safi Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 před 18 minutami, odjinud napsal: A jak konci sezona chat a chalup, tak zacnou chodit i prazaci By mě zajímalo, jako Pražáka, jak se Praha vypořádá s rostoucí cenou elektřiny za metro i tramvaje. Místo racionálního vysvětlení a zdražení z toho bude politický populistický boj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 Gazprom reklama na zimu v EU ... pokud ještě někdo pochybuje o rusku, snad mu to otevře oči ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 Mě se ta reklama líbí je taková zimní, poetická... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 A russak nebude mít co žrát....ne že by tedko teda měl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 Tak konečně známe řešení energetické krize, ten už by to měl přestat kouřit Dosud platí, že jedna „solární střecha“ může dodávat energii jen svému majiteli a zbytek se posílá do veřejné sítě. Síkela počítá s tím, že by se na souseda mohl napojit další dům a majitel solárů by mohl dostat zaplaceno od dalšího uživatele napřímo. „Jednalo by se o energetické společenství,“ vysvětlil Síkela. Jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 (upraveno) Prdele , já mám ze tří stran les... A ze čtvrté alej u cesty .. mně sem slunko nesvítí na jedno místo na zahradě dýl, jak hodinu denně. Budu teda ten napojený... Edit: ale teda nevím na koho... Poslední barák na konci vesnice.... Upraveno 6. září 2022 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 Prvni rok les zprava, druhy rok zleva a treti rok mas saharu... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 ...a trochu pozitivnejsi ton.. zatim spoluprace funguje...https://ekonomickydenik.cz/cesko-uz-tyden-nedostava-plyn-z-ruska-na-pokryti-spotreby-zcela-staci-dodavky-z-norska-a-zamori/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 před 30 minutami, mAra_ napsal: Prdele , já mám ze tří stran les... A ze čtvrté alej u cesty .. mně sem slunko nesvítí na jedno místo na zahradě dýl, jak hodinu denně. Budu teda ten napojený... Edit: ale teda nevím na koho... Poslední barák na konci vesnice.... Nepropadej depresím - na zbytečném parkingu pro Jeep si nainstaluješ žentour, zapřáhneš pejsky a taky aspoň na chvíli budeš “čistý vývozce energí” …teda než Ti ten “nečekaný nadměrný příjem” finančák zdaní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 (upraveno) před 2 hodinami, mAra_ napsal: Prdele , já mám ze tří stran les... A ze čtvrté alej u cesty .. mně sem slunko nesvítí na jedno místo na zahradě dýl, jak hodinu denně. Budu teda ten napojený... Edit: ale teda nevím na koho... Poslední barák na konci vesnice.... Můžeš vykopat přípojku při tom se ohřeješ a uzavřít se sousedem smlouvu s pevnou cenou za kWh s tím, že pokud nebude svítit slunce připojí tě za stejnou cenu ke své síti,, Upraveno 6. září 2022 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Hehe.. je to hrozny tohleto..ten dozimetr a oni neodstoupi.. a ona je nevinna, to byl jen pritel manzela, ona za nic nemuze.. a kdopak tam krepcil na svatbe.. a vedle koho... :-o)To uz je fakt saskarna na ntou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Jen pro upresneni.. at si krepci na svatbe kdo chce kde chce.. ale at pak drzi hubu a nekaze pred celym narodem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Ža by konečně? Poslanci Petrohradu navrhli Státní dumě, aby obvinila Putina ze zrady kvůli válce na Ukrajině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 To budou asi v nejbližší době skákat z oken. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 zrovna jsem se dnes s někým bavil o tom, jestli dá rus nakonec přednost zachování přisunu peněz z evropy.. no teď už si tak jistej nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 (upraveno) Však jen dobře, karty jsou odkryty, všichni ví na čem jsou. Radši budu mrznout než poklonkovat té ruské svoloči. Upraveno 8. září 2022 uživatelem Waya03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Souhlas....a oni už se pak o Putina postarání sami... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Ja si myslim, ze poslanci Petrohradu uz to brzo nebudou chtit delat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 před 4 hodinami, Lou napsal: Ja si myslim, ze poslanci Petrohradu uz to brzo nebudou chtit delat A pro jistotu se začnou vyhýbat oknům, balkónům a jiným výškovým vyhlídkám, např. v nemocnicích... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se