Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

když nám ty hodný USA a Izrael nezákonně napadli Irán, bude zrušena sekce amerických hodinek a zákaz prodeje amerických hodinek ? ptám se za kamaráda 🖖

• Like 1
  • Hlasovat proti 7
  • Odpovědi 21,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

A já se zrovna chystal vykopnout navrh jarmulek s logem Chronomagu. Tak třeba můžu jednu poslat i kamarádovi. A že jsem tak smělý - jaký americký hodinky s kamarádem máte?

Upraveno uživatelem ragu
  • Díky 1
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
před 17 minutami, Dráteník napsal:

který americký hodinky jsou opravdu americký? tím nemyslím fejky s americkou značkou a švýcarským strojkem

Tady neco mas. Je to dlouhy a nemel jsem cas tu podrobne cist, ale jsou tam jak hodinky s importovanejma strevama, tak kusy, co vypadaji komplet made in USA. Ale jak rikam, cetl jsem jen zatim jen zbezne. 
https://www.thegoodtrade.com/features/american-made-watches/

Upraveno uživatelem warann
Odesláno
před 2 hodinami, ragu napsal:

A já se zrovna chystal vykopnout navrh jarmulek s logem Chronomagu. Tak třeba můžu jednu poslat i kamarádovi. A že jsem tak smělý - jaký americký hodinky s kamarádem máte?

tak ty budou asi nekřesťansky drahý 🙂

• Hlasovat proti 1
Odesláno
V 14. 3. 2026 v 10:55, Bert napsal:

No, a teď, proč to píši nyní do Žumpy. Zamysleme se, jak bychom byli rádi, kdyby ten motoristický šaškec byl "jenom" tak hrozný, jak se nám v říjnu loňského roku jevil ....

Berte a vidíš tam nějaký posun od toho popisu z října? 

Jediné vylepšení je, že se Hranol zmohl na stížnost stran přerušené tiskovky, která nebyla ani jeho ale ministra ŽP.

Zbytek je tak nějak v rámci toho popisu.

Odesláno
před 3 hodinami, Kotlick napsal:

Berte a vidíš tam nějaký posun od toho popisu z října? 

Jediné vylepšení je, že se Hranol zmohl na stížnost stran přerušené tiskovky, která nebyla ani jeho ale ministra ŽP.

Zbytek je tak nějak v rámci toho popisu.

Jednoznačně posun vidím. K horšímu!

• Dát hlas 1
Odesláno
před 33 minutami, African napsal:

Írán bude ještě průser jako dělo se obávám 😖

Trump už v sobotu řekl, že země, které dovážejí ropu přes Hormuzský průliv, se musí o otevření této trasy postarat. USA jsou podle něj připraveny pomoci. Sdělil také, že řada zemí ve spolupráci se Spojenými státy vyšle do Hormuzského průlivu válečné lodě, aby úžinu udržely otevřenou. Trump doufá, že podobný rok udělají i Čína, Francie a Británie.

„Pokud nebude žádná reakce nebo pokud bude negativní, myslím, že to bude pro budoucnost NATO velmi špatné,“ řekl deníku Trump. V minulosti alianci kritizoval a naznačoval, že Spojené státy by automaticky nemusely bránit spojence.

• Like 1
Odesláno
před 7 hodinami, ferrycz napsal:

tak ty budou asi nekřesťansky drahý 🙂

Drahé = vysoká cena vůči alternativám. V našem středoevropském prostoru jsou sice levnější alternativy, ale jedna horší než druhá. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Haha 2
Odesláno

Pánové, tomu nerozumíte, to je přece nová hranatá angličtina. 😁

Btw. by mě zajímalo, co v tom europarlamentu rok dělal, když mu nikdo nemohl rozumět.

Pominu-li, že tam teď jel v podstatě jako divák a chodící reproduktor, proč mu ten projev nepřepsali foneticky, když neumí číst v originále. 

Tak to dopadá, když máš sebevědomí až na půdu, ale v podstatě jsi blb. 

• Like 1
Odesláno
před 7 minutami, Kapo napsal:

Vždyť je to jen zmocněnec, Fiala na tom byl mnohem hůř. Čímž hranatého neomlouvám. 

Ne , nebyl. Ani v jeho podání není angličtina nic moc, avšak pro srovnání (první 2 min tam není překlad, takže originál není překryt) s hranolkem to stačí bohatě:

https://www.youtube.com/watch?v=wvAOYxLRtuU

Odesláno
Právě teď, Bert napsal:

Najeď si na obraz myší, a vlevo nahoře se Ti objeví přeškrtnutý reproduktor .... 🙂

:notworthy:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...