Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 20,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 1 hodinou, hinkle napsal:

Jaky si to zvolis, takovy to mas…

No v mém okolí nikdo nevolit tuhle rudozelenou  squadru.

Odesláno
před 9 hodinami, hinkle napsal:

To bylo mysleno obecne. Praha voli nejvice pokrokove, doprava je x let v rukou pirata a tedy humanizace dopravy uspesne pokracuje…

Pirátům patří doprava takže teď je zcela doleva.

• Haha 1
Odesláno

"Křídová revoluce" na Slovensku. Potěšilo mě to. Někteří mladí se toho nebojí, držím jim palce, i když moc šancí na změnu  v dohledné době nevidím.

• Like 3
  • Dát hlas 1
Odesláno

Tomio Okamura nemohl přijít na Národní třídu, protože pracuje na novém vzorci valorizace platů politiků. To je přece jasné, ne? #Priority :D

• Haha 1
Odesláno (upraveno)

Po dlouhé době jsem rozklikl na seznamu článek. A tvl. dověděl jsem se, že Filip Turek má vystudovanou mateřskou školku. Tím se dost vysvětluje 🤣

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-revoluce-byla-rizena-prohlasil-turek-na-narodni-tride-40549159#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

IMG_9948.jpeg

Upraveno uživatelem tommasini
Odesláno (upraveno)

image.png.5ea47e408889a864a77853477253be27.png

Jsem rád, že zůstala genderová vyváženost a že to zpívá jedna žena (Cína) a jeden muž (Langerová)...

Upraveno uživatelem elloco
  • Haha 4
Odesláno
V 6. 7. 2024 v 19:11, Lucky Lucaso napsal:

Koukam, ze Filip slapnul na kuri oko mnoha lidem i zde na foru gentlemanu. By me zajimalo co ti udelal tak strasnyho, ze ho nazyvas blbem.

Tak co Ty znalče. Co říkáš na poslední Turkovo extempore na Národní třídě, kdy události 17. listopadu 1989 označil za proces řízený KGB ....

Odesláno
před 34 minutami, Bert napsal:

Tak co Ty znalče. Co říkáš na poslední Turkovo extempore na Národní třídě, kdy události 17. listopadu 1989 označil za proces řízený KGB ....

Co ty víš, třeba mu to našeptal jeden nejmenovaný nečlen STB při jednáních o nové vládní koalici.

• Like 1
  • Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 2 hodinami, Bert napsal:

Vzhledem k tomu, ze jsem pro tebe jen dalsi kokot v rade kokotu, ktery jsi tu tak krasne pozurazel, tak nemam vubec chut a ani naladu s tebou jakkoliv a o cemkoliv diskutovat. Hezky vecer.

• Hlasovat proti 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...