ferrycz Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března když nám ty hodný USA a Izrael nezákonně napadli Irán, bude zrušena sekce amerických hodinek a zákaz prodeje amerických hodinek ? ptám se za kamaráda 1 7
ragu Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března (upraveno) A já se zrovna chystal vykopnout navrh jarmulek s logem Chronomagu. Tak třeba můžu jednu poslat i kamarádovi. A že jsem tak smělý - jaký americký hodinky s kamarádem máte? Upraveno 17. března uživatelem ragu 1 1
Dráteník Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března který americký hodinky jsou opravdu americký? tím nemyslím fejky s americkou značkou a švýcarským strojkem
warann Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března (upraveno) před 17 minutami, Dráteník napsal: který americký hodinky jsou opravdu americký? tím nemyslím fejky s americkou značkou a švýcarským strojkem Tady neco mas. Je to dlouhy a nemel jsem cas tu podrobne cist, ale jsou tam jak hodinky s importovanejma strevama, tak kusy, co vypadaji komplet made in USA. Ale jak rikam, cetl jsem jen zatim jen zbezne. https://www.thegoodtrade.com/features/american-made-watches/ Upraveno 17. března uživatelem warann
ferrycz Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března před 2 hodinami, ragu napsal: A já se zrovna chystal vykopnout navrh jarmulek s logem Chronomagu. Tak třeba můžu jednu poslat i kamarádovi. A že jsem tak smělý - jaký americký hodinky s kamarádem máte? tak ty budou asi nekřesťansky drahý 1
Kotlick Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března V 14. 3. 2026 v 10:55, Bert napsal: No, a teď, proč to píši nyní do Žumpy. Zamysleme se, jak bychom byli rádi, kdyby ten motoristický šaškec byl "jenom" tak hrozný, jak se nám v říjnu loňského roku jevil .... Berte a vidíš tam nějaký posun od toho popisu z října? Jediné vylepšení je, že se Hranol zmohl na stížnost stran přerušené tiskovky, která nebyla ani jeho ale ministra ŽP. Zbytek je tak nějak v rámci toho popisu.
M109 Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Bert Odesláno 17. března Autor Nahlásit Odesláno 17. března před 3 hodinami, Kotlick napsal: Berte a vidíš tam nějaký posun od toho popisu z října? Jediné vylepšení je, že se Hranol zmohl na stížnost stran přerušené tiskovky, která nebyla ani jeho ale ministra ŽP. Zbytek je tak nějak v rámci toho popisu. Jednoznačně posun vidím. K horšímu! 1
Bert Odesláno 17. března Autor Nahlásit Odesláno 17. března před 2 minutami, M109 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zajímalo by mne, který z nich je @ferrycz. Protože takhle dementní příspěvek, jako Ferry ráno , mohl napsat jen vousáč s ručníkem na hlavě.
African Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Írán bude ještě průser jako dělo se obávám 4
ferrycz Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března před 33 minutami, African napsal: Írán bude ještě průser jako dělo se obávám Trump už v sobotu řekl, že země, které dovážejí ropu přes Hormuzský průliv, se musí o otevření této trasy postarat. USA jsou podle něj připraveny pomoci. Sdělil také, že řada zemí ve spolupráci se Spojenými státy vyšle do Hormuzského průlivu válečné lodě, aby úžinu udržely otevřenou. Trump doufá, že podobný rok udělají i Čína, Francie a Británie. „Pokud nebude žádná reakce nebo pokud bude negativní, myslím, že to bude pro budoucnost NATO velmi špatné,“ řekl deníku Trump. V minulosti alianci kritizoval a naznačoval, že Spojené státy by automaticky nemusely bránit spojence. 1
Jehlan Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března před 7 hodinami, ferrycz napsal: tak ty budou asi nekřesťansky drahý Drahé = vysoká cena vůči alternativám. V našem středoevropském prostoru jsou sice levnější alternativy, ale jedna horší než druhá. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Jarett Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března (upraveno) Je důležité míti Filipa Upraveno 17. března uživatelem Jarett 1
Kapo Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Vždyť je to jen zmocněnec, Fiala na tom byl mnohem hůř. Čímž hranatého neomlouvám. 1
Dzos Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Pánové, tomu nerozumíte, to je přece nová hranatá angličtina. Btw. by mě zajímalo, co v tom europarlamentu rok dělal, když mu nikdo nemohl rozumět. Pominu-li, že tam teď jel v podstatě jako divák a chodící reproduktor, proč mu ten projev nepřepsali foneticky, když neumí číst v originále. Tak to dopadá, když máš sebevědomí až na půdu, ale v podstatě jsi blb. 1
Bert Odesláno 17. března Autor Nahlásit Odesláno 17. března před 7 minutami, Kapo napsal: Vždyť je to jen zmocněnec, Fiala na tom byl mnohem hůř. Čímž hranatého neomlouvám. Ne , nebyl. Ani v jeho podání není angličtina nic moc, avšak pro srovnání (první 2 min tam není překlad, takže originál není překryt) s hranolkem to stačí bohatě: https://www.youtube.com/watch?v=wvAOYxLRtuU
Conrad Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Před hodinou, Jarett napsal: Je důležité míti Filipa Já to mám jako němej film
Bert Odesláno 17. března Autor Nahlásit Odesláno 17. března Najeď si na obraz myší, a vlevo nahoře se Ti objeví přeškrtnutý reproduktor ....
Conrad Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Právě teď, Bert napsal: Najeď si na obraz myší, a vlevo nahoře se Ti objeví přeškrtnutý reproduktor ....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se