geometr Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Já jsem teda zvědavej, co se stane ve čtvrtek, když prezident má zejtra deadline.
Duke650 Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Šarapatka trefil na komoru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
lamizol Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna (upraveno) před 45 minutami, petr_cha napsal: Tech popisu situace pred vlastni strelbou je hodne.. je toho plnej twitter...namatkou treba tady.. bbc... v tu chvili neslo o demonstraci...ty byly az potom jako reakce na tu strelbu... schvalne jsem vybral citace primo od sefa tech pohranicniku Bovina.. https://www.bbc.com/news/articles/c20zjyxep99o Já neřešim, že tam chlapíka popravili v tom snad máme oba jasno, ale rozdíl je jestli jdeš fakt náhodně kolem jak jsi zmiňoval ty "sel normalne po ulici.. neplanovane... " , já jsem nikde takovoule informaci nenašel nebo deš klukům z ICE vysvětlovat, že maj jít doprdele, když tam někde zakročujou. Z dostupných zdrojů vyplývá, že chodil protestovat a že se těhle prostestů zůčastňoval (což mu v žádném případě nevyčítám aby to nějak tak nevyznělo), takže pravděpodobnější je druhá varianta. Pochopitelně i tak není důvod, že máš umřít, ale jak jsem psal, jestli deš vědomě mezi takovýhle dementy, tak tomu deš dost naproti. Upraveno 27. ledna uživatelem lamizol
Bert Odesláno 27. ledna Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna Četl, viděl, a slyšel jsem reakce AB na současnou krizi mezi Petrem Pavlem a Micinkou. Myslím, že označení Andrej Srabiš sedí jako prdel na hrnec. 2 5
petr_cha Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Já neřešim, že tam chlapíka popravili v tom snad máme oba jasno, ale rozdíl je jestli jdeš fakt náhodně kolem jak jsi zmiňoval ty "sel normalne po ulici.. neplanovane... " , já jsem nikde takovoule informaci nenašel nebo deš klukům z ICE vysvětlovat, že maj jít doprdele, když tam někde zakročujou. Z dostupných zdrojů vyplývá, že chodil protestovat a že se těhle prostestů zůčastňoval (což mu v žádném případě nevyčítám aby to nějak tak nevyznělo), takže pravděpodobnější je druhá varianta. Pochopitelně i tak není důvod, že máš umřít, ale jak jsem psal, jestli deš vědomě mezi takovýhle dementy, tak tomu deš dost naproti. Tocime se nejak v kruhu... v ten moment, kdy ho zatrelili, nebyla zadna demonstrace... sam bovino to potvrzoval pri svem popisu incidentu...je to videt i na tech videich.. rozumime si uz ted?
petr_cha Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Četl, viděl, a slyšel jsem reakce AB na současnou krizi mezi Petrem Pavlem a Micinkou. Myslím, že označení Andrej Srabiš sedí jako prdel na hrnec.Jen aby to nebyla cele jeho hra, kterou hraje z pozadi.. aneb jak oslabit prezidenta...a motoristy zaroven jednim vrzem.. 1
petr_cha Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna ... :-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
redd Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Dlouho mi nebylo tak smutno z naší politické scény jak dnes. Ti, co volili tu vládní verbež, by za trest měli platit vyšší daně. A chronomagoři, kteří ji volili, navíc prodat polovinu svých hodinek a výtěžek věnovat na charitu.
skalis Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna (upraveno) Ten hranatej blb si mysli, ze tohle dokaze pretlacit navic takovejma srackama https://www.facebook.com/share/v/1GguD1w7t9/ Upraveno 27. ledna uživatelem skalis
lamizol Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna před 34 minutami, petr_cha napsal: Tocime se nejak v kruhu... v ten moment, kdy ho zatrelili, nebyla zadna demonstrace... sam bovino to potvrzoval pri svem popisu incidentu...je to videt i na tech videich.. rozumime si uz ted? Ne nerozumíme si a předpokládám, že si asi rozumět nebudeme, protože nevim kde si vzal, že bych řešil že v době střelby byl na nějaký demnostraci? Kde si na to přišel?
