal:

A je ta informace aspoň ověřená nebo si to žije svuj život bez toho aby to bylo založené na faktech. Jak psal @Conrad, AI tohle dava bez problemu, treba apk Grok je na to vyborna. :) 

No predtim byla pravdivá každá blbost z Novinek.cz, která vyšla proti vládni koalici a ted je samozrejme "vsechno AI". Taky selektivní paměť 🙂 

Upraveno uživatelem Frantik
  • Dát hlas 5

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...