Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-snemovni-vybor-doporucil-pavlovi-vyznamenat-zemana-40578938#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=abtest302_asistent_url_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Snad někdo konečně ocení kvality Miloše a dá mu metál. Já myslim, že by to vod Pítrse bylo hezký, a i by možná urval nějakýho bodíka pro příští prezidentský volby :default_wink:

Odesláno

On je ten clanek teda nejak divne napsanej, ale podle me je celkem zasadni to, ze to zabaveny auto udajne nepatrilo tomu zdrogovanymu joudovi, ale nekomu jinymu. Pak tezko zabavovat, jak to tak chapu.

• Dát hlas 1
Odesláno
10 hours ago, Micey said:

On je ten clanek teda nejak divne napsanej, ale podle me je celkem zasadni to, ze to zabaveny auto udajne nepatrilo tomu zdrogovanymu joudovi, ale nekomu jinymu. Pak tezko zabavovat, jak to tak chapu.

Tento člověk, kterého chytají na drogách a bez řidičáku za volantem stále dokola má sedět a ne čekat na to až někoho zabije...jednoduché. U nás stejný týpek, který jak dožka jezdil dnes a denně nakonec zabil autem dva kluky 😖 Já opravdu kdykoliv se vrátím třeba z Rakouska, tak si vždycky uvědomím jaká to tady je džungle na těch silnicích. Už i ty polínka s tím tam tedy řádně zatočili 👍

• Dát hlas 1
Odesláno
13 minutes ago, Prochy68 said:

V dnešní době válečné mi to případne jako docela šílený nápad 😖

Odesláno

Jenže tohle jeho elektorátu nevysvětlíš. Dokonce i u nás na klinice jsou jedinci, kteří/které mu to tam hodili. Zajímavé je, že jsou to většinou odboráři. Ptal jsem se, jestli hospodaří doma stejně, jako Bureš s Venezuelou. Tak prej je to něco jiného. Já už fakt do dnešní doby nepatřím :(

Sent from my iPad using Tapatalk

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Prodame vlastni fabriku na trhaviny s agrumentem, abychom mohli dat penize na zbrojeni. Tvl to nevymyslis, a jeste si na zaver zatleskame... 🤮

• Dát hlas 2
Odesláno

Každopádně je jasné, že to bude nějak navázáno na Babiše. 

Staří Římané měli zásadu: „Cui bono?“ – „Komu to prospívá?“ (nebo „Kdo z toho má prospěch?“).

Bylo to praktické vyšetřovací pravidlo: Když se něco špatného děje (zločin, změna, chaos), první otázka by neměla být jen „kdo to udělal“, ale kdo na tom vydělává – finančně, politicky nebo mocensky.

Odesláno (upraveno)
V 22. 5. 2026 v 14:47, African napsal:

V dnešní době válečné mi to případne jako docela šílený nápad 😖

To je zcela jistě šílený nápad,ale také jsme po roce 1989 rozprodali co  jsme jen trochu mohli,banky,průmysl, zvlášť zdařilé bylo Vodní hospodářství kdy jsme si nechali infrastrukturu a prodali provoz takže nám teď v podstatě patří pár kadibudek.Nejsem ekonom jen vycházím z toho že dobrý hospodář prodává sklizeň ale ne půdu.

Upraveno uživatelem Conrad
  • Dát hlas 4
Odesláno

Oni nedělají pitomost, dělají to, co je pro ně výhodné. V dnešní době přece nikdo nemůže věřit tomu, že je tady vláda od toho, aby se starala o občany. V první řadě se stará sama o sebe. O běh státu se starají úředníci, kteří si poradí i bez vlády :)

Odesláno (upraveno)

Simvas na nejakou vyrobu vybusnin sere pes, hlavne at si nechaj ten hotel ve Varech, toe strategicky!

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno
před 52 minutami, Josef01 napsal:

Oni nedělají pitomost, dělají to, co je pro ně výhodné. V dnešní době přece nikdo nemůže věřit tomu, že je tady vláda od toho, aby se starala o občany. V první řadě se stará sama o sebe. O běh státu se starají úředníci, kteří si poradí i bez vlády :)

Nasilidi by te hnali s timhle nazorem 😃

Odesláno
V 24. 5. 2026 v 7:58, Prochy68 napsal:

Prodame vlastni fabriku na trhaviny s agrumentem, abychom mohli dat penize na zbrojeni. Tvl to nevymyslis, a jeste si na zaver zatleskame... 🤮

To je jako prodat sousedovi sad a pak si za ty peníze u něj kupovat jablka.

Odesláno
před 20 minutami, petr_cha napsal:

Jednou takhle ve skole... 🙂

https://www.blesk.cz/clanek/regiony-ostrava/840401/skandal-na-skole-v-doubrave-zfetovaneho-skolnika-zbil-zfetovany-reditel.html

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Vskutku  Schola ludus

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...