Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 21,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Seznam.cz: Premiér Babiš jednal přes tři hodiny na Ministerstvu obrany. Ministr Jaromír Zůna podle premiéra vypracuje novou koncepci armády, kterou dostal za úkol představit do konce května.

Bert: Jaromíre, pokud máš nějakou služební zbraň, tak snad víš, co s ní máš dělat. Jo, a navleč si na hlavu nějakou igelitku, ať nezasereš stěny okolo.

• Like 1
  • Haha 2
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 2 hodinami, Bert napsal:

Seznam.cz: Premiér Babiš jednal přes tři hodiny na Ministerstvu obrany. Ministr Jaromír Zůna podle premiéra vypracuje novou koncepci armády, kterou dostal za úkol představit do konce května.

Bert: Jaromíre, pokud máš nějakou služební zbraň, tak snad víš, co s ní máš dělat. Jo, a navleč si na hlavu nějakou igelitku, ať nezasereš stěny okolo.

…a Blaničtí rytíři půjdou do civilu …. Bez výsluhy 🙈

• Haha 1
Odesláno
před 17 hodinami, African napsal:

Žhář z Pardubic 😂

Moursi je přispěvatelem na feministický web Druhá směna, kde o sobě má uvedeno v profilu: „Youssef Moursi (on/ona/oni) je aktivista*ka, student*ka a vášnivá fotograf*ka, který*á se zabývá tématy jako jsou queer, láska, noční život a identita.“

Za zrzka je od nás 🤣

Odesláno
před 3 hodinami, Gustaf napsal:

Za zrzka je od nás 🤣

Zabývá se také „propojením osobních prožitků s klimatickou krizí a ekologickým žalem, což reflektuje i v rámci tzv. militantní jemnosti“. 

• Haha 1
Odesláno (upraveno)
46 minutes ago, Conrad said:

Zabývá se také „propojením osobních prožitků s klimatickou krizí a ekologickým žalem, což reflektuje i v rámci tzv. militantní jemnosti“. 

Takových ementálů je většina na dnešních demonstracích, když se tam rozhlédneš okolo 😖 Já se jen třepu, ať takhle nejebne jednou mým ratolestem, je to v módě a neuděláš vůbec nic. Kamarád má taky podobně naladěnou dcérku a už je chlapík na anti depresívech, šílený...čeká že to přejde, ale už docela dlouho 🙈

Upraveno uživatelem African
Odesláno
5 minutes ago, skalis said:

Mas pro tohle tvrzeni nejaky podklady nebo dukaz?

Ty myslíš na Letnou viď? 😅 Měl jsem na mysli demostrace za „propojení osobních prožitků s klimatickou krizí a ekologickým žalem“ 😂 

Odesláno
Právě teď, African napsal:

Ty myslíš na Letnou viď? 😅 Měl jsem na mysli demostrace za „propojení osobních prožitků s klimatickou krizí a ekologickým žalem“ 😂 

Nemyslim jen Letnou. Jen jsem si nespojil “na dnesnich demonstracich” s “demonstracemi za propojeni osobnich prozitku…”.

Odesláno

Tyhle demonstrace mají stejný efekt, jako přimět psychopata k lítosti. I kdyby tam bylo 1 mil. lidí na shromáždění, je to těmhle lidem jenom pro smích. 

Odesláno
Před hodinou, African napsal:

Takových ementálů je většina na dnešních demonstracích, když se tam rozhlédneš okolo 😖 Já se jen třepu, ať takhle nejebne jednou mým ratolestem, je to v módě a neuděláš vůbec nic. Kamarád má taky podobně naladěnou dcérku a už je chlapík na anti depresívech, šílený...čeká že to přejde, ale už docela dlouho 🙈

Taky to může být věkem :) Tak jako to bylo mezigeneračně od počátku věků. 

Odesláno
17 minutes ago, skalis said:

Nemyslim jen Letnou. Jen jsem si nespojil “na dnesnich demonstracich” s “demonstracemi za propojeni osobnich prozitku…”.

Jasný, ale i k těm fotkám a důkazům co jsi chtěl....ty shledáváš na těchto dvou ksichtech něco anomálního? Z něho upřímně něco málo vyzařuje 😆, ale jinak oba cajk se mi zdají vizuálně.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Taky bych rekl .. a nenosi podprdu.. :-)

A ted vazne.. kdyz tyhle mlady blaznivy zavrou, tak pak zmoudrej nebo jim jebne jeste vic?

Afri: magori byli vzdycky, podivej se co vyvadela Frakce rude armady RAF v sedmdesatkach v nemecku... nedotah to pak jeden az na ministra.. Joska Fisher, nebo jak se jmenoval...

Odesláno
před 5 hodinami, poiuz napsal:

Ta holka má každopádně pěkný pumlíče 😇

To jsi dost nenáročněj.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Haha 1
Odesláno
před 7 hodinami, African napsal:

Jasný, ale i k těm fotkám a důkazům co jsi chtěl....ty shledáváš na těchto dvou ksichtech něco anomálního? Z něho upřímně něco málo vyzařuje 😆, ale jinak oba cajk se mi zdají vizuálně.

Myslim, že budou mít dostatek času přemejšlet v báni. Za terorismus v organizovaný skupině a škodou velkého rozsahu je tam spodek 12 let. Taková patnácka visí ve vzduchu. A to se vyplatí :default_smile:

Odesláno

Jenom taková malá faktická poznámka. Vycházím pouze z této fotky. Borec má neúplnýho medvěda (dělá dlouhej krok), no, ale holka má řetízek směrem dolů, a ty nožičky vypadají docela u sebe. Zajímavé, když oběma hrozí stejný trest, a předpis pro eskortu je takový, že měli být poutáni shodně.

Odesláno

Pumlíče? Pokud ji "za hezké chování" nepustí dřív (s naší justicí bych se za pár let nedivil ani "důkazní nouzi" a tučnému odškodnému), bude z ní vypelichaná ježibaba s plandajícíma psíma ušima, protože v tomhle ohledu jsou čas a gravitace neúprosné. Každopádně nad multikulti/lgbtqpsvz obohacováním bude mít k rozjímání času a inspirace habaděj, až bude místo sjíždění instáče po večerech muset starším cikorkám na cele vylizovat frndu :sick01:

• Haha 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...