Dráteník Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2022 před 9 hodinami, Lynx12 napsal: Mission Impossible ... https://www.youtube.com/watch?v=rSaJYwjFdgM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2022 Ani jsem to sem nechtěl dávat, ale na tom videu s Kotlebou něco bude. Puste si dnešní Radiožurnál v čase 6:10 Je to dost smutné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dráteník Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2022 před 9 hodinami, Lynx12 napsal: Mission Impossible ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2022 @DráteníkKdyž už neumíš vykopírovat text s odkazy, ušetři si mobilní screenshoty z účtu někoho kdo si tímhle "agregováním" dělá akorát reklamu na sebe sama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2022 dráteník, zkrať to vole lidi pište sem jen věci s informační hodnotou, ne každou pyčovinu a blábol Berte nespi a prosej to tady, už se to nedá číst.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopkirk Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2022 Jestli je to pravda, tak tleském https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/hackeri-anonymous-rusko-satelit-roskosmos-ukrajina-valka-putin-zelenskyj.A220302_091845_zahranicni_dtt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2022 Na Ukrajine vrazdi civilisty a v Moskve si jde delat vojenskou prehlidku https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/rusko-presouva-do-moskvy-mezikontinentalni-rakety-jars-40388808#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=blO39OrEpp2-202203020845&dop_id=40388808&source=hp&seq_no=7&utm_campaign=abtest189_panel_sluzeb_varD&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2022 Tak asi nikdo nevěří ze jde o přehlídku. Je to něco jako “cvičení” v Bělorusku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2022 (upraveno) před 6 minutami, Prochy68 napsal: Na Ukrajine vrazdi civilisty a v Moskve si jde delat vojenskou prehlidku https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/rusko-presouva-do-moskvy-mezikontinentalni-rakety-jars-40388808#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=blO39OrEpp2-202203020845&dop_id=40388808&source=hp&seq_no=7&utm_campaign=abtest189_panel_sluzeb_varD&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Tohle video jsem už někde viděl asi 2 dny zpět a bylo to datováno tuším 24/2 Upraveno 2. března 2022 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2022 (upraveno) výbavu neměli teda špatnou. Upraveno 2. března 2022 uživatelem John_Lenon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2022 Ještě jednu a dám zase pokoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2022 Firma Prima přejmenovala zmrzlinu. Na dřívější kusy bude nalepena samolepka na podporu Ukrajiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2022 Z SPD je mi na blití už dlouho, ovšem teď tomu nasadili korunu ... https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-novy-postoj-spd-tlacme-i-na-ukrajinu-at-zastavi-palbu-tvrdi-ve-snemovne-191443 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2022 Před hodinou, Z. Paul napsal: Tak asi nikdo nevěří ze jde o přehlídku. Je to něco jako “cvičení” v Bělorusku. Určitě by to tahal do Moskvy..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2022 před 5 minutami, Lynx12 napsal: Z SPD je mi na blití už dlouho, ovšem teď tomu nasadili korunu ... https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-novy-postoj-spd-tlacme-i-na-ukrajinu-at-zastavi-palbu-tvrdi-ve-snemovne-191443 Je to odpad naší společnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2022 před 4 hodinami, Prochy68 napsal: Kanadský poslanec Charlie Angus navrhl pojmenovat ulici, kde sídlí ruská ambasáda, po ukrajinském prezidentovi Volodymyrovi Zelenském, uvedl to na svém twitteru. To by mela udelat kazda zeme a tomu zmrdovi by prdla cevka No tak v Praze si ambasada presunula vchod kde je psana, ze sidli aby nemusela byt na Borise Nemcova, ted to Praha prejmenuje ten novy na Ukrajinskych hrdinu, tak se bud presune z5 na Borise Nemcova nebo zustane na Ukrajinskych hrdinu, to plne podporuji.. Jinak jsem tam byl ve ctvrtek protestovat a u toho bocniho vjezdu je asi metr za plotem ruska vlajka. Stali tam asi jen tri policajti a skoro jsem s nimi domluvil, ze ji vymenime za ukrajinskou. Pak se ale zacali cukat.. chvili jsem to zvazoval risknout, ze me nezatknou, protoze se chovali celkem kamaradsky, ale pak jsem si rikal, ze jsem celkem opily a jeste bych z toho plotu spadl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tibb Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2022 Nejvyšší čas minimálně přejmenovat na P3 tu Koněvovou ul… není už někde nějaká petice ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2022 před 13 minutami, Tibb napsal: Nejvyšší čas minimálně přejmenovat na P3 tu Koněvovou ul… není už někde nějaká petice ? Zatím ne, ale už jsou u nás návrhy na přejmenování stanice Ruská a ulice Ruská a Moskevská. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2022 Ukrajinský velvyslanec Jevhen Perebyjnis potvrdil zvěsti o jediném pilotovi, kterému se podařilo v nynějším konfliktu sestřelit deset ruských letadel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2022 Tak to se jim určitě ulevilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se