petr_cha Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Nechme to plavat.. uz jsme to tu zaplavelili dost... 1
vraby Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna před 7 hodinami, redd napsal: Dlouho mi nebylo tak smutno z naší politické scény jak dnes. Ti, co volili tu vládní verbež, by za trest měli platit vyšší daně. A chronomagoři, kteří ji volili, navíc prodat polovinu svých hodinek a výtěžek věnovat na charitu. Milion chvilek
Jeronimo Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna Pár dní nebudu na FB, Žumpa není tady, ale tam. Doslova všichni proti všem. 1
Emiliano Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna před 53 minutami, Jeronimo napsal: Pár dní nebudu na FB, Žumpa není tady, ale tam. Doslova všichni proti všem. Obávám se, že je to aktuálně na všech internetech a myslím si, že bude hůř...
SUZUKIGSXR Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna před 57 minutami, Jeronimo napsal: Pár dní nebudu na FB, Žumpa není tady, ale tam. Doslova všichni proti všem. Pro klid duše nemám FB,TWITTER, atd.... a asi to bez nich dožiji. 2 3
African Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna Já věděl že se předchozí vláda jen tak nedá, dle mého byli plány připraveny hned jak jim bylo všem jasné, že proserou volby. Lidé rozesratý jak nikdy předtím, taková blbá nálada tady nebyla snad od komára a řeší se Turek a Macinka, ale on ten problém je daleko širšího rozsahu.... 1 4 5
vraby Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna Před hodinou, Jeronimo napsal: Pár dní nebudu na FB, Žumpa není tady, ale tam. Doslova všichni proti všem. Tady by to bylo také,ale většina by tě tady ukamenovala za jiný názor a na fóru gentlemanů se to nenosí . Obě strany i prezident má máslo na hlavě.
Jeronimo Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna před 11 minutami, Emiliano napsal: Obávám se, že je to aktuálně na všech internetech a myslím si, že bude hůř... Ano, internet je strašná dálnice, akcelerátor, pro mnohé možnost léčit si anonymně mindrák. Přitom v reálném světě by to bylo spíš ve stylu jak na sebe dva pejsci za posuvnou bránou hrozivě štěkají, brána se otevírá a začnou vrtět ocásky. Milé je jak Maro zve Kuncáka a Afriho na politologické pivo. To se moc ve smyslu internetu nevidí. Nebo aspoň mně to v té záplavě hrubosti, fanatismu, urážek, odsuzování připadá. před 4 minutami, SUZUKIGSXR napsal: Pro klid duše nemám FB,TWITTER, atd.... a asi to bez nich dožiji. Gratuluji, pro mě je to bohužel nutnost.
petr_cha Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna Já věděl že se předchozí vláda jen tak nedá, dle mého byli plány připraveny hned jak jim bylo všem jasné, že proserou volby. Lidé rozesratý jak nikdy předtím, taková blbá nálada tady nebyla snad od komára....Afri... prosim te.. takze za vsechno muze fiala a jeho zednarske plany?? Tobe fakt uz taky hrabe.....at nejsem teda negativni... prosim te, ty fakt veris, ze se to odehrava podle nejake fialove prirucky? Babis a jeho nevyreseny stret zajmu, vyssi deficit statniho rozpoctu, vyhaneni ukrajincu, utoky na kyjev, gronsko, cena zlata, macinkovo vyhrozovani totalni destrukci... ? 1 4
Jeronimo Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna před 10 minutami, vraby napsal: Tady by to bylo také,ale většina by tě tady ukamenovala za jiný názor a na fóru gentlemanů se to nenosí . Obě strany i prezident má máslo na hlavě. Tomu rozumím. Hele, já jsem hodně konzervativní člověk a vzhledem ke své entitě tady si absolutně nemůžu dovolit pustit držku na špacír. Rozhodně ale nemám problém bavit se a diskutovat s člověkem který má jiný názor na cokoliv. Rád si s úsměvem poslechnu jeho argumenty. Samo do té míry dokud mě nezačně přesvědčovat o své jediné pravě, urážet za jiný názor nebo se ke mě chovat jako k záchodovému prkýnku na vlakovém nádraží.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se