Bert Odesláno 15. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Tak z výšin volby prezidenta k nudné Praze. Právě probíhá ustavující zastupitelstvo. OMG, Piráti a Čižinský dohromady, to je strašný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Já měl včera po fotbale ještě chvilku puštěnou televizi - Události, komentáře (nebo to možná už bylo v nějakejch zprávách na ČT24) - a jestli jsem to dobře zaslechl, tak vymysleli borci model, že primátor nebude v radě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 před 19 minutami, Bert napsal: Tak z výšin volby prezidenta k nudné Praze. Právě probíhá ustavující zastupitelstvo. OMG, Piráti a Čižinský dohromady, to je strašný. Jestli tam ses, tak přeju příjemnou noc . Je fakt k pláči, co dokážou někteří natropit v lokální politice za binec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Naštěstí ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Tak snad to dobře dopadne a půjde sedět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 (upraveno) před 6 hodinami, AndyAaron napsal: Ad ty volby a Petr Pavel. Ja si nemuzu pomoct, rozum mi rika ze je lepsi kandidat nez Nerudova, ale porad mi hloda v hlave cervik. Pokud byl v jednom z nejelitnejsich vzdelavacich programu na rozvedcika, tak to znamena ze program/skola byla pod plnou kontrolou Moskvy. A fakt Moskva najednou necha jedno z nejperspektivnejsich lidi v kurzu, ktery uz mozna ma i nejake informace, minimalne o tom jak funguje vzdelavani takovych lidi, kryti atd, jen tak ze dne na den jit, a divat se na to jak se jde skolit do US? A nebo mu tahle kariera byla dopredu pripravena? Ja vim, mel bych si zabalit hlavu do alobalu, ale z meho pohledu by prave Petr Pavel pokud chce udelat neco pro tuhle zemi mel rict sorry, ale ja kandidovat na prezidenta (ktery z meho pohledu by mel byt hlavne moralni autorita) kvuli sve minulosti nemuzu, protoze tahle zeme se potrebuje konecne odpoutat od KSC minulosti alespon na povrchu. Upraveno 15. prosince 2022 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 (upraveno) Asi bys měl... Upraveno 15. prosince 2022 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Já tu Nerudovou vůbec neznám a za kampaň ji nepoznám. Pavel je čitelnější a naznačuje, ze ba naslouchal i spodině, možná by mu dali také nějaké hlasy. Což by prezident mel, přitom nevypadá, ze by jim šel na ruku, holt diplomat. Udělal pro tuhle zemi dost, aby prokázal, ze to mysli vážně a můžeme mu věřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 před 10 minutami, kloubik napsal: Ja si nemuzu pomoct, rozum mi rika ze je lepsi kandidat nez Nerudova, ale porad mi hloda v hlave cervik. Pokud byl v jednom z nejelitnejsich vzdelavacich programu na rozvedcika, tak to znamena ze program/skola byla pod plnou kontrolou Moskvy. A fakt Moskva najednou necha jedno z nejperspektivnejsich lidi v kurzu, ktery uz mozna ma i nejake informace, minimalne o tom jak funguje vzdelavani takovych lidi, kryti atd, jen tak ze dne na den jit, a divat se na to jak se jde skolit do US? A nebo mu tahle kariera byla dopredu pripravena? Ja vim, mel bych si zabalit hlavu do alobalu, ale z meho pohledu by prave Petr Pavel pokud chce udelat neco pro tuhle zemi mel rict sorry, ale ja kandidovat na prezidenta (ktery z meho pohledu by mel byt hlavne moralni autorita) kvuli sve minulosti nemuzu, protoze tahle zeme se potrebuje konecne odpoutat od KSC minulosti alespon na povrchu. Ze zacatku jsem si rikal, jestli to uz moc neprekombinovavas. Lepsi ceske slovo me nenapada, anglicky mi budes rozumet - overthink. Pak si ale rikam, ze neco by na tom byt mohlo, ostatne hry spionaze jsou spletite. Co mi mluvi proti tomu je nekolik veci: Ten program na rozvedciky dokoncil az po revoluci a pak frcel se jeste vzdelat do US. Rusaci tou dobou meli dost starosti sami se sebou. Kdyby chtel pokracovat v praci pro komunisty, tak s tim mohl klidne dal pokracovat. Komunisti u nas mimo zakon postaveni nebyli a klidne se k nim mohl hlasit. Stejne tak, kdyby chtel pracovat pro Rusy, tak mohl. V ramci NATO prosel nekolika proverkama na nejvyssi stupen. Tam by se neco odhalilo. Jeste takova uvaha. Prezidentem muze byt clovek starsti 40 let. Kdyz se podivame na kandidaty, tak jsou to casto lidi 50+, cili vsichni jeste zazili dobu komunismu. Ja jeste porad vnimam rozdil mezi tim byt clenem KSC vs spolupracovat s Stb. To mi prijde milionkrat horsi. V tom rozhovoru v Insideru rika zajimavou vec: V US se ho ptali na komunistickou minulost jedinkrat a to jeste v zertu. Jinak to nikdy neresili a brali to tak, ze ho muzou neco naucit. Jestli byl komunista se resi akorat u nas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Andy, jen fakticka k tomu bodu 4), NATO udajne staci mistni proverka od NBU, nic svyho nedelaj.. viz treba tady - https://archiv.hn.cz/c1-67104280-pavlovu-komunistickou-minulost-v-zahranici-nezkoumali-k-funkci-v-nato-mu-stacila-proverka-z-ceska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Teď mě k tomu tak napadlo,že i mezi cikánama a komunistama se najde někdo kdo je v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Jak elitní je rusky vojensky vzdělání vidíme dnes a denne na Ukrajině. Stejne tak jako jejich super zbraně a super technika a super vojáci. Takže tam bych byl klidnej, ze Pavel je spící super agent, který byl vycvicen, aby se stal po 30 letech od revoluce prezidentem ČR, aby skodil světovému míru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 před 7 minutami, Micey napsal: Andy, jen fakticka k tomu bodu 4), NATO udajne staci mistni proverka od NBU, nic svyho nedelaj.. viz treba tady - https://archiv.hn.cz/c1-67104280-pavlovu-komunistickou-minulost-v-zahranici-nezkoumali-k-funkci-v-nato-mu-stacila-proverka-z-ceska Micey, dik za info. HN nemam predplacene, takze vidim jen prvni dva odstavce. Z toho jsem ale nevycetl, ze NATO nic sveho nedela. Co vidim tak je: 1. Je proverka NBU a je proverka Severoatlanticke aliance (NATO). Proverka NATO ale prichazi pouze v pripade, ze od proverky NBU uplynulo vice nez pul roku. 2. "Podle informaci HN vsak zadnou proverkou NATO projit nemusel." Ani z jednoho ale nevyplyva, ze proverkou NATO neprosel. Mozna je pak v clanku vic info, ale to nevidim. Mozna by @Moty vedel k tomu vic. před 12 minutami, vraby napsal: Teď mě k tomu tak napadlo,že i mezi cikánama a komunistama se najde někdo kdo je v pohodě. To je velice presne a hezky receno. Neni to cerna vs bila, neni 1 a 0. Je proste spousta stupnu mezi tim. To, ze je clovek cikan hned prece neznamena, ze to je nefachcenko a zlodej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 před 4 minutami, AndyAaron napsal: Jestli byl komunista se resi akorat u nas. A kde jinde by se to melo resit? Je pravda ze jsem kvuli historii rodiny na komunisty asi vic vysazenej. A tvuj vekovy argument trochu uznavam... bohuzel to bude trvat mnohem dele nez jsme si mysleli..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Andy jo, blbě sem to napsal. Já onehdá poslouchal nějakýho analytika, historika nebo co, a ten to vysvětloval celkem podrobně a právě mi utkvělo, když řikal, že Pavel má "jen" tu naši nejvyšší a NATO už to prý nijak dál neprověřovalo.. ale co já vim:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 před 1 minutou, AndyAaron napsal: Micey, dik za info. HN nemam predplacene, takze vidim jen prvni dva odstavce. Z toho jsem ale nevycetl, ze NATO nic sveho nedela. Co vidim tak je: 1. Je proverka NBU a je proverka Severoatlanticke aliance (NATO). Proverka NATO ale prichazi pouze v pripade, ze od proverky NBU uplynulo vice nez pul roku. 2. "Podle informaci HN vsak zadnou proverkou NATO projit nemusel." Ani z jednoho ale nevyplyva, ze proverkou NATO neprosel. Mozna je pak v clanku vic info, ale to nevidim. Mozna by @Moty vedel k tomu vic. To je velice presne a hezky receno. Neni to cerna vs bila, neni 1 a 0. Je proste spousta stupnu mezi tim. To, ze je clovek cikan hned prece neznamena, ze to je nefachcenko a zlodej. Hm akorat byt komustou je volba. S tim druhym se narodis a nemas zadnou sanci to ovlivnit. Kdyz moje byvala holka chodila na Anglo American. Tak tam mela ve tride cikana. Ten kluk byl excelentni. Pak dostal stipendium do US. Byl z deckeho domova. Rikal, ze si nasel svou rodinu. A ti ho nebrali, protoze kdyz za nima prijel, tak to brali, ze se nad ne povysuje. Pro vetsinu cechu bude zase zkurveny cikan. Tyhle predsudky me fakt urazi. Zrovna o Tobe vim, ze si to nemyslis. Mam rad tenhle vtip: Jdu takhle po Manhattanu a proti me cernoch s telefonem. Tak se otocim a rikam si nebyl nahodou muj. A pak si vzpomenu, ze to je blbost, ten muj mi doma lesti boty. Myslim, ze to neni rasisticke, ale dela si to z nej vylozene prdel. Narozdil od toho komentare vyse... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 @AndyAaron Pokud máš prověrku NBÚ na odpovídající stupeň utajení (D, T, PT) a požádáš o Osvědčení fyzické osoby pro cizí moc, tak je dostaneš víceméně bez problémů v odpovídajícím stupni utajení v řádu několika týdnů, jde spíš o administrativu, a NATO toto osvědčení akceptuje. Pokud by jakýkoliv cizí stát chtěl dělat prověrku občana ČR, stejně to bude dělat cestou NBÚ, popřípadě VZ, podle zákona č. 412/2005 Sb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Ad Petr Pavel, jasne ze 9 z 10 lidi by na sebe nakydalo podobny zivotopis, pokud neco od rezimu chteli. Ja treba taky, kdybych byl starsi a nebyl tehdy na zakladce. Napsal by to ale Masaryk, Beneš nebo Havel? Pochybuju. A jasne, proti Burešovi je lumen kazdej. Za me je to z tohoto duvodu Pavel beckovej kandidat... jenze to jsou vsichni, bohuzel. Kde ale uz by clovek nemel byt narocny nez pri vyberu prezidenta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 No jo, jenze kolika lidem (a zvlast v dobe, kdy se PP narodil) se dostane takovy zazemi a “skola” v rodine, jakou si asi prosel Havel. Jeho otec byl opravdova prvorepublikova elita (beze spetky ironie), skoda, ze se to po valce tak posralo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Zajímalo by mě jestli vůbec někdo tušíte co znamená mít prověrku? Ne Vyhrazené, ale od D nahoru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se